karteo24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 nexus s με κλειστα ματια.δεν ειναι τυχαο οτι μολις πηγε στα 300 ευρω δηλαδη κοντα στην τιμη του galaxy εγινε χαμος και εγιναν αναρπαστα δεν μπορεις να τα βρεις.το κινητο λογκο τοσο καιρο να μην πουλησε πολυ αφου ξεκινησε απο τα 580 ευρω και δεν επεσε πολυ η τιμη.τωρα που επεσε εξαφανιστηκαν αφου ειναι κινηταρα.οτι καλυτερο εχει βγαλει η samsung στα μονοπυρηνα
nikoskon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 nexus s με κλειστα ματια.δεν ειναι τυχαο οτι μολις πηγε στα 300 ευρω δηλαδη κοντα στην τιμη του galaxy εγινε χαμος και εγιναν αναρπαστα δεν μπορεις να τα βρεις.το κινητο λογκο τοσο καιρο να μην πουλησε πολυ αφου ξεκινησε απο τα 580 ευρω και δεν επεσε πολυ η τιμη.τωρα που επεσε εξαφανιστηκαν αφου ειναι κινηταρα.οτι καλυτερο εχει βγαλει η samsung στα μονοπυρηνα Άρα σε όλα υπερτερεί από το Galaxy S. Αν θες παρέθεσέ μας που είναι καλύτερο(με στοιχεία, όχι αερολογίες περί Google employees κλπ), αλλιώς καλό θα ήταν να σταματήσεις να παραπληροφορείς γιατί το παλικάρι θα σκάσει 300+€ από την τσέπη του. Πιστεύω δεν ενοχλεί κανέναν να κάνεις το κομμάτι σου παρέα με τον κάθε Dbzakias2, αλλά μην παίζεις με την τσέπη των άλλων. Τα σέβη μου. Δεν ασχολούμαι περαιτέρω.
karteo24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Άρα σε όλα υπερτερεί από το Galaxy S. Αν θες παρέθεσέ μας που είναι καλύτερο(με στοιχεία, όχι αερολογίες περί Google employees κλπ), αλλιώς καλό θα ήταν να σταματήσεις να παραπληροφορείς γιατί το παλικάρι θα σκάσει 300+€ από την τσέπη του. Πιστεύω δεν ενοχλεί κανέναν να κάνεις το κομμάτι σου παρέα με τον κάθε Dbzakias2, αλλά μην παίζεις με την τσέπη των άλλων. Τα σέβη μου. Δεν ασχολούμαι περαιτέρω. γιαυτο ακριβως λεω τη γνωμη μου γιατι ειναι μονοδρομος το κινητο ειδικα σαυτη την τιμη.περα απο την οθονη που δεν ειναι amoled πραγμα που δεν σε περιαζει αφου ταινα δεν προκειτε να δεις στο κινητο εναι καλυτερο σε γενικες γραμμες.πιο ωραιο σχεδιαστηκα πιο κομψο πολυ πιο γρηγορο εχει 2.3.4 και θα παρει σιγουρα και την επομενη εκδοση.εχει περισσοτερη αυτονομια γενικα ειναι απαιχτο το κινητο ακριβως οπως το παιρνεις χωρις να πειραξεις τιποτα.ο πωλησεις του μολις πηγε σε λογικη τιμη 300 ευρω μιλανε απο μονες τους.σε 2 μερες εξαφανιστηκαν ολα και εφεραν νεες παρτιδες και παλι τελειωσαν. Άρα σε όλα υπερτερεί από το Galaxy S. Αν θες παρέθεσέ μας που είναι καλύτερο(με στοιχεία, όχι αερολογίες περί Google employees κλπ), αλλιώς καλό θα ήταν να σταματήσεις να παραπληροφορείς γιατί το παλικάρι θα σκάσει 300+€ από την τσέπη του. Πιστεύω δεν ενοχλεί κανέναν να κάνεις το κομμάτι σου παρέα με τον κάθε Dbzakias2, αλλά μην παίζεις με την τσέπη των άλλων. Τα σέβη μου. Δεν ασχολούμαι περαιτέρω. επισης η ιδια η samsung ειπε οτι ειναι το κορυφαιο κινητο που εχει βγαλει μεχρι στιγμης πρν βγαλει το galaxy 2.αν θες να διαψευσεις την διια την εταιρια που τα βγαζει και τα 2 καντο εγω μιλησα με στοιχεια και τα εχω δουλεψει και τα 2.
