fonsde Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Θελω εναν σφαιρατο broswer, chrome? επισης πως θα του βαλω java plugin?
fonsde Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 αρα παιζει ρολο η διανομη, ειδα το πλαν μαρμελαδα αλλα μου φανηκε δυσκολο για τις γνωσεις μου. να παω crunchbang η lubuntu? η αν εχεις να προτινεις καμια αλλη distro
tritonas00 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 ξεκινα με lubuntu. εννοεις java...ή flash για να σου παιζουν πχ τα video στο youtube κλπ..?
tritonas00 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 νομιζω το πακετο λεγεται sun-java6-jre αρα ανοιξε terminal και δωσε sudo apt-get install sun-java6-jre
martinoff Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Θελω εναν σφαιρατο broswer,.....? ................................. αυτά χρησιμοποιώ εγώ midori chromium firefox opera μην περιμένεις να δεις το κάτι άλλο απο default όμως είτε για win είτε για linux θέλουν διάβασμα για να τα φέρεις στα μέτρα και τις ανάγκες σου
lebron15 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Εγω με το μοζιλλα δεν τα παω πολυ καλα,τον θεωρω πολυ βαρυ και δε με ενδιαφερουν οι τοσες επιλογες που εχει,chrome χρησιμοποιω απο τοτε που βγηκε αλλα τωρα τελευταια το γυρισα σε οπερα γιατι ο chrome μου κανει κατι περιεργα οπως το να κανω αναζητηση εικονων στο γουγλη και να μου βγαλει μονο 10 φωτος και ολη η υπολοιπη να ειναι ασπρη οπως και το να παταω σε μια εικονα θα θελω να την ανοιξω και να μην ανοιγει! Δοκιμασε εναν απο τους δυο,ειναι και οι δυο πολυ ευχαριστοι φυλλομετρητες και σιγουρα γρηγοροτεροι απο μοζιλλα,τα υπολοιπα it's up to you!
rizla7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί chrome να πεί τις ρυθμίσεις στα fonts και τα μεγέθη που έχει βάλει; δοκιμάζω διάφορα και τίποτα δεν μου κάθεται καλά. linux mint σε λαπτοπ 1280Χ800.
chek2fire Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Για να εμφανιστούν τα font σωστά θα πρέπει βασικά να έχεις περάσει και τα font της microsoft. το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και έσπαγα το κεφάλι μου για ποιο λόγο τα font εμφανίζονται αλλού πολύ μικρά και αλλού τόσο μεγάλα.
rizla7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 τα έχω περάσει αλλά πάλι κατι δε μου κάθεται καλά στο μάτι στον chrome. στον όπερα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα.
chek2fire Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Στις ρυθμίσεις τις δύο πρώτες επιλογές τις έχω βάλει times new roman την τρίτη σε Arial και την τέταρτη σε Sans αν σε βοηθάει καθόλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.