xApithanos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα έχω το xperia mini x10 και έχω ένα μικρό "προβληματάκι" μπορεί να μπεί στο internet και χωρίς να έχω το wi-fi ανοιχτό, πάνω στις ειδοποιήσεις έχει ενα G και 2 βελάκια, το ένα πρως τα πάνω και το άλλο πρως τα κάτω. θα ήθελα να μου πείτε πώς θα το απενεργοποιήσω αυτό. γιατί μπένει στο internet και με χρεώνει. :/
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 https://market.android.com/details?id=com.curvefish.widgets.apnonoff αν και νομιζω ππως οταν ενεργοποιησεις το wifi αποσυνδεεται απο το apn!
cabdik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 πηγαινε στις ρυθμισεις -> ασυρματο και δικτυα-> δικτυα κιν τηλ-> και απενεργοποιησε την κινηση δεδομενων!!! τοσο απλα το εχω κανει εγω! για να μην μπαινει ιντερνετ απο 3G!
xApithanos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Ευχαρστώ πάρα πολύ παιδιά! λύθηκε το πρόβλημα μου!
cabdik Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ωραια. αλλα καλο ειναι να λεμε και με ποιο τροπο, ωστε καποιος αλλος που θα το διαβασει, να καταλαβει..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.