Dbzakias2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Άρα σε όλα υπερτερεί από το Galaxy S. Αν θες παρέθεσέ μας που είναι καλύτερο(με στοιχεία, όχι αερολογίες περί Google employees κλπ), αλλιώς καλό θα ήταν να σταματήσεις να παραπληροφορείς γιατί το παλικάρι θα σκάσει 300+€ από την τσέπη του. Πιστεύω δεν ενοχλεί κανέναν να κάνεις το κομμάτι σου παρέα με τον κάθε Dbzakias2, αλλά μην παίζεις με την τσέπη των άλλων. Τα σέβη μου. Δεν ασχολούμαι περαιτέρω. ωραια ας πουμε πως και τα δυο ειναι ολοιδια (που πανω κατω ειναι) γιατι να δωσει 50€ παραπανω ενω με 299€ παιρνει κατι ολοιδιο! απλη λογικη! και για να ξερεις οπως ειχα πει και σε ενα αλλο τοπικ ειχα και τα δυο! οποτε η αποψη μου πιστευω μετραει λιγο περισσοτερο απο καποιον που ειχε/εχει μονο το ενα (και που το υπερασπιζεται)!
nikoskon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 γιαυτο ακριβως λεω τη γνωμη μου γιατι ειναι μονοδρομος το κινητο ειδικα σαυτη την τιμη.περα απο την οθονη που δεν ειναι amoled πραγμα που δεν σε περιαζει αφου ταινα δεν προκειτε να δεις στο κινητο εναι καλυτερο σε γενικες γραμμες.πιο ωραιο σχεδιαστηκα πιο κομψο πολυ πιο γρηγορο εχει 2.3.4 και θα παρει σιγουρα και την επομενη εκδοση.εχει περισσοτερη αυτονομια γενικα ειναι απαιχτο το κινητο ακριβως οπως το παιρνεις χωρις να πειραξεις τιποτα.ο πωλησεις του μολις πηγε σε λογικη τιμη 300 ευρω μιλανε απο μονες τους.σε 2 μερες εξαφανιστηκαν ολα και εφεραν νεες παρτιδες και παλι τελειωσαν. επισης η ιδια η samsung ειπε οτι ειναι το κορυφαιο κινητο που εχει βγαλει μεχρι στιγμης πρν βγαλει το galaxy 2.αν θες να διαψευσεις την διια την εταιρια που τα βγαζει και τα 2 καντο εγω μιλησα με στοιχεια και τα εχω δουλεψει και τα 2. Τώρα αυτό πρέπει να το πάρω ως -σοβαρό- τεχνικό pros; ΟΚ. Εβίβα!
karteo24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 αλλωστετο παιδι που ειναι να αγορασει κινητο θα παει στο καταστημα και θα τα πειραξει και τα 2.εκει θα καταλαβει.ειναι κριμα να δωσει 350 και να τα κλαιει μετα ενω με 300 παιρνει καλυτερο κινητο.
