Προς το περιεχόμενο

HITACHI 1TB DESKSTAR 7K1000.C HDS721010CLA332 SATA2 47 ευρω

Palm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι όταν υπάρχει ο Samsung F3 1TB...

δεν το λες και προσφορά πάντως, απλά χαμηλότερη τιμή...

• Super Moderators
Δημοσ.

όλοι μπορούν να βγάλουν bad sectors και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις άτομο που να μην έχει παράπονο από κάποιο κατασκευαστή...

Δημοσ.

και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις άτομο που να μην έχει παράπονο από κάποιο κατασκευαστή...

Έτσι ακριβώς είναι. Έχω 4 (3 τώρα πια) Samsung F3 Spinpoint 1TB. Ο πιο πρόσφατος (14 μηνών) και αγορασμένος από το Πλαίσιο παρέδωσε πνεύμα πριν μερικές μέρες εντελώς ξαφνικά χωρίς να έχει πειραχτεί απολύτως τίποτα. Δυστυχώς δεν ήταν ο controller του αλλά η κεφαλή. Για να πω την αλήθεια έχει κλονιστεί πλέον η εμπιστοσύνη μου στην Samsung παρόλο που ήμουν από τους φανατικούς υποστηρικτές τους στον τομέα των δίσκων...

Δημοσ.

JIMBOAthens περιμένω τον samsung από το γνωστό μαγαζί με άγχωσες με αυτά που γράφεις.

Μια ζωή με WD δεν ξέρω τι θα πει bad sector είπα τώρα να δοκιμάσω και την samsung για να δούμε

Δημοσ.

Εγώ πάντως, μετά από 8 μοντέλα WD τα τελευταία 6-7 χρόνια (μόνο στις 7200rpm), δεν θα επέλεγα άλλη μάρκα. Κανένα πρόβλημα με κανέναν από αυτούς ποτέ.

Δημοσ.

Παιδια αν σεβεστε το πισι σας μην παρετε deskstar... αυτοι οι δισκοι απλα εχουν τασεις αυτοκτονιας.. ειχα τον πρωτο.. πεθαινε απο απροσδιοριστα αιτια.. πηρα το replacement brand new δισκος.. τα ιδια μετα απο 6 μηνακους.. πηρα παλι replacement και τον πουλησα με το που τον πηρα στα χερια μου για να γλιτωσω παλι το θρηνο.. πηγα σε WD και βρηκα την υγεια μου.. (φτου φτου φτου μην ματιαξω τπτ)

Δημοσ.

Να πω κάτι που σκέφτηκα;

Μήπως για μερικούς από εσάς που έχετε παρει μία μάρκα και έχετε απογοητευτεί έπαιζε ρόλο ΚΑΙ το μαγαζί; Μήπως φέρνουν β, γ διαλογής για αυτό και τα συνεχόμενα προβλήματα. :rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάντως, μετά από 8 μοντέλα WD τα τελευταία 6-7 χρόνια (μόνο στις 7200rpm), δεν θα επέλεγα άλλη μάρκα. Κανένα πρόβλημα με κανέναν από αυτούς ποτέ.

όπως είπα πιο πάνω, θα βρεις πάρα πολλούς που θα πουν το ακριβώς αντίθετο...

Δημοσ.

δεν το λες και προσφορά πάντως, απλά χαμηλότερη τιμή...

ενδιαφέρομαι, για πες γιατί προτείνεις τον Samsung F3.

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί είναι από τους πιο γρήγορους, αν όχι ο πιο γρήγορος 1ΤΒ 7200rpm στην αγορά και γιατί η Samsung από όσο γνωρίζω έχει αρκετά χαμηλά return rates...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...