Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την σελίδα της google στο google chrome 12.0.742.112

skorpios268

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

cliptm.jpg

Έχω ένα θέμα με την σελίδα της google στον chrome γιατι με firefox & internet explorer είναι όλα οκ.Λοιπόν όταν γράφω google.gr ή όταν κάνω αναζήτηση η σελίδα φορτώνει και δεν σταματάει ποτέ τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Δοκίμασες απεγκατάσταση και εγκατάσταση του chrome να δείς αν λυθεί το πρόβλημα ?

Δοκίμασα 5 φορές και πάλι δεν έγινε τίποτα.Έτρεξα και το ccleaner για καθαρισμό cache και πάλι τίποτα.Επιμένει αυτό το πρόβλημα 1 μήνα τώρα με αποτέλεσμα να ανοίγω τον firefox που είναι πιο "βαρύ" τι μπορεί να φταίει?είναι κρίμα να κάνω format για αυτόν τον λόγο.

Δημοσ.

Μήπως είσαι signed-in σε καμιά υπηρεσία της google (πχ igoogle, gmail); Αν ναι, το ίδιο συμβαίνει όταν αποσυνδεθείς;

Δημοσ.

Μήπως είσαι signed-in σε καμιά υπηρεσία της google (πχ igoogle, gmail); Αν ναι, το ίδιο συμβαίνει όταν αποσυνδεθείς;

Δεν είμαι signed-in το πρόβλημα το έχω μόνο όταν βάζω google.com ή google.gr.Στο google.gmail.com δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δεν απενεργοποιείς λίγο τις επεκτάσεις που έχεις, καμιά φορά μπορεί να γίνουν τέτοια κουλά. Και κατέβασε λίγο την beta ή την dev έκδοση και δες αν έχεις και μ'αυτές πρόβλημα

http://portableapps.com/apps/internet/google_chrome_portable#test

Επειδή έχω βάλει το chrome ξανά και ξανά δεν του έχω βάλει επεκτάσεις ακόμα εάν δεν λυθεί το πρόβλημα.Έβαλα και την BETA και την dev και πάλι έχω το πρόβλημα :(

clipeh.th.jpg

Δημοσ.

Το ειχα και εγω το προβλημα αυτο με το google chrome,οπως το αναφερεις!

Και εκανα δοκιμη και το μοζιλα και μετα απο λιγο εκανε τα ιδια..δεν ξερω τι να πω....

..μετα του εκανα την μαγικη ενεση που τα γιατρεβει ΟΛΑ...φορμαααααααττ!!!!... :-D

Δημοσ.

Το ειχα και εγω το προβλημα αυτο με το google chrome,οπως το αναφερεις!

Και εκανα δοκιμη και το μοζιλα και μετα απο λιγο εκανε τα ιδια..δεν ξερω τι να πω....

..μετα του εκανα την μαγικη ενεση που τα γιατρεβει ΟΛΑ...φορμαααααααττ!!!!... :-D

Φορμάτ θα κάνω μάλλον αλλά μετά το καλοκαίρι τώρα θα δουλέψω με mozilla,opera και internet explorer που δεν έχουν κανένα πρόβλημα :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...