lolek Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 εχω την εξης φορμα ><div id="form"><form> Write your comment:<br /> <textarea type='comment' name='comment' rows="5" cols="40" tabindex="40"> </textarea><Br /> <input type="submit" name="submit" value="submit" ></form></div><br /><br /><br /> <div id="content"> </div> και θέλω να περασω τα δεδομενα που γραφει καποιος στο αρχείο data.php με το παρακατω script ><script type="text/javascript"> $(document).ready(function() { $('#form form').submit(function(){ $.get('data.php', $(this).serialize(), function(data){ $('#content').html("data"); }); return false; }); }); </script> όμως ενω τα δεδομενα περνανε στο αρχειο, μιας και οταν το κάνω include εμφανιζεται αυτο που θελω, δεν επιστρέφονται στο div content παρακαλω βοηθεια γιατι εχω κολλησει μια μερα
Crawl_From_Death Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Στην γραμμη >$('#content').html("data"); βγαλε τα "" απο το data.
lolek Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 οντως καταλάθως μπηκαν εκει, αλλα δεν φταίει μόνο αυτο γιατι δεν άλλαξε κατι
macabre_sunsets Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 > $.get('data.php' + $(this).serialize(), function(data){ Μήπως το παραπάνω κάνει κάτι;
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μηπως πρεπει να βαλεις $.get('data.php?' + $(this).serialize(), function(data){ το ερωτηματικο και απο κατω.. alert(data); να δεις τι φερνει..
lolek Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 βασικα ειναι σαν να μην φτανει σε εκεινο το σημειο του κωδικα γιατι και alert("lolek"); να βαλω δεν εκτυπώνει κατι. edit:γενικοτερα δουλευει μονο οταν η κληση του αρχειου data.php γινεται απουδηποτε αλλου στον κώδικα εκτος μέσα από το script
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 εβαλες ερωτηματικό που σου ειπα; Μπορει να ειναι σε αλλη διαδρομη και για αυτο να μη βρισκει καν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.