Dbzakias2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 αλλωστετο παιδι που ειναι να αγορασει κινητο θα παει στο καταστημα και θα τα πειραξει και τα 2.εκει θα καταλαβει.ειναι κριμα να δωσει 350 και να τα κλαιει μετα ενω με 300 παιρνει καλυτερο κινητο. +999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
karteo24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Τώρα αυτό πρέπει να το πάρω ως -σοβαρό- τεχνικό pros; ΟΚ. Εβίβα! [/quot τεχνικα ιδιο hardware εχουν.το ενα εχει amoled το αλλο δεν εχει και το nexus εχει 16gb μνημη και το αλλο 8.απλα το nexus εχει καλυτερο set up και ειναι πολυ πιο γρηγορος και ενας που πιανει κινητο πρωτη φορα στα χερια του το καταλαβαινει αυτο.δεν ειναι αναγκη να υπερασπιζεσαι ενα κινητο επειδη το εχεις εσυ κα να παιρνεις στον λαιμο σου καποιον αλλο.ο καλυτερος κριτης ειναι ο ιδιος ο αγοραστης οταν θα τα δει και θα τα τεσταρει και τα 2.εκει θα καταλαβει.δεν λεω τιποτα αλλο
Dbzakias2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Τώρα αυτό πρέπει να το πάρω ως -σοβαρό- τεχνικό pros; ΟΚ. Εβίβα! τεχνικα ιδιο hardware εχουν.το ενα εχει amoled το αλλο δεν εχει και το nexus εχει 16gb μνημη και το αλλο 8.απλα το nexus εχει καλυτερο set up και ειναι πολυ πιο γρηγορος και ενας που πιανει κινητο πρωτη φορα στα χερια του το καταλαβαινει αυτο.δεν ειναι αναγκη να υπερασπιζεσαι ενα κινητο επειδη το εχεις εσυ κα να παιρνεις στον λαιμο σου καποιον αλλο.ο καλυτερος κριτης ειναι ο ιδιος ο αγοραστης οταν θα τα δει και θα τα τεσταρει και τα 2.εκει θα καταλαβει.δεν λεω τιποτα αλλο και το nexus s εχει super amoled αλλα ειναι πιο ακριβο! ετσι και αλλιως την super clear lcd δεν την λες μονο καλη! και μη μου πειτε πως το galaxy s εχει πολυ καλυτερη οθονη διοτι ειδαμε τα χρωματα του, μονο amoled δεν ειναι!
abc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Πωπω σκιάχτηκα... Ρε κοπελιά, στα αλήθεια τώρα, έχεις τόση διάθεση να πετάξεις στα σκουπίδια σχεδόν 350 ευράαα??? Αν σου περισσεύουν πάω πάσσο.... αλλά μόνο και μόνο για να είναι touch το κινητό, αυτό πας να κάνεις! Υπάρχουν με 150 ευρώ κινητά με κουμπιά που κάνουν όσα θες.... που αυτά που θες δηλαδή είναι του συνήθους mainstream κινητού της εποχής μας σε αυτά με τα κουμπιά!!! Είναι τελικά λυπηρότατο να συνειδητοποιεί κανείς τι σου κάνει το μάρκετινγκ.... Αυτό το κουκλί( :wub: :wub: ) ας πούμε στα 155 ευρώ γιατί το απορρίπτεις; Έχει και κουμπιά και είναι και touch! Και αφού δεν θα χρησιμοποιείς και ίντερνετ δεν θες και παντόφλα κινητό! ΝΟΚΙΑ
Dbzakias2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 στον απιστο nikoskon με πολυ αγαπη και αυτη ειναι η απλη super lcd (φαντασου την super clear lcd)
oldnew Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 στον απιστο nikoskon με πολυ αγαπη και αυτη ειναι η απλη super lcd (φαντασου την super clear lcd) Καλα ρε παιδιά, προσπαθείτε να συγκρίνετε 2 οθόνες από φωτο στο νετ; Δε λέει τίποτα η φωτο. Και 100 φορές καλύτερή να φαινόταν η slcd. Ούτε αυτά περι, δε θα δω ταινίες παίζουν κανένα ρόλο. Είναι γενικώς παραδεκτό ότι συνολικά η amoled προσφέρει καλύτερή ποιότητα. Τέλεια και παύλα. Από εκεί και περα, όλα είναι και θεμα γούστου. Αν κάποιος μου πει ειδα το galaxy s και το desire hd διπλα διπλα και μου αρεσε περισσότερο η lcd οθόνη του htc, θα το δεχτώ. Προφανώς έχει (πολυ κακο κατ' εμε) γούστου. Γιατί εγώ όταν στο παραπάνω παράδειγμα τα ειδα διπλα διπλα, δε τα επαιρνα το htc ούτε με 50ε.. Τόσο πολυ με επηρέασε η amoled. Το μεγαλύτερο συν, είναι το μαύρο. Ειδικά σε χαμηλο ή καθόλου φωτισμό, υπάρχει μεγάλη διάφορα. Τώρα η slcd είναι ένα κλικ καλύτερή της, απλής. Στο θεμα του nexus, δεκτό ότι όπως έρχονται από τη μανα τους, το nexus είναι καλύτερα στημένο σε θεμα software. Για οποίον αυτό είναι σημαντικό και δεν θέλει να πειράξει τίποτε, καλα θα κανει να το προτιμήσει. Δε χρειάζονται αντιπαραθέσεις για το υπόλοιπό hardware που είναι σχεδόν ίδιο. Συγκρίνετε λίγο όμως και το galaxy s με το nexus s με amoled... Και ποσο ακριβότερο είναι τοτε το nexus. Αυτή η σύγκρισή είναι πιο νορμάλ.. Τώρα το να προσπαθούμε να κάνουμε τη super amoled ισάξια με τη slcd, μου θυμηζει το, οσα δε φτάνει η αλεπού.
