puma1991 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Έχω ενα ΗP 550 και επειδή συνεχεία το μετακινώ το καλωδιακι του adapter πρέπει να χάλασε...γιατί κάθε φορά που το κουνάω λίγο,σταματάει να δίνει ρεύμα. Νομίζω το πρόβλημα είναι στο καλώδιο και οχι στην εισοδο του στο λαπτοπ. Το adapter Που εχω και ειναι το οριντιναλ ειναι 65W, αλλά απο μια αναζήτηση στο νετ δεν το βρήκα σε ελληνικά καταστήματα, εκτός αν μου έχει ξεφύγει κάποιο. Μια βοήθεια.....
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Παραμάσχαλα το όλο τροφοδοτικό(για αυτουνού το adapter μιλάμε έτσι; ) και στον ηλεκτρονικό της γειτονιάς σου θα το ελέγξει και αν χρειάζεται θα σου αλλάξει και το βύσμα με ελάχιστα λεφτά.(Ή θα σου πει ότι είναι εν τάξη οπότε θα έχει πρόβλημα το βύσμα από το laptop) Αν βέβαια τα φυσάς η HP Ελλάς θα σου τα πάρει πολύ ευχαρίστως τα λεφτά σου.
puma1991 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Παραμάσχαλα το όλο τροφοδοτικό(για αυτουνού το adapter μιλάμε έτσι; ) και στον ηλεκτρονικό της γειτονιάς σου θα το ελέγξει και αν χρειάζεται θα σου αλλάξει και το βύσμα με ελάχιστα λεφτά.(Ή θα σου πει ότι είναι εν τάξη οπότε θα έχει πρόβλημα το βύσμα από το laptop) Αν βέβαια τα φυσάς η HP Ελλάς θα σου τα πάρει πολύ ευχαρίστως τα λεφτά σου. Αυτο εννοώ οτι έχει το πρόβλημα...εδω λέει οτι κάνει 18$, απλα δεν το βρίσκω σε ελληνικό κατάστημα.
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Ή πάνε να σου αλλάξουν το βύσμα ή δες των κωδικό που έχει πάνω του το τροφοδοτικό για να βρεις αντίστοιχο, με «hp 550 adapter» και αυτό που σου έβγαλε μπράβο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.