Προς το περιεχόμενο

Διαμόρφωση ενός Gaming PC

Chrislulz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!

Θα ήθελα να ακούσω απόψεις για τη διαμόρφωση ενός gaming pc με ενα budget γύρω στα 2000 euro.

Αυτή τη στιγμή το pc μου διαθέτει:

Επεξεργαστής : Intel corde duo QUAD 2,4 GHz

Κάρτα γραφικών : nVidia Geforce 8800 G)TS

Μητρική : μία p5k

Ram : 4 gb DDR2 (casual)

Αυτα απο τα βασικά περιοχόμενα.Αυτό το pc θεωρούνταν top το 2007 (χρονιά αγοράς του).Έτσι θέλω ενα αντίστοιχο για το 2011.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλώς όρισες. Προφανώς πας σε νέο στήσιμο από την αρχή αν κατάλαβα καλά ναι;

Ποια οθόνη έχεις;

Που μένεις;

Μπορείς να τον στήσεις μόνος σου;

Δημοσ.

Ποια οθόνη έχεις;

Που μένεις;

Μπορείς να τον στήσεις μόνος σου;

Θες όλα σου τα κομμάτια απο το ίδιο μαγαζί και αν ναι από ποιό;

Έχεις καμιά ιδιαίτερη προτίμηση (π.χ. για μαρκα επεξεργαστη κτλ);

fixed :P

Δημοσ.

Να μια συνθεση στην οποια πηγα και γω ακριβως στην ιδια...βεβαια δεν την εχω παραλαβει ακομα περιμενω....

Case: Cooler Master HAF X 184.99

CPU: Intel Core i7 2600K 3.4 GHz Quad Core Socket 1155 275.40

Mobo: Gigabyte Socket 1155 GA-Z68X-UD5-B3 259.81

Ram: Corsair Vengeance 8GB DDR3 Non ECC CL9 1866MHz 99.26

GPU: 2xGIGABYTE Radeon HD 6950 2GΒ 559.80

DVD: LG DVD±RW GH22NS50 22.28

HDD: Western Digital 1TB Caviar Black WD1002FAEX SATA III 7200rpm 64MB 75.65

SSD: OCZ Vertex 3 120GB Sata3 234.24

PSU: Corsair AX850 182.29

Monitor: Dell U2311h 23" 195.40

Ψυκτρα: Prolimatech Megahalems Rev.B 55

Συνολο: 2144.12

Μπορει να περασα το οριο κατα 144.12 ευρω παντως να ξες 2η 6950 και i7 δεν παιζει να χρειαστεις.....Εγω θα επερνα στην θεση σου(οπως και πηρα) εναν i5 μια 6950 και μια z68 UD4...ετσι και θα μπορεις να παιζεις τα παντα στο full και θα εχεις και ρεστα για να περασεις το καλοκαιρι σου.... :mrgreen:

Δημοσ.

έβαλες ssd τελικά; :whistle:

οχι εγω στην δικια μου συνθεση δεν εβαλα αλλα αυτος που εχει περιθωριο 2000 μπορει να βαλει και ssd και οτι αλλο γουσταρει(οπως i7 2600k) και ας μην τον χρειαζεται....

Δημοσ.

επειδη εχεις πολυ μεγαλο υπολοιπο λεω να βαλεις και μια δευτερη 6950 και εναν SSD και το pc σου θα κανει και μακαροναδες! :mrgreen:

υ.γ. απο gtx570 και πανω οι καρτες ειναι κατα πολυ καλυτερες απο την 6950/6970 οποτε γιατι να μην παει σε Nvidia πλευρα; :P ;)

Δημοσ.

επειδη εχεις πολυ μεγαλο υπολοιπο λεω να βαλεις και μια δευτερη 6950 και εναν SSD και το pc σου θα κανει και μακαροναδες! :mrgreen:

Να την κάνει τι τη δεύτερη 6950 ρε; Εδώ δεν έβαλε ssd...

Αντε χαλαρώστε είναι αλλουνού θέμα αυτό :P

Δημοσ.

Να την κάνει τι τη δεύτερη 6950 ρε; Εδώ δεν έβαλε ssd...

Αντε χαλαρώστε είναι αλλουνού θέμα αυτό :P

για τον topic starter μιλαω καλε οχι για τον παυλο! :P :mrgreen:

βρε, βρε, βρε τα έπαιξες και εσυ! :D

Δημοσ.

για τον topic starter μιλαω καλε οχι για τον παυλο! :P :mrgreen:

βρε, βρε, βρε τα έπαιξες και εσυ! :D

Γιατί ο ts τι θα την κάνει την 2η 6950 βρε;

Ντάξει δίνει 2 χιλιάρικα αλλά μπορεί και με λιγότερα να κάνει ένα τούμπανο που θα του καλύψει όλες τις ανάγκες του. Αν θέλει να φάει ντε και καλά 2 χιλιάρικα θα κατέβουν ιδέες μην ανησυχείς :P

Δημοσ.

Γιατί ο ts τι θα την κάνει την 2η 6950 βρε;

Ντάξει δίνει 2 χιλιάρικα αλλά μπορεί και με λιγότερα να κάνει ένα τούμπανο που θα του καλύψει όλες τις ανάγκες του. Αν θέλει να φάει ντε και καλά 2 χιλιάρικα θα κατέβουν ιδέες μην ανησυχείς :P

οχι απλα λεω αν ηθελε κατι πιο pro μεσα στο budget του αλλα never mind η συνθεση που του δωσατε ειναι ετσι κι αλλιως pro! :-D

Δημοσ.

οχι απλα λεω αν ηθελε κατι πιο pro μεσα στο budget του αλλα never mind η συνθεση που του δωσατε ειναι ετσι κι αλλιως pro! :-D

Στα ίδια λεφτά έχω ακόμα πιο Pro Αλλά ακόμα δεν ξέρουμε αν έχει οθόνη και τα υπόλοιπα που ρώτησα :P

Ωπα έκανε edit ο pavlos πιο πάνω. Μιλούσα για την προηγούμενη σύνθεση του :devil:

Δημοσ.

Στα ίδια λεφτά έχω ακόμα πιο Pro Αλλά ακόμα δεν ξέρουμε αν έχει οθόνη και τα υπόλοιπα που ρώτησα :P

:confused: τι αλλο θα του βαλεις μεσα; Quadro; :shock: bulldozer; :shock: :shock: 32gb ram; :shock: :shock: :shock: 800D; (ξερεις :mrgreen: )

Δημοσ.

:shock: τι αλλο θα του βαλεις μεσα; Quadro; :shock: bulldozer; :shock: :shock: 32gb ram; :shock: :shock: :shock: 800D; (ξερεις :mrgreen: )

H Quadro δεν κάνει για games :P (έκανα edit πριν)

btw τέλος το off topic...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...