ZELDA Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 παιδια εχω τρομερο διλημμα και χρειαζομαι την βοηθεια σας , θελω να αγοράσω ενα smartphone για τους εξης λόγους που παραθετω 1.τηλεφωνικες κλήσεις 2. ιντερνετ κυριως social networks / gmail / google search 3. να παιζει flash γιατι θελω να παρακολουθω καποιες εκπομπες stream 4. να εχει μεγάλη οθονη για να παιζω κανενα παιχνιδακι αντε και καμια ταινια xvid στα σεμιναρια γιατι δεν περναει η ωρα με τιποτα 5. word / open office / pdf οπωσδήποτε μου αρέσει πάρα πολυ το htc Desire hd ομως είμαι σε διλημμα γιατί ακούω ότι δεν θα πάρει την 2.3 και το λεω αυτό γιατι δεν είμαι τύπος που θα αλλαξω ρομ και τετοια , επισεις ο λογος οτι δεν είναι δυπλοπύρινο πάει να πει ότι σερνετε δηλαδη ? (δεν είχα καμια επαφή με android) Επίσεις κάτι που διαβάζω είναι οτι στο skype θα έχει βιντεοκληση στην 2.3 (οχι οτι την χρησιμοποιω αλλα ισως μου χρειαστεί ) όσο για την amoled του galaxy s2 ενταξει στο σκοταδι ολες οι οθονες καλές είναι , καλό το galaxy αλλα διαβασα κατι σημαδια ροζ σε φωτογραφίες και οτι ζεστενετε πολύ και με προβλημάτισε λίγο έως πολυ μπορώ να πώ , ειδικά γραφεται οταν το χρησιμοποιεις και το εχεις στην πρίζα δεν μπορεις να το πιάσεις και κατι τελευταιο πολυ καλο και το desire s και το google nexus αλλα τα απορίπτω λόγω οθονης . να το παρω το desire hd ή τα έφαγε τα ψωμιά του ??
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 nexus s (με την amoled οθονη ομως! ) http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Nexus-S-GT-I9023FSACOS.htm στα 299€ αλλιως το ideos x5...
djcat Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 nexus s (με την amoled οθονη ομως! ) http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Nexus-S-GT-I9023FSACOS.htm στα 299€ αλλιως το ideos x5... Δεν είναι με την AMOLED στα 299€!
panos9553 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δεν προκειται να ερθει με amoled στην Ελλαδα...απο οσο ξερω..
Dbzakias2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δεν προκειται να ερθει με amoled στην Ελλαδα...απο οσο ξερω.. εχει ερθει! δες εδω http://www.skroutz.gr/s/335154/Samsung-Nexus-S-S-Amoled.html (στην ονομασια του λεει S-AMOLED που σημαινει super amoled δλδ η οθονη)
lalanis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Στην Ευρώπη επίσημα είναι με S-LCD όπως αυτό του Πλαισίου. Μέχρι 200€ πας στο X5. Μετά από εκεί και μέχρι 300€ περίπου: Galaxy S ή LG Optimus Black.
ZELDA Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 παριγγειλα το nexus απο πλαισιο αλλα σημερα βλεπω οτι λεει σε λίγες μερες για να δουμε αν το προλαβα.. παντως η τιμουλα ειναι ποιο χαμηλη και απο expansys Και ελληνικης αντ. πολυ καλη τιμή παιδια..
Vasilisxd Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Το Desire S είναι μια πολυ καλή λύση. Δεμενη κατασκευη , πιο βολικό σε μέγεθος και πολυ ανώτερη οθόνη απο του Desire HD. Το είχα λίγο καιρο και μου άρεσε πολυ το περιβάλλον εργασίας και ότι τα είχε όλα έτοιμα. Παρόλο που δεν γινόταν Root δεν με πείραξε γιατί η εμπειρία χρήσης και τα μηδενικά κολληματα , κάλυψαν τις απαιτήσεις μου. Τώρα έχω το Galaxy 2 και τολμώ να πω ότι μου λείπει. Εναλλακτικά το Desire HD , πρόσφερει τα ίδια πράγματα , απλά είναι μεγάλο και όχι τόσο καλή οθόνη. Όπως και να έχει , πάνω απο 350€ δεν αξίζουν πλέον τα Desire S/HD, λόγω παλιού Hardware γιατί όταν όλοι οι κατασκευαστές στην προηγούμενη Έκθεση παρουσίασαν διπυρινα , η HTC κοιμόταν. Γι αυτο έχει πέσει και η αξία τους. Το Nexus S απο την άλλη είναι καλη εναλακτικη αλλα πρέπει να ψαχτεις λίγο για να το στησεις. Επίσης δεν έχει τόσο καλη κάμερα , 256MB λιγότερη Ram απο τα Desire και δεν παίρνει κάρτες SD. Αυτο περιορίζει τον ελεύθερο χώρο σου στα 16GB...Επίσης δεν έχει ράδιο... Παντός ότι και να επιλεξεις μην πας σε επεξεργαστη κάτω απο 1Ghz. Με προλαβες καλοδουλευτο !!!
ZELDA Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 λοιπων πηρα μυνημα απο πλαισιο οτι δεν υπαρχει πλεον διαθεσιμο οπώτε παλι στο ψαξιμο είμαστε.. το desire s ειναι οντως καλη περιπτωση αλλα με χαλαει η 3.7 οθονη
ribo7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Zelda τί ακριβώς σου είπαν από το Πλαίσιο? Δεν αναμένεται νέα παραλαβή? Εγώ παρήγγειλα την Παρασκευή το βράδυ το Nexus S White και με ειδοποίησαν σήμερα ότι δε ξέρουν πότε θα παραλάβουν. Αλλά το κλασσικό το μαύρο αναμένεται πιο σύντομα μου είπε.. Σου είπαν κάτι διαφορετικό?
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Πριν λιγο ημουν για καφε στο Mall με μια φιλη (διαβαζεις Quistis? ) και μας ειπαν πως εχουν πολλα διαθεσιμα Nexus S.
ZELDA Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 μου ειπαν οτι θα παραλαβουν 10 του μηνα αλλα δεν ειναι και σιγουρο , για την ιστορια παντως περιμενω απο expansys το Desire s
Vasilisxd Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 για την ιστορια παντως περιμενω απο expansys το Desire s Όντως , γιατί πριν λίγο μου ήρθε η προμήθεια από την HTC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.