Palm Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 http://www.e-shop.gr/crazysundays.phtml Αξιζει ο συγκεκριμενος σκληρος ?????????
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 http://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-sklhroi-diskoi.html?keyphrase=1TB
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 όχι όταν υπάρχει ο Samsung F3 1TB... δεν το λες και προσφορά πάντως, απλά χαμηλότερη τιμή...
mtzs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Εχω ενα Hitachi 1T (ηταν μεσα σε LACIE κουτι) και μου εχει βγαλει bad sectors
abc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Έχω ακουστά ότι το παρατσούκλι του είναι deathstar....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 όλοι μπορούν να βγάλουν bad sectors και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις άτομο που να μην έχει παράπονο από κάποιο κατασκευαστή...
JIMBOAthens Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 όχι όταν υπάρχει ο Samsung F3 1TB... και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις άτομο που να μην έχει παράπονο από κάποιο κατασκευαστή... Έτσι ακριβώς είναι. Έχω 4 (3 τώρα πια) Samsung F3 Spinpoint 1TB. Ο πιο πρόσφατος (14 μηνών) και αγορασμένος από το Πλαίσιο παρέδωσε πνεύμα πριν μερικές μέρες εντελώς ξαφνικά χωρίς να έχει πειραχτεί απολύτως τίποτα. Δυστυχώς δεν ήταν ο controller του αλλά η κεφαλή. Για να πω την αλήθεια έχει κλονιστεί πλέον η εμπιστοσύνη μου στην Samsung παρόλο που ήμουν από τους φανατικούς υποστηρικτές τους στον τομέα των δίσκων...
chios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 JIMBOAthens περιμένω τον samsung από το γνωστό μαγαζί με άγχωσες με αυτά που γράφεις. Μια ζωή με WD δεν ξέρω τι θα πει bad sector είπα τώρα να δοκιμάσω και την samsung για να δούμε
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Πού θα πέσεις είναι το θέμα, όχι εταιρείας. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που δε θέλουν να ξανακούσουν για WD.
mpokwsths Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως, μετά από 8 μοντέλα WD τα τελευταία 6-7 χρόνια (μόνο στις 7200rpm), δεν θα επέλεγα άλλη μάρκα. Κανένα πρόβλημα με κανέναν από αυτούς ποτέ.
nem52 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Παιδια αν σεβεστε το πισι σας μην παρετε deskstar... αυτοι οι δισκοι απλα εχουν τασεις αυτοκτονιας.. ειχα τον πρωτο.. πεθαινε απο απροσδιοριστα αιτια.. πηρα το replacement brand new δισκος.. τα ιδια μετα απο 6 μηνακους.. πηρα παλι replacement και τον πουλησα με το που τον πηρα στα χερια μου για να γλιτωσω παλι το θρηνο.. πηγα σε WD και βρηκα την υγεια μου.. (φτου φτου φτου μην ματιαξω τπτ)
abc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Να πω κάτι που σκέφτηκα; Μήπως για μερικούς από εσάς που έχετε παρει μία μάρκα και έχετε απογοητευτεί έπαιζε ρόλο ΚΑΙ το μαγαζί; Μήπως φέρνουν β, γ διαλογής για αυτό και τα συνεχόμενα προβλήματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως, μετά από 8 μοντέλα WD τα τελευταία 6-7 χρόνια (μόνο στις 7200rpm), δεν θα επέλεγα άλλη μάρκα. Κανένα πρόβλημα με κανέναν από αυτούς ποτέ. όπως είπα πιο πάνω, θα βρεις πάρα πολλούς που θα πουν το ακριβώς αντίθετο...
RedPanda Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 όχι όταν υπάρχει ο Samsung F3 1TB... δεν το λες και προσφορά πάντως, απλά χαμηλότερη τιμή... ενδιαφέρομαι, για πες γιατί προτείνεις τον Samsung F3.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 γιατί είναι από τους πιο γρήγορους, αν όχι ο πιο γρήγορος 1ΤΒ 7200rpm στην αγορά και γιατί η Samsung από όσο γνωρίζω έχει αρκετά χαμηλά return rates...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.