Προς το περιεχόμενο

προβλημα με e-radio

sinioris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια...για αλλη μια φορα ζηταω την βοηθεια σας!εδω και 2,3 μηνες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα!πριν 3 μηνες περιπου αγορα εναν καινουριο pc με windows 7 64bit!απο την πρωτη κιολας ημερα επιχειρησα να μπω στο www.e-radio.gr (ξερετε το γνωστο site με τα online ραδιοφωνα) μιας που βρισκομαι στο εξωτερικο και αυτος ειναι μονος σχεδον τροπος επικοινωνιας/ενημερωσης με την ελλαδα!

Στην αρχη ολα πηγαιναν καλα για μερικες ημερες,ομως μετα απο λιγες ημερες αρχισε το προβλημα...το οποιο ειναι το εξης: οταν χρειαστει να κανω κλικ στο κουμπι play στην μπαρα ας το πω ετσι του wmp που μου βγαζει πχ.http://www.e-radio.gr/player/player.asp?sID=208 περιμενω λιγα δευτερολεπτα για να συνδεσει και μετα απο λιγο αντι να ακουσω τη εκπομπη δεν κανει τιποτα ειναι μουγκο!

σημειωσεις: 1. εχω δοκιμασει και με mozilla και με internet explorer και με google chrome

2. την ιδια στιγμη που μου συμβαινει αυτο,συνδεομαι κανονικα στο ραδιοφωνο απο τον παλιο μου pc που εχει windows XP (δηλαδη το link δεν εχει προβλημα)

μηπως πρεπει να κατεβασω κανενα plugin?

εκανα τιποτα καταλαθος και πρεπει να αλλαξω καμια ρυθμιση?

ή μηπως παρουσιαζει το site κανενα προβλημα τα pc που εχουν windows 7 64bit?

ΥΓ:μια φορα μονο σε ολο αυτο το διαστημα επαιξε για κανενα πενταλεπτο το ραδιοφωνο και μετα σταματησε παλι!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...