Dbzakias2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 H Quadro δεν κάνει για games (έκανα edit πριν) απ'ολα κανει do not worry στην Nvidia δουλευα τι μου λες τωρα! btw ΤΩΡΑ τελειωσε το off-topic! Να ρωτησω εγω κατι..επειδη αναφερθηκε...η gtx 570 ειναι πολυ καλυτερη της amd 6970? Με συγχωρειται για το off topic... ισαξια μπορουμε να πουμε αλλα υπαρχουν και οι gtx580, gtx590 κτλ που ειναι μακραν καλυτερες!
panos9553 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 απ'ολα κανει do not worry στην Nvidia δουλευα τι μου λες τωρα! btw ΤΩΡΑ τελειωσε το off-topic! ισαξια μπορουμε να πουμε αλλα υπαρχουν και οι gtx580, gtx590 κτλ που ειναι μακραν καλυτερες! Αλλου μπροστα η μια και αλλου η αλλη δηλαδη...και η 6990??
Dbzakias2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Αλλου μπροστα η μια και αλλου η αλλη δηλαδη...και η 6990?? μονο αν σκεφτεις οτι οτι gtx 570 > 6950/6970
panos9553 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 http://www.nvidia.co.uk/object/graphics_cards_buy_now_uk.html εδω θα δεις τα παντα με βαση του οτι gtx 570 > 6950/6970 Δεν λεει κατι συγκεκριμενο εκει...τεσπα εγω αλλα εχω ακουσει και δει... thanks και sorry για το off topic...
Dbzakias2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δεν λεει κατι συγκεκριμενο εκει...τεσπα εγω αλλα εχω ακουσει και δει... thanks και sorry για το off topic... εκανα επεξεργασια στο απο πανω μου ποστ που θα τα δεις ολα καλα! εσυ εχεις ακουσει αλλα για ρωτα και αυτους που δουλευαν σε nvidia μπας και ακουσεις και κατι σωστο!
panos9553 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 εκανα επεξεργασια στο απο πανω μου ποστ που θα τα δεις ολα καλα! εσυ εχεις ακουσει αλλα για ρωτα και αυτους που δουλευαν σε nvidia μπας και ακουσεις και κατι σωστο! Αυτα που εχω ακουσει και μαθει(αυτα τα ολιγα) ειναι αποτελεσμα αντικειμενικων κριτηριων και οχι λογια nvidiaκιδων ή amdακιδων...η σωστη επιλογη ειναι το καλυτερο που μπορουμε να παρουμε,στην καλυτερη τιμη,μια δεδομενη χρονικη στιγμη....(ειτε amd ειτε nvidia)απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι λογια...
Dbzakias2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Αυτα που εχω ακουσει και μαθει(αυτα τα ολιγα) ειναι αποτελεσμα αντικειμενικων κριτηριων και οχι λογια nvidiaκιδων ή amdακιδων...η σωστη επιλογη ειναι το καλυτερο που μπορουμε να παρουμε,στην καλυτερη τιμη,μια δεδομενη χρονικη στιγμη....(ειτε amd ειτε nvidia)απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι λογια... κοιτα οντως απο μερια value for money η ati υπερτερει διοτι βγαζει καλες καρτες σε πολυ προσιτές τιμες! ενω η nvidia βγαζει καρτες ενα κλικ καλυτερες κατα την αποψη μου αλλα ειναι πολυ ακριβες! οποτε ειναι αναλογως πως θα το παρεις: 1. απο αποψη χρηματων; η ATI ειναι καλυτερη 2. απο αποψη επιδόσεων; η Nvidia ειναι καλυτερη
panos9553 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 κοιτα οντως απο μερια value for money η ati υπερτερει διοτι βγαζει καλες καρτες σε πολυ προσιτές τιμες! ενω η nvidia βγαζει καρτες ενα κλικ καλυτερες κατα την αποψη μου αλλα ειναι πολυ ακριβες! οποτε ειναι αναλογως πως το παρεις: απο αποψη χρηματων; η ATI ειναι καλυτερη απο αποψη επιδόσεων; η Nvidia ειναι καλυτερη Αποψη σου εννοειτε...αλλα για δωσε ενα παραδειγμα για το θεμα επιδοσεων(στα ιδια χρηματα)
Dbzakias2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Αποψη σου εννοειτε...αλλα για δωσε ενα παραδειγμα για το θεμα επιδοσεων(στα ιδια χρηματα) μα ειπα πως η ati προσφερει τελειες καρτες σε πολυ προσιτες τιμες. και εγω παντα ati προτεινω! τι δεν καταλαβες απο το προηγουμενο να στο αναλυσω;
Chrislulz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Λοιπόν θέλω να εχει μεσα και ενα ssd οπωςδήποτε.Απο πλαίσιο αγοράζω και ναι να είναι απο το ιδιο μαγαζί Οθόνη εχω βρει μια 27'' monitor γιατι με βολέυει να ειναι και tv :Ρ
Dbzakias2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Λοιπόν θέλω να εχει μεσα και ενα ssd οπωςδήποτε.Απο πλαίσιο αγοράζω και ναι να είναι απο το ιδιο μαγαζί Οθόνη εχω βρει μια 27'' monitor γιατι με βολέυει να ειναι και τω :Ρ ωχ! τεσπα τι αναλυση εχει η οθονη σου;
karmen1983 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Αυτό από μένα Και απλά για να δεις την διαφορά τιμών, ίδια σύνθεση από άλλο μαγαζί με διαφορά στο κουτί και στην ψύχτρα
PETROS13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Αυτό από μένα Και απλά για να δεις την διαφορά τιμών, ίδια σύνθεση από άλλο μαγαζί με διαφορά στο κουτί και στην ψύχτρα ωραία σύνθεση! να προσθέσω επίσης πάνω σε αυτό.. για τροφοδοτικό έχω αυτό και είναι καλό και αθόρυθο! http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Silent-Pro-PSU-700W.htm όπως επίσης και για σκληρό δίσκο (2ο) μπορείς και αυτόν http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Black-WD1002FAEX-1TB-HDD-64MB-Cache-7200RPM-Sata-III.htm
d3m0n Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 ωραία σύνθεση! να προσθέσω επίσης πάνω σε αυτό.. για τροφοδοτικό έχω αυτό και είναι καλό και αθόρυθο! http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/CoolerMaster-Silent-Pro-PSU-700W.htm όπως επίσης και για σκληρό δίσκο (2ο) μπορείς και αυτόν http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Black-WD1002FAEX-1TB-HDD-64MB-Cache-7200RPM-Sata-III.htm Χίλιες φορές το corsair για τροφοδοτικό. Άλλη κλάση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.