The_Mentor Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Υποθέτω πως αυτό μάλλον έχει ξαναρωτηθεί αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποια αναφορά. Έχω δημιουργήσει μερικά folders μέσα στο "on my mac" στο mail.app αλλά κατά την διαδικασία συγχρονισμού με το iphone δεν τα βλέπει. Υπάρχει τρόπος να τα συγχρονίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanarini Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Απ ότι ξέρω, αν τα κρατάς στο μακ σου δηλαδή on my mac, δεν γίνεται να συγχρονιστούν... επειδή είναι σωσμένα locally στα αγγλικά http://apple.stackexchange.com/questions/12887/mail-app-folders-iphone-ipad-missing-emails Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Υποθέτω πως αυτό μάλλον έχει ξαναρωτηθεί αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάποια αναφορά. Έχω δημιουργήσει μερικά folders μέσα στο "on my mac" στο mail.app αλλά κατά την διαδικασία συγχρονισμού με το iphone δεν τα βλέπει. Υπάρχει τρόπος να τα συγχρονίσω; αφού το λέει και στο itunes συγχρονίζει μόνο τα στοιχεία των λογαριασμών και όχι τα emails Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.