Προς το περιεχόμενο

δημιουργια εφαρμογης fb

killer76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια ιστοσελιδα στο fb και θελω να φτιαξω μια εφαρμογη. Πως εχει πχ η pitsos με τα ψυγεια...

εφτιαξα μια εφαρμογη test απο το developers αλλα μονο κατι url μου ζηταει κλπ. δεν πρεπει να εχει καπου να βαζουμε κωδκα? και οκωδικας σε τι πρεπει να ειναι? php, html, ?

υπαρχει καποιος αλλος τροπος?

και αντε εστω οτι φτιαξω μια, πως μπορω να την βαλω στην σελιδα μου? δεν θελω να ειναι κοινη η εφαρμογη και να πρεπει να την βρω στην ευρεση των apps για να την βαλω.

Υ.γ μπορω απο την λιστα αριστερα της σελιδας ¨πληροφοριες, σχολια, τοιχος, app1,app2 κλπ¨ να βαλω να ξεκιναει σαν αρχικη απο το app2 πχ?

Δημοσ.

Μια μία τις ερωτήσεις, ο κώδικας πρέπει να είναι σε html και μπορεί να περιλαμβάνει και php.

Θα πρέπει όπως σωστά ρωτάς να τον φιλοξενείς σε δικό σου server για να τον βάλεις

στην εφαρμογή σου θα χρησιμοποιήσεις iframe και θα τον τραβήξεις απο εκεί. Αφού κάνεις

όλα αυτά μπορείς απο την διεπαφή που σου δίνει το facebook να την ορίσεις ώς landing page.

Καλά θα ήταν πρωτού ρωτήσεις να κάνεις μια κάποια αναζήτηση για τα θέματα που σε απασχολούν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...