Προς το περιεχόμενο

Lenovo G 560 Intel Core i3 370, 2.4 GHz, Saturn 429 ευρώ

weather1967

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιας και το γράψαμε, ας πούμε ότι είναι το asus x53sj-sx128v με i3 2,1ghz 2nd gen, 4gb ddr3 1333, geforce gt 520m 1gb στα 499 ευρώ :)

Δημοσ.

Και ο LG 500GB 2,5" που έχουν στα 49 είναι καλά. Skroutz λέει 50 χωρίς μεταφορικά και αντικαταβολή

Τι σχεση εχει ο σκληρος δισκος με το λαπτοπ;

edit: Τωρα καταλαβα οτι αναφερεσαι στο saturn!

Δημοσ.

Ειδα τα acer και τα hp στο πλαισιο αλλα και τις αλλες μαρκες.

Απο ποιοτητα κατασκευης.. λειτουργικοτητα (θεσεις θυρων usb κλπ) και οθονη βάζω τα toshiba πρωτα, όπου και toshiba πειρα φιλε το σαβατο που περασε με 377€ αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-C660D-102-PSC0UE-00Q017GE.htm και ας εχει μικροτερες δυνατοτητες απο αυτα που σου παραθετουν.Μετα τα toshiba μου αρεσαν τα TURBO X.. πολυ καλα και ας τα απαξιωνουν μερικοι οπως διαβαζω σε διαφορα forum.ΠΑΡΕ ΤOSHIBA ;)

Δημοσ.

Ειδα τα acer και τα hp στο πλαισιο αλλα και τις αλλες μαρκες.

Απο ποιοτητα κατασκευης.. λειτουργικοτητα (θεσεις θυρων usb κλπ) και οθονη βάζω τα toshiba πρωτα, όπου και toshiba πειρα φιλε το σαβατο που περασε με 377€ αυτο http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-C660D-102-PSC0UE-00Q017GE.htm και ας εχει μικροτερες δυνατοτητες απο αυτα που σου παραθετουν.Μετα τα toshiba μου αρεσαν τα TURBO X.. πολυ καλα και ας τα απαξιωνουν μερικοι οπως διαβαζω σε διαφορα forum.ΠΑΡΕ ΤOSHIBA ;)

Σαν μαρκα τα toshiba ειναι πολυ καλα.

Βεβαια ειναι και μονοπυρηνο το συγκεκριμενο που πηρες.

Δημοσ.

Σαν μαρκα τα toshiba ειναι πολυ καλα.

Βεβαια ειναι και μονοπυρηνο το συγκεκριμενο που πηρες.

ενα μοντελο που δινει περιπου ιδιο η toshiba με celeron, προτιμω τον δικο μου με amd και και ας ειναι μονοπυρηνο απο τον celeron

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με επιχειρηση αυτοκτονιας πηρα το τελευταιο κομματι (εκθεσιακο) (προλαβα αλλον για κανα δεκαλεπτο :-) ) απο το σταθμο λαρισσης.

Οπως τα ελεγε το netbookcheck, χαλαροι συνδεσμοι οθονης, τραγικο τατσπαντ,

ΑΛΛΑ απο εκει και περα, esata, express card, hdmi, bluetooth, splitt-resist πληκτρολογιο (ετσι μου ειπε) και τα τουρμπο (για αυτην την κατηγορια) i3 -370m, 4 gb ram (που φτανει 8), 500 gb σκληρο, αλλα και μια μετρια αυτονομη καρτα γραφικων (αλλα παιζει crysis οποτε OK) Τι αλλο να ζητησεις με αυτα τα λεφτα? Βγηκα 30 ευρα οβερμπατζετ αλλα χαλαλι :-D

Το θεμα ειναι οτι ειχα εναλλακτικη αυτο με τα 2GB (449 ευρω) ραμ αλλα σημερα το πρωι δεν υπηρχε στο σκρτουζ!

Δημοσ.

Αγόρασα κι εγώ ένα την προηγούμενη εβδομάδα για συγγενικό πρόσωπο γιατί η τιμή ήταν αντικειμενικά οκ.

Το πρώτο μου ήρθε DOA και απ ότι έψαξα έχει συμβεί σε αρκετούς (check G560 beeping).

Παρόλα αυτά το άλλαξα με ίδιο γιατί δεν είδα κάτι ενδιαφέρον στο ίδιο buget και προς το παρόν όλα οκ. Θα συμφωνήσω με τον eko13 ότι το touchpad είναι χάλια, αλλά το πληκτρολόγιο του μου άρεσε τόσο πολύ που το ζηλεύω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...