LuciferX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Λοιπον σημερα μου αλλαξε η κεντρικη και εγινε ετσι...βλεπω στα δεξια τις ενημερωσεις για νεες αναρτησεις απο αλλους,το feed δηλαδη ενω στη μεση της σελιδας δειχνει κατι παλιες απο 4 ωρες και πισω .... ή αυτες που εχουν μονο πολλα likes/comments. πως στο καλο το κανω οπως πρωτα;;; Οι φιλοι μου που ρωτησα δεν ειχαν προβλημα και δεν τους αλλαξε η κεντρικη!Μονο σε μενα εγινε ετσι.
Bizniz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Σε λίγο καιρό θα είναι σε όλους έτσι και δε νομίζω ότι θα μπορείς να το αλλάξεις New gen fb
LuciferX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Γιατι ομως εγινε σε εμενα αυτοματα και σε αλλους οχι;;; Και ειναι μουφα,γιατι πρεπει να ξεστραβωθω για να δω εκει δεξια ,ενω συν τοις αλλοις οταν ανεβαζει καποιος φωτο/βιντεο δεν μπορω να το δω !!!
dewn735 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Σαν τον chrome έχει καταντήσει, κάθε μήνα και διαφορετική έκδοση...
Bizniz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Γίνεται τμηματικά σε όλους. Σε φιλους σου μπορεί να γίνει μετά από 3-4 μήνες Για να μεγαλώσεις τη γραμματοσειρά πάτα ctrl++ ή άλλαξε μέγεθος γραμματοσειράς από τις ρυθμίσεις
LuciferX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Καλα αυτο με τη γραμματοσειρα το ξερω,το θεμα ειναι οτι δε το θελω καθολου ετσι. Τι να πω...και αυτο με τους 4 μηνες διαφορα ειναι τεραστια αδικια. πωωωω :@
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.