Hamurabi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Καλησπερα παιδια. Θελω να φτιαχνω φρεντο οπτοε ελω να απρω μια μηχανη που να θρυματιζει τον παγο. που μπορω να βρω κατι τετοιο σχετικα φτηνο αλλα οχι να σπασω παγο 2-3 φορες και να σπασει. μια νορμαλ λυση. ευχαριστω
Toufas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 http://www.drinkstuff.com/products/product.asp?ID=72
gatokoritso Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 αγορασε μια πετσετα και.. http://www.chow.com/food-news/54266/how-to-crush-ice-for-cocktails/
UpToDate_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 http://www.drinkstuff.com/products/product.asp?ID=72 Κάτι τέτοια είχαμε σε ένα καφε που είχαν οι δικοί μου, Pain in the ass IMO. Αμα πας για πολύ δύναμη.. καμιά φορά βρίσκει το χέρι στο ατσάλινο χέρι όπως το γυρνάς και σε μαμά :Ρ Αλλά την κάνει την δουλειά του τέλεια..
kfyros Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μετά από πολλά χρόνια freddoπαρασκευής, έχω καταλήξει στο ότι ο τριμένος πάγος είναι μια μαλακία και μισή.. Λιώνει πολύ πιο γρήγορα από τα συμπαγή παγάκια και ο καφές νερώνει αμέσως ... Για να παίζεις με τριμένο πάγο θα πρέπει να περιμένεις να κρυώσει ο καφές πρώτα πριν τα βάλεις, και το αφρόγαλα να είναι σχεδόν παγωμένο.. Επίσης το κόλπο με την πετσέτα είναι πολύ εύκολο.. Αρκεί να μην το κάνεις πάνω σε ευαίσθητη επιφάνεια.. (πχ. πάνω σε κεραμικές εστίες ή σε μαρμάρινο πάγκο ή από μαλακό ξύλο !!). δεν μπορείς να φανταστείς τη μαλακία που υπάρχει !!
menostospitimou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Πες κανένα ανέκδοτο.. για να σπάσει ο πάγος
Dbzakias2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Πες κανένα ανέκδοτο.. για να σπάσει ο πάγος by far the best post!
SilverCloak Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 "Θελω να φτιαχνω φρεντο οπτοε ελω να απρω μια μηχανη " Τα γράφεις κρυπτογραφημένα να μην τα καταλαβαίνει το google? Captcha implemented in post? Όπως τα είπε ο kryfos, ακριβώς. Αλλιώς ότι είπε ο τούφας. (εγώ είχα πάρει ένα από το praktiker, 12 Ε πριν 4 χρόνια, ακόμα σπάει. Πίνω και λίγο σκουριά βέβαια, αλλά είναι για να αυτοεμβολιάζομαι, γιατί έχω χάσει μερικά αντιτετανικά) Υπάρχει και σε αυτόματο, είχα δει στα carefour, αλλά τσάμπα φράγκα και ρεύμα IMO.
Hamurabi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 πηρα τελικα ενα με 30ευρω απτο μακρο.ευχαριστω
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μετά από πολλά χρόνια freddoπαρασκευής, έχω καταλήξει στο ότι ο τριμένος πάγος είναι μια μαλακία και μισή.. Λιώνει πολύ πιο γρήγορα από τα συμπαγή παγάκια και ο καφές νερώνει αμέσως ... Για να παίζεις με τριμένο πάγο θα πρέπει να περιμένεις να κρυώσει ο καφές πρώτα πριν τα βάλεις, και το αφρόγαλα να είναι σχεδόν παγωμένο.. Επίσης το κόλπο με την πετσέτα είναι πολύ εύκολο.. Αρκεί να μην το κάνεις πάνω σε ευαίσθητη επιφάνεια.. (πχ. πάνω σε κεραμικές εστίες ή σε μαρμάρινο πάγκο ή από μαλακό ξύλο !!). δεν μπορείς να φανταστείς τη μαλακία που υπάρχει !! Ακριβως οπως τα ειπες.....
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 ο τριμμένος πάγος που βγάζουν κάποια ψυγεία είναι μια χαρά βολικός δλδ.
greekparot Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 πηρα τελικα ενα με 30ευρω απτο μακρο.ευχαριστω Μπορείς να μου πεις τι ακριβώς πήρες; Ψαχνομαι κ´ εγω. Αλλα τα 30€ είναι τσουχτερη τιμη. Παρ´ολα αυτα θα ήθελα να δω τι τύπου συσκευή είναι.
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ε τι θα ειναι,απο αυτα τα ηλεκτρικα σπαστιρια παγου θα ειναι που καίγονται μετα απο λιγο(αναλογα απο την χρηση). Παντως βολευει και το χειροκινητο σπαστιρι.
Hamurabi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Φιλε Thano,οχι δεν ειναι ηλεκτρικο,ειναι χειροκινητο και ειναι ιδιο με ενος φιλου μου που το εχει χρονια με συνεχη χρηση. Αποτι μουπε αυτος που εχει παρει διαφορα, αυτα των 15 ευρω ειναι για πεταμα γιατι χαλανε αμεσως, ενω αυτο που παιζουν γυρω στα 30 ευρω ειναι σχετικα οκ, τουλαχιστον το δικο του τοχει χρονια και δουλευει αψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.