skorpios268 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Έχω ένα θέμα με την σελίδα της google στον chrome γιατι με firefox & internet explorer είναι όλα οκ.Λοιπόν όταν γράφω google.gr ή όταν κάνω αναζήτηση η σελίδα φορτώνει και δεν σταματάει ποτέ τι μπορεί να φταίει?
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δοκίμασες απεγκατάσταση και εγκατάσταση του chrome να δείς αν λυθεί το πρόβλημα ?
skorpios268 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δοκίμασες απεγκατάσταση και εγκατάσταση του chrome να δείς αν λυθεί το πρόβλημα ? Δοκίμασα 5 φορές και πάλι δεν έγινε τίποτα.Έτρεξα και το ccleaner για καθαρισμό cache και πάλι τίποτα.Επιμένει αυτό το πρόβλημα 1 μήνα τώρα με αποτέλεσμα να ανοίγω τον firefox που είναι πιο "βαρύ" τι μπορεί να φταίει?είναι κρίμα να κάνω format για αυτόν τον λόγο.
skorpios268 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Τρέξε κ ένα malwarebytes Έτρεξα φίλε δεν βρήκε τίποτα όμως το πρόβλημα συνεχίζεται
antonl Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μήπως είσαι signed-in σε καμιά υπηρεσία της google (πχ igoogle, gmail); Αν ναι, το ίδιο συμβαίνει όταν αποσυνδεθείς;
mrpink Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δεν απενεργοποιείς λίγο τις επεκτάσεις που έχεις, καμιά φορά μπορεί να γίνουν τέτοια κουλά. Και κατέβασε λίγο την beta ή την dev έκδοση και δες αν έχεις και μ'αυτές πρόβλημα http://portableapps.com/apps/internet/google_chrome_portable#test
skorpios268 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μήπως είσαι signed-in σε καμιά υπηρεσία της google (πχ igoogle, gmail); Αν ναι, το ίδιο συμβαίνει όταν αποσυνδεθείς; Δεν είμαι signed-in το πρόβλημα το έχω μόνο όταν βάζω google.com ή google.gr.Στο google.gmail.com δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν απενεργοποιείς λίγο τις επεκτάσεις που έχεις, καμιά φορά μπορεί να γίνουν τέτοια κουλά. Και κατέβασε λίγο την beta ή την dev έκδοση και δες αν έχεις και μ'αυτές πρόβλημα http://portableapps.com/apps/internet/google_chrome_portable#test Επειδή έχω βάλει το chrome ξανά και ξανά δεν του έχω βάλει επεκτάσεις ακόμα εάν δεν λυθεί το πρόβλημα.Έβαλα και την BETA και την dev και πάλι έχω το πρόβλημα
koursaros79 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Το ειχα και εγω το προβλημα αυτο με το google chrome,οπως το αναφερεις! Και εκανα δοκιμη και το μοζιλα και μετα απο λιγο εκανε τα ιδια..δεν ξερω τι να πω.... ..μετα του εκανα την μαγικη ενεση που τα γιατρεβει ΟΛΑ...φορμαααααααττ!!!!...
mrpink Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Για δοκίμασε να βάλεις αντί για google.gr αυτή τη διεύθυνση μήπως και δεν κολλάει http://www.google.gr/webhp?hl=el&tab=iw
skorpios268 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Το ειχα και εγω το προβλημα αυτο με το google chrome,οπως το αναφερεις! Και εκανα δοκιμη και το μοζιλα και μετα απο λιγο εκανε τα ιδια..δεν ξερω τι να πω.... ..μετα του εκανα την μαγικη ενεση που τα γιατρεβει ΟΛΑ...φορμαααααααττ!!!!... Φορμάτ θα κάνω μάλλον αλλά μετά το καλοκαίρι τώρα θα δουλέψω με mozilla,opera και internet explorer που δεν έχουν κανένα πρόβλημα
hawkpilot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Τσέκαρε ότι έχεις εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση java.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.