cod7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Γεια σας εχω ενα προβλημα με το ps3 ειναι 40 Gb και ενω οταν το ειχα αγορασει δεν ειχα κανενα προβλημα με τον ελευθερο χωρο εδω και ενα χρονο που κατεβασα καποιες πιστες στο call μου λεει οτι δεν εχω αρκετο χωρο πηγα και διεγταψα τα περισσοτερα παιχνιδια που δεν χρισημοποιουσα ομως και παλι ο ελευθερος χωρος ειναι ελαχιστος τι μπορει να φταιει μηπως δεν κανω σωστα την διαγραφει το παιχνιδιων η η μνημη φωρτωνει με τα update του ps3 σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι εχω διαγραει σχεδον ολα τα παιχνιδια και τα μονα που εχω αφησει ειναι το pro to crysis 2 και το black ops και εχω μολις 600 mb ελευθερο χωρο τι μπορει να φταιει???
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 πες μας καταρχας οτιδηποτε εχεις μεσα στον δισκο ποσο χωρο πιανει και ποσος χωρος σου λεει οτι ειναι ελευθερος ετσι ωστε να σου πουμε αν κατι δεν παει καλα!
cod7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 λοιπον στο σκληρο εχω το pro to call και το crysis 2 ακομα εχω το playmemoris το photo gallery και τις καινουργιες πιστες του call τιποτε αλλο και να φανταστεις οτι πιο παλια εκτος απο αυτα που εχω τωρα μεσα ειχα assasin wwe gt5 red dead demperetion mw2 pes 8 9 10 και τωρα τα εχω διαγραψει ομως ο ελευθερος χωρος μου ειναι 1,5gb
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 ενταξει αλλα εγω θελω να μου πεις συνολικα ποσο χωρο πιανουν αυτα που εχεις τωρα μεσα στον δισκο.
karubas13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 φιλε για δες καλα στο Game Data Utility. μηπως δεν εχεις σβησει τα install απο το gt5 ;
cod7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 λοιπον το crysis πιανει 2895mb το pro 2871mb to blak ops 1747 mb και 5 πιστες που εχω κατεβασει για το call 1200mb ι καθε μια αν βαλω και τα save στο καθε παιχνιδι συνολο να ειναι περιπου 5 gb το μεεθος ολων μαζι βγαινει περιπου 20gb στρογγυλοποιημενα τα αλλα 20 που ειναι? και τωρα πηγα στο system infromation και μου λεει οτι απο τα 37gb εχω ελευθερα 1170 mb
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 εχε υποψιν σου οτι μερικα γιγα δεσμευονται απο το συστημα τι εννοω στο 250αρι μου,μου δινει ο δισκος 232 γιγα εκ των οποιων τα 202 ειναι διαθεσιμα. Υποψιν επισης οτι αν δεν εχεις απενεργοποιησει την επιλογη εγκαταστασης του gt5 απο το μενου του,καθε φορα π παιζεις κλπ αποθηκευει στον δισκο δεδομενα για γρηγοροτερο φορτωμα...
cod7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 τα gb που σεσμευονται απο το συστημα τα εχω δει και εγω διοτι απο τα 40 τα 37 εχω ελευθερα τωρα αυτο που μου ειπε για το gt5 δεν το ηξερα και θα ηθελα να μου πεις πως τα διαγραφω ομως και παλι δεν νομιζω τα 17 gb που κανονικα επρεπε να εχω ελευθερα να φταει το gt5
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ο 40αρης δισκος απο κατασκευης του δινει στον χρηστη 37 γιγα δλδ και δισκο για υπολογιστη 40αρη να παρεις παλι 37 θα εχεις! το θεμα ειναι αν οντως το συστημα σου δεσμευει γιγα η οχι.. οσο για το gt5 θα πας στις ρυθμισεις και καπου θα το βρεις τωρα δεν θυμαμαι που ακριβως αλλα το λεει ξεκαθαρα(εχει και επιλογη αν θες να διαγραψει τα εγκατεστημενα δεδομενα) offtopic τελειως μπορεις να βαλεις και δικη σου μουσικη στο παιχνιδι δεν ξερω αν το ξερεις :Ρ
cod7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 υπαρχει περιπτωση να εχει μπει ιος αν ναι πως στον βγαζω?
cod7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 λοιπον βρηκ τι θα κανω θα περασω καποια αρχεια που θελω να σωσ σε εναν εξωτερικο σκληρο και θα κανω restore το συστημα ομως θα σας ρωτησω κατι τελευταιο γινετε να αλλαξω το σκληρο του playstation ?
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 φυσικα και γινεται! απλα θα πρεπει να κοιταξειςο δισκος να μην ξεπερνα σε υψος τα 9.5mm θα χρειαστεις ενα στικακι οπου θα εχεις firmware(μπορει και στο fat να μην ζητησει δεν ξερω) αν εχεις εξωτερικο δισκο μπορεις να κοψεις ενα μερος του δισκου και να κανεις backup τα παντα εκει(μερικα saves δεν μπορουν να αντιγραφουν) αν αλλαξεις δισκο θα πρεπει να βαλεις το ιδιο ονομα στην κονσολα(πχ αν η κονσολα εχει χρηστη τον cod7 μετα τον νεο δισκο θα βαλεις παλι ονομα cod7 αλλιως δεν θα δουλευουν τα saves) σε περιπτωση δεν συνδεεσαι online(ειτε λογω cfw ειτε ο,τι θες)θα χασεις τα trophies σωζονται μονο μεσω ιντερνετ(trophies ->Δ->sync with server)
karubas13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ενημερωτικα να σου πω οτι το 40αρι εχει 37gb και δεσμευονται τα 6gb στην ουσια δλδ εχεις 31gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.