mpasketpro Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Παιδια οποιος θελει προσκληση απλα αφηστε το e-mail σας εδω και θα σας στειλω..Μετα απλος ανοιγεται το mail και πατατε στο learn more Οποιος θελει μπορει να μου στειλει και μηνυμα καλυτερα __________________________ Επειδη βαρεθηκα να κανω συνεχεια ποστ στο google+ Μολις μαζευεστε 4-5 ατομα θα σασ κανω ολους μαζι..Οποτε λιγο υπομονη παιδια!Φερτε και τους φιλους σασ να κανω προσκλησεις...!!
forgotten Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 δεν ειναι γρεεκενγλισ λεμεεεε [email protected]
mpasketpro Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Παρακαλω σε ολους!!!Εστειλα..Οποιος δν πηρε ας μου πει
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Παιδιά απο οτι ξέρω έχουν σταματήσει τα invitations απο Google, ας το επιβεβαιώσει κάποιος για να μην περίμενουν άδικα κάποιοι
mpasketpro Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Παιδιά απο οτι ξέρω έχουν σταματήσει τα invitations απο Google, ας το επιβεβαιώσει κάποιος για να μην περίμενουν άδικα κάπιοι Οχι..Εγω κανω προσκλησεις κανονικοτατα ______________________ Επειδη βαρεθηκα να κανω συνεχεια ποστ..Μολις μαζευονται 4-5 ατομα θα σας κανω ολους μαζι..Πειτε κ στους φιλους σας να μου δωσουν το Mail τους για να κανω προσκλησεις
ALdaperan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Οχι..Εγω κανω προσκλησεις κανονικοτατα ______________________ Επειδη βαρεθηκα να κανω συνεχεια ποστ..Μολις μαζευονται 4-5 ατομα θα σας κανω ολους μαζι..Πειτε κ στους φιλους σας να μου δωσουν το Mail τους για να κανω προσκλησεις ναι αλλα οι αλλοι δεν τις παίρνουν Μαλλον θα εχουν κλεισει και θα μας ερθουν οταν ξανανοιξουν..ποιος ξερει
nrkmaiden Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ρε παιδια οκ μας κανετε προσκληση,ερχεται το μαιλ παταμε πανω μετα τι γινεται?? δεν υπαρχει τιποτα ωστε να γινουμε μελη..ειναι φουλ??
mpasketpro Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ρε παιδια οκ μας κανετε προσκληση,ερχεται το μαιλ παταμε πανω μετα τι γινεται?? δεν υπαρχει τιποτα ωστε να γινουμε μελη..ειναι φουλ?? Δεν ειναι φουλ!!!!Σε μερικους ερχεται μαιλ με τιτλο πως ο (εμαιλ) εκανε κοινοποιηση εναν συνδεσμο με εσας..Και κατω με ψηλα γραμματα λεει πως σ εκανε προσκληση..Πατας learn more π εχει καπου μεσα στο μαιλ και σε παει στην σελλιδα registration..Σου ζηταει ονομα φωτο κ κατι αλλα κ μετα εχεις google+ Σε αλλους ενω τους στελνεις προσκληση δν μπορουν να την παρουν..!Δν ξερω γτι..Εγω σε οσους εστειλα σχεδον ολοι την πηραν Επειδη πολλοι ειναι πολυ αγενεις και με βριζουν επειδη δεν παιρνουν τιποτα δεν ξαναστελνω προσκληση..Να βρειτε απο αλλου..To e-bay δινει με 75 ευρω..Παντε εκει κ αγοραστε..!!Αιντε αχαρηστοι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.