TRILOBYTER Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Γεια..εχω ενα προβλημα με το firefox.. Καθε φορα που κλεινω το netbook και μετα το ανοιγω ειναι λες και μολις εκανα ινσταλ τον firefox..μου βγαζει αρχικη για ολα τα add-on που εχω π.χ WOT USER AGREEMENT. DOWNLOAD HELPER CENTER και αλλα. Επισης εχει ξεχασει ολους τους κωδικους + το ιστορικο. Μονο τα bookmark παραμενουνε. Το προβλημα αρχισε οταν εβαλα το firefox 5. Δοκιμασα ομως να βαλω το 4 αλλα το προβλημα παρεμεινε.. Εχετε καμια ιδεα? Το προβλημα το εχω μονο στο netbook μου. Στον σταθερο ολα ειναι ενταξει με τον firefox.
N0tisOO7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Γεια..εχω ενα προβλημα με το firefox.. Καθε φορα που κλεινω το netbook και μετα το ανοιγω ειναι λες και μολις εκανα ινσταλ τον firefox..μου βγαζει αρχικη για ολα τα add-on που εχω π.χ WOT USER AGREEMENT. DOWNLOAD HELPER CENTER και αλλα. Επισης εχει ξεχασει ολους τους κωδικους + το ιστορικο. Μονο τα bookmark παραμενουνε. Το προβλημα αρχισε οταν εβαλα το firefox 5. Δοκιμασα ομως να βαλω το 4 αλλα το προβλημα παρεμεινε.. Εχετε καμια ιδεα? Το προβλημα το εχω μονο στο netbook μου. Στον σταθερο ολα ειναι ενταξει με τον firefox. Κάνε "Απεγκατάσταση για προχωρημένους" με το RevoUninstaller το Firefox, καθάρισε το μητρώο του λειτουργικού σου με έκανα "καθαριστικό" όπως το CCleaner ή με κάτι άλλο και εγκατέστησε εκ' νέου τον Firefox 5. Τι antivirus έχεις; Συνήθως κάποιες ρυθμίσεις προστασίας σε μερικά προκαλούν παράξενες συμπεριφορές στα συστήματα. Κάνε και κανένα έλεγχο για ιούς με το antivirus που έχεις και επίσης με το Malwarebytes & SuperAntispyware.
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Κάνε "Απεγκατάσταση για προχωρημένους" με το RevoUninstaller το Firefox, καθάρισε το μητρώο του λειτουργικού σου με έκανα "καθαριστικό" όπως το CCleaner ή με κάτι άλλο και εγκατέστησε εκ' νέου τον Firefox 5. Τι antivirus έχεις; Συνήθως κάποιες ρυθμίσεις προστασίας σε μερικά προκαλούν παράξενες συμπεριφορές στα συστήματα. Κάνε και κανένα έλεγχο για ιούς με το antivirus που έχεις και επίσης με το Malwarebytes & SuperAntispyware. Το νοντ32 εχω..Οκ θα ακολουθησω το guide και θα ποσταρω αν εγινε. Ευχαριστω. Το εκανα,καμια αλλαγη :[
N0tisOO7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Σκανάρισε και με τα 2 προγράμματα που πρότεινα προηγουμένως, για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ιού (Trojan, Keylogger) και αν δεν βρουν τίποτα αυτά, πιθανότατα να είναι το Nod32 που να συμπεριφέρεται παράξενα στην "Αλεπού" σου. Μ' αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν το είχα.
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Σκανάρισε και με τα 2 προγράμματα που πρότεινα προηγουμένως, για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ιού (Trojan, Keylogger) και αν δεν βρουν τίποτα αυτά, πιθανότατα να είναι το Nod32 που να συμπεριφέρεται παράξενα στην "Αλεπού" σου. Μ' αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δεν το είχα. Οκ θα το κανω,ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.