Προς το περιεχόμενο

Μετάφραση απο γερμανικά

traganeus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχω μπλέξει με έναν γερμανό στο ebay που δεν πρέπει να ξέρει αγγλικά, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει γερμανικά τί λέει στο μήνυμά του με λίγα λόγια? Με google tranlate δεν έβγαλα άκρη.

Die teile sind verpackt und im Versand Lieferzeit so wie bei Ebay hinterlegt

Hi

Vielen Dank für Ihre Anfrage/Bestellung.

Weitere KreidlerTeile neu oder gebraucht auf meiner Site oder Anfragen.per Mail/Telefon.Es sind immer 30 Fahrzeuge zur Auswahl.Falls Fragen sind geht es meistens schneller anzurufen und es ist auch besser zu beantworten.

Unsere Site www.kreidler-dealer.de .Bei Bestellung mehrerer Artikel wird nur einmal Versand berechnet bis 20kg Gewicht.Versandkosten für das Ausland bitte voher erfragen.

Δημοσ.

Σου λέει ότι τα αντικείμενα έχουν συσκευαστεί και αποστέλλονται.

Από κάτω λέει απλώς ότι αν θες να παραγγείλεις κι άλλα πράγματα καινούρια ή μεταχειρισμένα μπορείς να τα δεις στο σάιτ ή να ρωτήσεις με τηλ ή email. Το σάιτ τους είναι www.kreidler-dealer.de.

Αν έχεις απορίες καλύτερα τηλ, αν παραγγείλεις πιο πολλά πράγματα μπορούν να αποσταλούν έως 20 κιλά τη φορά και για κόστος αποστολής στο εξωτερικό να ρωτήσεις εκ των προτέρων.

Δεν ξέρω αν το χεις κάνει ακριβώς κόπυ πέιστ, έχει μερικά λάθη, ίσως γι αυτό δεν μπορούσες να το μεταφράσεις.

Αυτό με το βάρος πχ δεν ξέρω σίγουρα αν βγάζει νόημα.

Δημοσ.

H πρώτη πρόταση είναι ολόκληρη?

Εννοώ, σου γράφει τίποτα άλλο πριν τη δεύτερη παράγραφο ?

ον έντιτ,

λοιπόν τώρα που το ξαναβλέπω, δεν λέει αυτό,

λέει "συσκευάζονται και αποστέλλονται.."

Το hinterlegen σημαίνει καταθέτω, οπότε μάλλον εννοεί μόλις καταθέσεις τα χρήματα,

αλλά δεν μου πολυβγάζει νόημα έτσι όπως είναι η πρόταση.

Δημοσ.

Die teile sind verpackt und im Versand . Σημαίνει ότι συσκευάστηκε και δώθηκε στο πόστο που ασχολείται με τις διανομές.

Lieferzeit so wie bei Ebay hinterlegt σημαίνει ότι μέσα στο ebay γράφει πόσο καιρό περίπου θα κάνει μέχρι να το πάρει το ταχυδρομείο.

Weitere KreidlerTeile ................................ besser zu beantworten Σημαίνει ότι έχουν κιάλλα υλικά από την kreidler.Φλωρέττα αγόρασες;:mrgreen:

Bei Bestellung mehrerer Artikel wird nur einmal Versand berechnet bis 20kg Gewicht.Versandkosten für das Ausland bitte voher erfragen. Αν αγοράσεις κιάλλα πληρώνεις 1 φορά μόνο, και αν δεν ξεπερνάνε τα 20 κιλά.

Για αποστολές εξωτερικού πρώτα να τους ρωτήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...