driftingcris Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Καλησπερα.......... Εχω ενα Nokia 5230 και θα ηθελα να μου πειτε καποια πολυ καλη εφαρμογη/παιχνιδι για να παιζω λιγο στην δουλεια οταν ειμαι ελευθερος. Βασικα σορρυ κιολας αν ηπηρχε καποιο θεμα αφιερομενο σε αυτο το θεμα... Τι ειπα? Επισης πριν καιρο ειχα δει στον Γοογλη ενα παιχνιδι το οποιο ειχε πολυ καλα γραφικα, ηταν με αμαξια και αυτο που με κανει να το θυμαμε ειναι οτι ηταν πολλυ μεγαλο. Πανω απο 100mb αν θυμαμαι. Ξερω δεν βοηθαω πολυ αλλα μιπως το ξερει κανεις? Ευχαριστωωωω
driftingcris Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Το gangstar πιανει 1mb. Ενα με αμαξια ηταν που επιανε πανω απο 100mb και ειχε τζαματα γραφικα
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Το gangstar πιανει 1mb ελα μου; το gangstar ειναι σαν το gta και πιανει παραπολυ χωρο!
driftingcris Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 ελα μου; το gangstar ειναι σαν το gta και πιανει παραπολυ χωρο! Το βρηκα σε 1mb. Για να ξαναδω. Αυτο που ελεγα ηταν μονο με αμαξια. Για να δω και το Gangstar βεβαια
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Το βρηκα σε 1mb. Για να ξαναδω. Αυτο που ελεγα ηταν μονο με αμαξια. Για να δω και το Gangstar βεβαια ε, κανα asphlat gt ,fast five, need for speed... κατι τετοιο θα ητανε!
driftingcris Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 ε, κανα asphlat gt ,fast five, need for speed... κατι τετοιο θα ητανε! Δεν θυμαμε να ηταν κατι τετοιο... Τεσπα. Το gangstar ρε το καλο ειναι μονο για iphone.. στο δικο μου ειναι λιγο πολυ μ........α
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Το gangstar ρε το καλο ειναι μονο για iphone.. στο δικο μου ειναι λιγο πολυ μ........α δικιο εχεις αλλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.