g1annis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Εδώ και μερικές μέρες παρατήρησα ότι το gnome terminal, ενώ πάντα χρησιμοποιούσε το system theme, πλέον χρησιμοποιεί το πιο απλό theme που υπάρχει (flat τελείως, γκρι, τετράγωνο κλπ). Δε μπορώ να ξέρω αν αυτό έγινε από κάποιο update μιας και το παρατήρησα πιθανότατα αρκετές μέρες αφότου συνέβη. Υπόψιν ότι στο profile (που δεν το έχω αλλάξει ποτέ μου) είναι τικαρισμένο το use colors from system theme. Καμιά ιδέα; Debian testing / GNOME 2.30.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Το gnome-terminal στο testing περασε στην εκδοση 3.x (στις 27/6/11) που χρησιμοποιει gtk3, αλλα επειδη δεν εχει περασει ακομα ολο το gnome 3 σου το δειχνει χωρις καποιο θεμα και φαινεται σαν εφαρμογη των windows 98. Για να το αλλαξεις, αν εχεις καποιο εγκατεστημενο, δες εδω, μιας και το gnome-tweak-tool ειναι ακομα στο experimental. https://wiki.archlinux.org/index.php/GNOME#GTK3_theme_via_settings.ini Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Ναι βρήκα κι αυτό σε μια συζήτηση στο Debian, Not a bug. Gnome 3 apps look like this in Gnome2/Metacity. When Gnome 3 is completely implemented with the Mutter windows manager, I assume it will look just fine.Αυτό που δεν κατάλαβα από αυτά που λέει ο τύπος είναι το Gnome 3 is comletely implemented to Mutter WM. Φαντάζομαι ωστόσο ότι θα υπάρχουν όλα εκείνα τα γραφικά εργαλεία για την παραμετροποίση της εμφάνισης του Desktop στο GNOME3 ε? Ανυπομονώ να το δω. Έχει ακόμα δουλίτσα να γίνει για το testing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.