Προς το περιεχόμενο

Service battery - MacBook 13,3 Late 2008

Skierpetros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα απο προχθες οταν παω στην μπαρα πανω στην μπαταρια μου βγαζει Service Battery... Λογικα θελει αλλη μπαταρια σωστα? Εχω κανει 270 κυκλους φορτισης... μπορειτε να μου στειλετε καποιο e-shop φθηνο που να πουλαει γνησιες μπαταριες? δεν με πειραζει να ειναι και ξενο απλα να ειναι αξιοπιστο σας ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Καλησπερα απο προχθες οταν παω στην μπαρα πανω στην μπαταρια μου βγαζει Service Battery... Λογικα θελει αλλη μπαταρια σωστα? Εχω κανει 270 κυκλους φορτισης... μπορειτε να μου στειλετε καποιο e-shop φθηνο που να πουλαει γνησιες μπαταριες? δεν με πειραζει να ειναι και ξενο απλα να ειναι αξιοπιστο σας ευχαριστω πολυ!

Αν έχεις τον αλουμινένιο Mac έχει βγει ανάκληση για τις μπαταρίες και τις αντικαθιστούν δωρεάν και εκτός εγγύησης! Ρώτα σχετικά σε κάποιο σέρβις.

Δημοσ.

Αν έχεις τον αλουμινένιο Mac έχει βγει ανάκληση για τις μπαταρίες και τις αντικαθιστούν δωρεάν και εκτός εγγύησης! Ρώτα σχετικά σε κάποιο σέρβις.

Το έχω ψάξει και το πρόγραμμα ήταν έως και το καλοκαίρι του 09' ... εγώ παρήγγειλα από το ebay.

Προς τον topic starter έχετε το νου σου να την αντικαταστήσεις γρήγορα γιατί η δικιά μου φούσκωσε http://www.youtube.com/watch?v=cIOmV7GDg0c

Τα 80 ευρώ που λέω είναι μέσω ebay (60-80 παίζουν) γιατί από iSquare κτλ 140+

Δημοσ.

Το έχω ψάξει και το πρόγραμμα ήταν έως και το καλοκαίρι του 09' ... εγώ παρήγγειλα από το ebay.

Προς τον topic starter έχετε το νου σου να την αντικαταστήσεις γρήγορα γιατί η δικιά μου φούσκωσε http://www.youtube.com/watch?v=cIOmV7GDg0c

Τα 80 ευρώ που λέω είναι μέσω ebay (60-80 παίζουν) γιατί από iSquare κτλ 140+

To αλουμινένιο εχω... τι εννοεις φουσκωσε?? γνησια ειναι αυτη που πηρες?

Δημοσ.

To αλουμινένιο εχω... τι εννοεις φουσκωσε?? γνησια ειναι αυτη που πηρες?

Φούσκωσε οπως φουσκώνουν οι μπαταρίες οι κλασικές όταν τις αφήσεις στον ήλιο, από φλατ έγινε έτσι και στριφογύριζε όπως βλέπεις και στο βίντεο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...