prigipa_m Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Παιδιά τι είναι αυτο....? Μου το βγάζει συχνά αυτο... Πως διορθώνεται....?
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Παιδιά τι είναι αυτο....? Μου το βγάζει συχνά αυτο... Πως διορθώνεται....? Τι ακριβώς λέει; Αν μπορείς να ανεβάσεις και εικόνα...
prigipa_m Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Windows Explorer Execute και μου λέει να πατήσω close message το πατάω και μου κλεινει όλα τα προγραμματα....
N0tisOO7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε να τρέξεις στην "Εκτέλεση" από το μενού "Έναρξη" την εντολή TSKILL EXPLORER. Κάνει επανεκκίνηση τον Explorer του Windows.
prigipa_m Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε να τρέξεις στην "Εκτέλεση" από το μενού "Έναρξη" την εντολή TSKILL EXPLORER. Κάνει επανεκκίνηση τον Explorer του Windows. Το έκανα..!!! Βεβαια αυτο μου κάνει εν τελει με το παραπάνω πρόβλημα....
N0tisOO7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Σε τι λειτουργικό είσαι; Αυτό κάθε πότε το κάνει; Δηλαδή με το που ανοίγεις κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα ή κάνεις κάτι συχνά; Εδώ είναι μια λίστα με όλους τους τύπους σφαλμάτων που προκαλεί ο explorer. Το πιο πιθανό να μην έχεις το ntdll.dll και να χρειαστεί να το περάσεις με το CD εγκατάστασης του Windows.
prigipa_m Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Χρησιμοποιώ Windows XP SP3..!!! Η αλήθεια είναι όταν πήγα να μετανομοάσω κάποια αρχεία (αυτο μου το κανε δυο φορές). Βεβαια τα αρχεια δεν πρόλαβα να τα κανω μετανομάσω διοτι μου βγαλε αυτο το σφάλμα.
prigipa_m Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δηλ. βάζοντας τον "Windows Explorer" στην καρτέλα Αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων (Data Execution Prevention)λύνεται το πρόβλημα....?
prigipa_m Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δυστυχώς το ξανα έβγαλε.... Καμμία βοήθεια....?
N0tisOO7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Προβλέπω format.... Επειδή είμαι κατά του format και τη θεωρώ πάντα ως τη τελευταία και έσχατη λύση, κάνε μια "Δημιουργία Σημείου Επαναφοράς" στο σύστημα σου και δοκίμασε περάσεις στην "Εκτέλεση" από το μενού "Έναρξη" την παρακάτω εντολή. regsvr32 /u shmedia.dll Είναι ένα αρχείο dll το shmedia.dll, γνωστό ως Media File Property Extractor Shell Extension και με την εντολή αυτή θα απενεργοποιήσει την εγγραφή του, όπου συνήθως ευθύνεται για τα προβλήματα που δημιουργούνται στον Explorer.
prigipa_m Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Επειδή είμαι κατά του format και τη θεωρώ πάντα ως τη τελευταία και έσχατη λύση, κάνε μια "Δημιουργία Σημείου Επαναφοράς" στο σύστημα σου και δοκίμασε περάσεις στην "Εκτέλεση" από το μενού "Έναρξη" την παρακάτω εντολή. regsvr32 /u shmedia.dll Είναι ένα αρχείο dll το shmedia.dll, γνωστό ως Media File Property Extractor Shell Extension και με την εντολή αυτή θα απενεργοποιήσει την εγγραφή του, όπου συνήθως ευθύνεται για τα προβλήματα που δημιουργούνται στον Explorer. Λοιπόν το δοκίμασα χωρίς να δημιουργήσω σημείο επαναφοράς..!!! Το λειτουργώ 3-4 μέρες χωρίς να μου βγάλει πρόβλημα ο Windows Explorer... Τελικά αυτο το αρχειο μάλλον μου δημιουργουσε πρόβλημα. Γλίτωσα το format....? Θα χω κανένα πρόβλημα με αυτο το αρχειο...?
N0tisOO7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Λοιπόν το δοκίμασα χωρίς να δημιουργήσω σημείο επαναφοράς..!!! Το λειτουργώ 3-4 μέρες χωρίς να μου βγάλει πρόβλημα ο Windows Explorer... Τελικά αυτο το αρχειο μάλλον μου δημιουργουσε πρόβλημα. Γλίτωσα το format....? Θα χω κανένα πρόβλημα με αυτο το αρχειο...? Σε μεγάλο ποσοστό για προβλήματα του Explorer ευθύνεται αυτό το αρχείο. Δεν θα έχεις πρόβλημα μ' αυτό που έκανες, εκτός αν προκύψει το ίδιο ή κάτι άλλο μετά, δεν μπορείς να ξέρεις ή να το προβλέψεις. Απ' ότι φαίνεται γλίτωσες το format.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.