skantzoxoiraki Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Τελικά παιδιά τά είδα από κοντά και με κέρδισε μακράν το sgs. Έπεσε η τιμή στα 319 και θα το πάρω αύριο. Είναι ωραίο κινητό και έχει φοβερή εικόνα και ήχο. Οτι ήθελα ακριβώς. Είναι τελικά λυπηρότατο να συνειδητοποιεί κανείς τι σου κάνει το μάρκετινγκ.... Συγνώμη κιόλας δηλαδή επειδή μου αρέσει ένα κινητό με κατατάσσει αυτόματα με χαμηλό IQ.. ούτε καν το ήξερα πρόσφατα το έμαθα όπως και εκατό άλλα κινητά γιατί χρειάζομαι άλλο και με επηρρέασε το μάρκετινγκ??? καλό δεν λέω. Λοιπόν ας μην ξεφεύγουμε και προσβάλουμε τους γύρω μας απλά συμβουλή. Και όσο για τα λεφτά επειδή το έθεσες σαν θέμα αν τα έχω να τα δώσω εγώ το ξέρω και εγώ επιλέγω αν θα τα δώσω... κανονικά ούτε καν έπρεπε να απαντήσω αλλά μεγάλη βλακεία σου που εκφράστηκες έτσι φιλικά πάντα. Όσο για το Νοκια σ'ευχαριστώ απλά προτιμώ κάτι άλλο.
nikoskon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Έκανες την καλύτερη επιλογή στο οικονομικό αυτό εύρος. Καλοδούλευτο!
karteo24 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Τελικά παιδιά τά είδα από κοντά και με κέρδισε μακράν το sgs. Έπεσε η τιμή στα 319 και θα το πάρω αύριο. Είναι ωραίο κινητό και έχει φοβερή εικόνα και ήχο. Οτι ήθελα ακριβώς. Συγνώμη κιόλας δηλαδή επειδή μου αρέσει ένα κινητό με κατατάσσει αυτόματα με χαμηλό IQ.. ούτε καν το ήξερα πρόσφατα το έμαθα όπως και εκατό άλλα κινητά γιατί χρειάζομαι άλλο και με επηρρέασε το μάρκετινγκ??? καλό δεν λέω. Λοιπόν ας μην ξεφεύγουμε και προσβάλουμε τους γύρω μας απλά συμβουλή. Και όσο για τα λεφτά επειδή το έθεσες σαν θέμα αν τα έχω να τα δώσω εγώ το ξέρω και εγώ επιλέγω αν θα τα δώσω... κανονικά ούτε καν έπρεπε να απαντήσω αλλά μεγάλη βλακεία σου που εκφράστηκες έτσι φιλικά πάντα. Όσο για το Νοκια σ'ευχαριστώ απλά προτιμώ κάτι άλλο. ελπιζω να ξερεις να το περιαζεις γιατι αλλιως θα βριζεις.καλο ρουταρισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.