manin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα, έχω win7 sto desktop μου. 8 στις 10 ενέργειες που κάνω, δείχνει ο δίκσος να πυροβολάει χωρίς λόγο. Ανοίγω το firefox, κάνει μια ώρα να ανοίξει επειδή ο δίσκος δουλεύει... Δε μπορώ να καταλάβω, γιατί δουλεύει τόσο πολύ, σε κάθε τι ΑΠΛΟ που κάνω. Αντίστοιχα το laptop με win7 και πολύ λιγότερη ισχύ από θέμα hardware, πάει σφαίρα. Τι μπορεί να φταίει; Το πρόβλημα αυτό το έχω από τη πρώτη μερα, μετά το format. Πλεόν έχει γίνει κουραστικό, και θέλω να το λύσω.
karmen1983 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Τι εννοείς ο δίσκος πυροβολάει; Ποιο είναι το σύστημά σου; Βλέπεις καμιά διεργασία να απασχολεί cpu ή ram;
GCMH Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Αφού αυτό συμβαίνει μετά από φορμάρισμα, υπάρχει η πιθανότητα να οφείλεται στην Indexing Service και στο Superfetch... Παρακολούθα το, ψάξε και για spyware για να αποκλείσεις τα χειρότερα, και εν καιρώ θα εξαλειφθεί το πρόβλημα...
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Με alt - ctrl - delete μπές στο task manager και δές στο performance αρχικά πιο απασχολείται περισσότερο cpu η ram. Στην συνέχεια δές processes ποιο πρόγραμμα η υπηρεσία καταλαμβάνει περισσότερη ram και cpu.
antonl Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Κάνε κι ένα surface scandisk καλού-κακού. Αναλόγως του μεγέθους του δίσκου και των δεδομένων μπορεί να κρατήσει μερικές ώρες.
manin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Παιδιά με το task δε παίζει τίποτα. Όλα φυσιολογικά, εκτός από τη RAM. Παίζει από 1GB εως 1,3GB. Moυ φαίνεται πολύ. Αυτό το surface scandisk με ποιο πρόγραμμα;
TheELF Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Παιδιά με το task δε παίζει τίποτα. Όλα φυσιολογικά, εκτός από τη RAM. Παίζει από 1GB εως 1,3GB. Moυ φαίνεται πολύ. Αυτό το surface scandisk με ποιο πρόγραμμα; Παίζει από 1GB εως 1,3GB από τα πόσα;; Επίσης τρέξε το Hard Disk Sentinel και πες μας τι σου λέει στην πρώτη καρτέλα μέσα στο μεγάλο πλαίσιο (copy/paste) και στην καρτέλα Information τι λέει στο «Active UDMA Mode»
manin Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Συνολικά έχω 2GB. Επισύναψα και αυτά που μου ζήτησες information.txt
manin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Σταμάτησα το windows search και λειτουργούν όλα ρολόι.
manin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Απενεργοποιώντας το service Windows Search, βελτιώθηκε κατα πολύ η κατάσταση. Ευχαριστω για το χρόνο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.