Προς το περιεχόμενο

Αγορά Πρώτου Υπολογιστή Mac

eklad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσες usb 3.0 εχει ο iMac/macbook?

Γιατι κατι γρηγορα usb flash και σκληροι των 70€ μπορουν ακομα και σε ενα netbook να διαβαστουν/γραφουν δεδομενα σε ελαχιστα χρονο λογω usb 3.0.

Σε iMac/macbook πως μπορεις να διαβασεις γρηγορα τα δεδομενα απο ενα φλασακι ή εναν σκληρο των 70€?

Οσο ακυρο λοιπον ηταν το επιχειρημα σου, τοσο ακυρο ειναι το δικο μου , οσο και του φιλου που προτεινει hackintosh κλπ.

Καλά συγνώμη που ρώτησα.....αν και το εννοούσα γιατί ήθελα να μάθω αν γίνεται να φτιαχτεί αντίστοιχο σύστημα με λιγότερα λεφτα.

Αφού την έβγαλες όμως άκυρη την ερώτηση ...τι να πώ?

Τέλος πάντων....όποιος ξέρει τιμές για thunderbolt μητρικές μη φοβηθεί αν τον βγάλει άκυρο ο haha και ας μου κάνει pm.

Δημοσ.

Και γώ το ΜacBook μάλλον λέω οπότε μάλλον με κόβω να περιμένω μέχρι το 2012 να βγούν τα καινούργια. Βέβαια θα πάω και σε ένα μαγαζί να δω τον imac(ελπίζω να μη μου αρέσει τόσο πολύ και τον πάρω όπως είναι!!).

Το καλό επίσης με τον φορητό είναι ότι μπορείς να αλλάξεις τον σκληρό όπως λέτε. Το σίγουρο πάντως είναι πως όποιον και να πάρω σίγουρα κάποια στιγμή θα πάρω και τον άλλον!!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.. Αυτό με τον SSD ότι όσο τον χρησιμοποιείς πέφτει και η απόδοσή του αληθεύει? Μην δώσω έναν σκασμό λεφτά και πάνε χαμένα... Διάβασα βέβαια ότι με σωστή χρήση δεν έχεις πρόβλημα. Απλά ρωτάω για να μάθω.

Δημοσ.

Και γώ το ΜacBook μάλλον λέω οπότε μάλλον με κόβω να περιμένω μέχρι το 2012 να βγούν τα καινούργια. Βέβαια θα πάω και σε ένα μαγαζί να δω τον imac(ελπίζω να μη μου αρέσει τόσο πολύ και τον πάρω όπως είναι!!).

Το καλό επίσης με τον φορητό είναι ότι μπορείς να αλλάξεις τον σκληρό όπως λέτε. Το σίγουρο πάντως είναι πως όποιον και να πάρω σίγουρα κάποια στιγμή θα πάρω και τον άλλον!!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.. Αυτό με τον SSD ότι όσο τον χρησιμοποιείς πέφτει και η απόδοσή του αληθεύει? Μην δώσω έναν σκασμό λεφτά και πάνε χαμένα... Διάβασα βέβαια ότι με σωστή χρήση δεν έχεις πρόβλημα. Απλά ρωτάω για να μάθω.

Κοίτα. Καλός ο SSD. Δεν έχω. Απ' ό,τι έχω δει ευχαρίστως θα έβαζα. Ανεβάζει "κατακόρυφα" τις επιδόσεις, επαναλαμβάνω απ' ό,τι έχω δει σε videos στο youtube και έχω διαβάσει σε forums.

Όμως, αυτή η "επιδοσιοθηρία" είναι κάτι που έχεις από τα προηγούμενα μηχανήματα που έχεις πάρει.

Η γνώμη μου είναι, εάν χρειάζεσαι να αγοράσεις τώρα υπολογιστή πάρε τον φορητό και μην νοιάζεσαι για τις επιδόσεις. Όπως είναι, είναι μία χαρά. Ειδικά ο Macbook Pro. Τα λεφτά σου δεν θα πάνε χαμένα. Φίλος μου αγόρασε πριν 1.5 χρόνο έναν φορητό Mac 7 ετών και το μόνο που έκανε ήταν να αλλάξει σκληρό και δούλευε μία χαρά! Βέβαια, η μπαταρία είχε ένα θεματάκι... κρατάει μόνο 20 λεπτά. Αλλά είναι και 7 ετών.

Εάν δεν χρειάζεσαι τώρα υπολογιστή... περίμενε μέχρι να χρειαστείς. :)

Εάν όμως θες - χρειάζεσαι τώρα Η/Υ, και δεν έχεις άλλο Apple μηχάνημα, πάρε φορητό 15'' Pro έτσι ώστε και να μπορείς να τον έχεις παντού μαζί σου αλλά και να είναι και σαν desktop replacement. Και μετά, που θα σκέφτεσαι και για το επόμενο, παίρνεις είτε iMac είτε MacMini :P

Εάν με ακούσεις... θα πρέπει να κάνεις και δύο πράγματα ακόμα. Ένα είναι να πάρεις το magic mouse και το ασύρματο πληκτρολόγιο καθώς και όταν πάρεις τον υπολογιστή να κάνεις format στον εξωτερικό σκληρό σου (εάν έχεις, εάν δεν έχει σε αυτόν που θα πάρεις) στο format της Apple.

Αυτά :)

Και όταν τον πάρεις... εδώ είμαστε για εντυπώσεις και τυχόν απορίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...