Προς το περιεχόμενο

tiny xp

fonsde

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

υπαρχουνε αρκετες εκδοσεις...αλλα δεν θα σου τις προτινα...γιατι εχουνε αφερεσει πολλα πραγματα απο εμενα..και δεν θα σου αρεσουνε...τα εχω δοκιμασει γιαυτο στο λεω..καλυτερα να βαλεις τα κανονικα..

Δημοσ.

εγω θελω μινιμαλ, chrome, skype μονο αυτα θα χρησιμοποιεί το πσ

γενικα τα xp ειναι πολυ minimal και δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τα κανονικα!

Οι ελάχιστες απαιτήσεις υλικού για τα Windows XP Home Edition είναι οι εξής:

1.Επεξεργαστής Pentium 233 MHz ή ταχύτερος (προτείνονται 300 MHz)

2.Μνήμη RAM τουλάχιστον 64 MB (προτείνονται 128 MB)

3.Τουλάχιστον 1,5 GB διαθέσιμου χώρου στον σκληρό δίσκο.

Δημοσ.

γιατι να μην βαλω τα tiny? που ειναι ακομη πιο ελαφρια

δωσε μας τα system requirements τους να σου πουμε! σε τι συστημα θα τα βαλεις; αν βαλεις τα tiny μετα κλαψ'το το pc σου! αφου απο την μανα τους λεμε τα xp ειναι απο τα πιο ελαφρα λειτουργικα συστηματα! μη πας να βαλεις τις αλλες μουφιες! χιλιες φορες πανε σε linus παρα σε tiny @@ριες!

Δημοσ.

1) εχουνε αφαιρεθει ολοι oi driver απο μεσα και θα εχεις προβλημα

2) θα ειναι στα αγγλικα το οποιο ειναι χαζομαρα

3) θα εχεις ολο σφαλματα

4) δεν θα λειτουργουνε ολα μια χαρα..

• Moderators
Δημοσ.

Αν εχεις μονο αυτες τις απαιτησεις που ανεφερες, η ιδανικη λυση εχει δοθει κατα τη γνωμη

και γιατι δεν βαζεις το ubuntu netbook edition?

Δημοσ.

Αν εχεις μονο αυτες τις απαιτησεις που ανεφερες, η ιδανικη λυση εχει δοθει κατα τη γνωμη

απλως εγω μια λυση του εδωσα..επειδη ειπε οτι θελει τα βασικα..αφου θελει οπωδηποτε κατι ελαφρυ..δεν θα του προτινα tiny xp και τετοιες χαζομαρες..καλυτερα να βαλει κατι ελαφρυ και σταθερο..(ΣΗΜΕΙΩΣΗ η netbook εκδοση δεν κυκλοφορει πια..απλως το μονο που εχεις να κανεις ειναι να κατεβασεις το κανονικο ubuntu και να το εγκαταστησεις. θα σε καλυψει πιστευω..αρκει να εχεις ορεξη να ασχοληθεις με linux).

Δημοσ.

το "ubuntu netbook edition" ειναι πιο βαρυ απο τα xp ομως.

^_^

Δημοσ.

1,7ghz athlon 768 ραμ

περασα ουμπουντου 11 αλλα δεν τσουλαει καλα, ασε που δεν μπορουσα να περασω java plugin ston chrome

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...