Προς το περιεχόμενο

Επιλογή νέου κινητού

skantzoxoiraki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά παιδιά τά είδα από κοντά και με κέρδισε μακράν το sgs. Έπεσε η τιμή στα 319 και θα το πάρω αύριο. Είναι ωραίο κινητό και έχει φοβερή εικόνα και ήχο. Οτι ήθελα ακριβώς. :)

Συγνώμη κιόλας δηλαδή επειδή μου αρέσει ένα κινητό με κατατάσσει αυτόματα με χαμηλό IQ.. ούτε καν το ήξερα πρόσφατα το έμαθα όπως και εκατό άλλα κινητά γιατί χρειάζομαι άλλο και με επηρρέασε το μάρκετινγκ??? καλό δεν λέω. Λοιπόν ας μην ξεφεύγουμε και προσβάλουμε τους γύρω μας απλά συμβουλή. Και όσο για τα λεφτά επειδή το έθεσες σαν θέμα αν τα έχω να τα δώσω εγώ το ξέρω και εγώ επιλέγω αν θα τα δώσω... κανονικά ούτε καν έπρεπε να απαντήσω αλλά μεγάλη βλακεία σου που εκφράστηκες έτσι φιλικά πάντα.

Όσο για το Νοκια σ'ευχαριστώ απλά προτιμώ κάτι άλλο.

ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΗΛΟ IQ? Ποτέ δεν σε προσέβαλα. Απλά είπα "τι μας κάνει το μάρκετινγκ". Εγώ φταίω που ασχολήθηκα να σου προτείνω κατι πιο νορμαλ που θα σου σωσει και απο την τσεπη σου. Κανονικά ούτε εγώ έπρεπε να ανταπαντήσω τώρα αλλά ας όψεται! Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη κοπελιά! Για καλό στο είπα και μας λες ότι

1. αμβισβήτησα το ΙQ σου

2. ότι σε προσέβαλα

ενώ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ πήγα να προστατέψω την τσέπη σου στους δύσκολους αυτούς καιρούς.... Ε πλήρωσε όσα γουστάρεις για να είναι touch. Σάμπως εγώ πληρώνω; Απλά πήγα να σου πω, μήπως τελικά ΔΕΝ χρειάζεσαι τόσο το touch και άδικα θα το χρυσοπληρώσεις!!!

Μόνο αν αγοράσεις smartphone, πρόσεχε να φτιάξεις και τις ρυθμίσεις μην μπαίνεις και καταλάθος ίντερνετ και έχεις άλλα τρεχάματα!

ΕDIT: Από τις τακτικές του μάρκετινγκ δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν την έχει πατήσει από όσο ξέρω εμπειρικά! Όλοι έχουμε κάνει αγορές με βάση ΕΠΙΚΤΗΤΕΣ ανάγκες. Άρα κατά τα λεγόμενά σου, ΟΛΟΣ ο πλανήτης έχει χαμηλό IQ..... :-D :-D :-D

Τεσπα, εδω ειναι φόρουμ και ο καθένας προσπαθεί ως επί το πλείστον να βοηθήσει τον άλλο. Από τη μεριά μου έτσι το είδα, γούστο μου και καπέλο μου! Αν εσύ προσβάλλεσαι ευκολα, δεν ξαναμιλάω, γιατι βαριέμαι να ασχολούμαι!

Αρκετά συγχύστηκα πρωί πρωί ! :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

για μένα έκανες εξαιρετική επιλογή σε αυτό το budget, αφού έπεσε και τόσο, ειδικά εφόσον το είδες και σου άρεσε από κοντά (πάνε οι καιροί που βλέπαμε πρώτη φορά πώς δουλεύει ένα κινητό όταν ανοίγαμε το κουτί του :) ) Και για τα παιδιά πριν που είπαν να ξέρεις να το πειράζεις κλπ, έχω να πω ότι το είχα με την πιο αρχαία, laggy και buggy ρομ που υπήρξε ποτέ (JG1 της cosmote) για ένα εξάμηνο, δεν μου παρουσίασε ούτε ένα πρόβλημα ποτέ και δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι πρέπει μα την αλλάξω κατεπειγόντως. Όταν τελικά το έκανα, μου πήρε 5 λεπτά και το κινητό πήρε ακόμη περισσότερο τα πάνω του. Τα πάντα είναι σχετικά, μπορεί να μην κάνει κάποιος tweak και να μην τον πειράξει ποτέ, άλλα και για όταν αποφασίσει να το κάνει, μην το παρουσιάζετε σαν πυρηνική φυσική.

android.png

Δημοσ.

Όντως, έκανες μια από τις καλύτερες επιλογές. Για τα λεφτά που έδωσες την καλύτερή. Ο φίλος παραπάνω ίσως στα έγραψε αυτά, επειδή αυτά που ζηταγες, σχεδόν όλα τα κανει και ένα απλο κινητό. Μεχρι εκεί έχει ένα δίκιο. Από τη στιγμή που συγκρινει αυτό που προτείνει με ένα smartphone, και καταλήγει να λέει για μάρκετινγκ, έχει χασει κάθε λογική.. Ακόμα και όταν κάποιος παίρνει ένα smartphone, χωρίς να έχει πολλές απαιτήσεις, σύντομα θα διαπιστώσει ότι μπορεί να κανεί παρα πολλά χρήσιμα πράγματά, που δεν γνώριζε ότι μπορείς να κανείς με ένα smartphone. Σε τελική ανάλυσή μονο χαμένο δεν πάει το κινητό, και καμία σχεση με μάρκετινγκ.

Φιλέ abc: Προφανώς δεν έχεις ιδέα τι είναι και τι μπορεί να κάνει ένα smartphone, ή απλα δε σου χρειάζεται. Δεν είναι κακο αυτό. Μη συγκρινεις ανομία πράγματά τοτε όμως. Ακόμα και σαν κόστος, αν μέτραγα σχεση κόστος / απόδοσή θα έβαζα ένα 5 στο δικο σου και ένα 9 στο galaxy. Μπορεί να κανει τα 2πλασια χρήματά, αλλα κανει 800πλασια πράγματά για οποίον του αρέσουν αυτά.

android.png

Δημοσ.

abc όταν λες ότι επηρρεάζει το μάρκετινγκ στην επιλογή μου αυτό εννοείς βασικά αλλά τεσπά. Και για να θέλω να πάρω smartphone κάτι σημαίνει προφανώς ότι χρειάζεται κάπου, αλλά θέλω να έχει και τις απλές λειτουργίες γιατί νομίζω υπάρχουν κινητά που κοστίζουν αλλά κάποια πράγματα δεν τα έχουν. Γι'αυτό έγραφα αρχικά για τις απλές λειτουργίες. Θέλω ίντερνετ αλλά για ελάχιστο χρόνο για την δουλειά μου. Επίσης αν θυμάμαι καλά σου έγραψα πάρα πολύ ευγενικά σε σχέση με σένα που μου έβαλες και το εικονίδιο.. και επίσης σε ευχαρίστησα για την πρότασή σου. Τώρα αν εσύ θες και συγνώμη από πάνω ζητάω συγνώμη για να τελειώνει το όλο θέμα. Δεν μου αρέσουν καθόλου οι διανέξεις και τις σιχαίνομαι.

Θα το μάθω το κινητό δεν ανησυχώ καθόλου. :-D Ευχαριστώ και πάλι παιδιά για τις προτάσεις σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...