KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 η ram που εχεις ειναι μια χαρα για τα κανονικα τα xp...ποιος ο λογος να βαλεις τα tiny??
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 windows xp windows 2000. μια χαρα θα εισαι. +1
fonsde Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 εγω ηθελα linux αλλα μπαλες, δεν μπορω στον browser να βαλω τα εχτρα plugins ? ( java , shockwave )
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 εγω ηθελα linux αλλα μπαλες, δεν μπορω στον browser να βαλω τα εχτρα plugins ? ( java , shockwave ) πριν δεν ειπες οτι τα εβαλες και ητανε βαρια?
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 windows xp windows 2000. μια χαρα θα εισαι. τα NT (τα 2000 ειναι τα nt sp5) που ειναι; Windows NT 5.0 = Windows 2000 (all edition)Windows NT 5.1 = Windows XP (all edition) Windows NT 5.2 = Windows 2003 (all edition)
tritonas00 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 τα NT (τα 2000 ειναι τα nt sp5) που ειναι; αν εννοεις τα NT 4.0 , δεν υπαρχει λογος να γυρισει τοσο πισω. τον hardware του τον καλυπτει.
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 αν εννοεις τα NT 4.0 , δεν υπαρχει λογος να γυρισει τοσο πισω. τον hardware του τον καλυπτει. για να του πηγαινει σφαιρα λεω!
tritonas00 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 για να του πηγαινει σφαιρα λεω! για σφαιροειδεις καταστασεις τοτε πας και στηνεις μια διανομη linux απο την αρχη με μονο αυτα που χρειαζεσαι. και θα εχεις ετσι τις τελευταιες τεχνολογιες και ταχυτητα σε επιπεδο χρονου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 το "ubuntu netbook edition" ειναι πιο βαρυ απο τα xp ομως. Νταξ ρε αδερφε, εχω να βαλω ubuntu κατι χρονια, δεν θυμαμαι τι memory footprint ειχε. Η ολη φιλοσοφια του ποστ, ηταν βαλε ενα linuxακι, θα κανεις μια χαρα τη δουλεια σου γι αυτα που ζητας + θα μαθεις και κατι παραπανω με ελαχιστο κοπο. Δες και κατι οδηγους που εχει γραψει ενας tritonas πως τον λενε, αξιζει τον κοπο Οριστε, ακριβολογησα
tritonas00 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 οκ θα ριξω μια ματια στους οδηγους αυτου του ....tritona..? :P ας μας πει ο αρχικος poster μεχρι που ειναι διατεθημενος να φτασει και τα βρισκουμε.
fonsde Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 ε αυτο εκανα!περασα το μινι ουμπουντου και εκανα install απο cml gnome αλλα δεν μου φανηκε σφαιρατο
tritonas00 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 ε αυτο εκανα!περασα το μινι ουμπουντου και εκανα install απο cml gnome αλλα δεν μου φανηκε σφαιρατο εε μα λογικο. δεν βαζεις gnome/kde σε τετοια μηχανακια. πας σε πιο light πραματα. openbox/fluxbox + τα προγραμματα που χρειαζεσαι. + οτι δεν βαζεις ubuntu mini. βαζεις κατι πιο ελαφρυ. Debian Testing/Arch
fonsde Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 εχεις κανα οδηγο? ubuntu + lxde ? επισης το αλλο με τα plugins μου εχεις λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.