puma1991 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Παιδια απο την στιγμη που δινει σημα οτι τελειωνει η βενζινη...δηλαδη οταν ο δικτης φτασει τερμα,ποσα χιλιομετρα εχουμε ως καβατζα αποθεμα? Εχω ενα οπελ κορσα 2008!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Αν και εξαρταται απο το αυτοκινητο και τον τροπο οδηγησης γυρω στα 30-50 χλμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Οταν λες τερμα? Οταν αναψει το λαμπακι δηλαδη? Ή τερμα τερμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Τωρα προσεξα οτι μιλας για τον δεικτη και οχι για λαμπακι... Μαλλον δυσκολο να απαντηθει αλλα σιγουρα οχι πολλα. Η πορεια του δεικτη δεν ειναι αξιοπιστη καατ την γνωμη μου.Ειδικα στην αρχη σε φουλαρισμενο αμαξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Τι να σου πω ... Εμενα ειχε φτασει πατο και εκανα 80 χιλιομετρα και δεν εμεινα :S... Βεβαια ειχε αδειασει σχεδον Eιναι αναλογα το οχημα.. Επισης απο ενα παπι daytona και ενα modenas στο daytona Μπορει να παει κατω ο δεικτης και να πας για μερες! Ενω στο modenas ζητημα 25 km ! (εχω μεινει πολλες φορες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Παιδια απο την στιγμη που δινει σημα οτι τελειωνει η βενζινη...δηλαδη οταν ο δικτης φτασει τερμα,ποσα χιλιομετρα εχουμε ως καβατζα αποθεμα? Εχω ενα οπελ κορσα 2008!!! Στο προηγούμενης γενιάς Κόρσα, το λαμπάκι αναβοσβήνει όταν ο δείκτης φτάσει τέρμα τέρμα. Από τη στιγμή που θα συμβεί αυτό λένε πως έχει ~5χλμ. Όμως οι δείκτες δεν έχουν μεγάλη ακρίβεια, και όταν σου έχουν μείνει 1-2 λίτρα δε μπορείς να τους εμπιστευτείς. Το πιο ασφαλές είναι ο κανόνας 1 στα 10. Αν με φουλ ντεπόζιτο κάνεις 400χλμ. μέχρι να ανάψει λαμπάκι, τότε σίγουρα έχεις άλλα 40 χιλιόμετρα μέχρι να μείνεις με ίδια οδήγηση και σε ίδιες διαδρομές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
puma1991 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Εμενα αναβει το λαμπακι απο την στιγμη που φτασει στο τεταρτο και τελευταιο διαχωριστικο κομματι του δικτη.Εκει ξερω οτι εχω παρα πολλα χιλιομετρα......!!! Εγω εννοω οταν φτασει τερμα το βελακι, και το λαμπακι αναβοσβηνει και κανει και ηχο!!!Τοτε ποσο εχω?Δεν νομιζω 5Km..ειναι πολυ λιγα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis00 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Αν και εξαρταται απο το αυτοκινητο και τον τροπο οδηγησης γυρω στα 30-50 χλμ Νομιζω οτι ειναι λιγακι παραπανω. περιπου 70-80 χλμ.. Στα πιο πολλα μοντελα που γνωριζω, το λαμπακι αναβει περιπου στα 7 εναπομειναντα λιτρα καυσιμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiderboy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Εξαρτάται απο το αυτοκίνητό. Όταν ανάψει η ρεζέρβα έχεις ακόμα 1/10 της χωρητικότητας του ρεζερβουάρ πάνω κάτω. Πάντως μην το αφήνετε ποτέ να αδειάζει και ειδικά στα σύγχρονα injection. Έχουν μια αντλία υψηλής πίεσης που αν δουλέψει για μικρό διάστημα με αέρα μπορεί να υπερθερμανθεί και να καεί ή οποία κοστίζει ακριβά Επίσης όταν αδειάζει πολύ το ντεπόζιτο ξεπλένονται διαφορές βρομιές και τις τραβάει μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 πολυ σωστα τα λεει ο chiderboy η ρεζερβα παντως και στα 2 δικα μου (c2/a3 ) ειναι γυρω στα 7 λιτρα , συνηθως τα λενε τα βιβλιαρακια αυτα με ρεζερβα σε λιγα κυβικα μπορεις να κανεις αρκετα χλμ παντως (γιατι μου χει τυχει και να μεινω τελειως απο βενζινη ) απλα αν δεν υπαρχει κατι κοντα επιβαλλεται η πολυ χαλαρη οδηγηση αλλιως φροντισε να εχεις οδικη να σου φερουν (τη πληρωνεις εννοειται) ή καλους φιλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.