Προς το περιεχόμενο

Επιλογή νέου κινητού

skantzoxoiraki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τελικά είμαι ανάμεσα σε αυτά... έχω σε xls χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν. Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά ποιο θα επιλέγατε εσείς?

Οκ το διόρθωσα. Ευχαριστώ! Αλλά το nexus s με super amoled θα κοστίζει παραπάνω σωστά; Έχει μεγάλη διαφορά η οθόνη; Στο πλαίσιο δεν το έχει όμως.

Μοντέλο.doc

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόνο και μόνο για την οθόνη αλλά και για λόγους που αναφέρθηκαν σε άλλο thread λίγο πιο πάνω, αξίζει να προτιμήσεις το Galaxy S.

Όχι πως με το Nexus S θα απογοητευτείς, αλλά αν το είχες δίπλα στο Galaxy S, θα προτιμούσες το Galaxy S.

android.png

Δημοσ.

Για να πω την αλήθεια ανάμεσα στο sgs και nexus s είμαι και θέλω να σιγουρευτώ. Γιατί αν πάρω το δεύτερο και είναι παρόμοιο με το πρώτο είναι και φθηνότερο και κάτι θα μου μείνει στην τσέπη. Όσο περισσότερες γνώμες τόσο το καλύτερο για να σχηματίσω μια άποψη. :-D

Δημοσ.

Απο το πλαισιο θα το παρεις? Για 100 ευρα παραπανω δεν πιστευω οτι αξιζει το galaxy. Ειναι τοσο κοντα αυτα τα κινητα που ειναι σαν να ξεψυριζεις το κουνουπι.

Δημοσ.

Για να πω την αλήθεια ανάμεσα στο sgs και nexus s είμαι και θέλω να σιγουρευτώ. Γιατί αν πάρω το δεύτερο και είναι παρόμοιο με το πρώτο είναι και φθηνότερο και κάτι θα μου μείνει στην τσέπη. Όσο περισσότερες γνώμες τόσο το καλύτερο για να σχηματίσω μια άποψη. :-D

πηγαινε στο πλαισιο και παιξε και με τα δυο... αν και το nexus s στη τιμη των 299€ βγαζει νοκ αουτ οποιοδηποτε αλλο smartphone!

Δημοσ.

αν αποφασησεις να παρεις Used υπαρχει στο site το optimus black Που ειναι σαφως ανωτερο κ καλυτερο απο το τραγικο κατα εμενα galaxy s.

το φλας του του ψωφιο δεν ειναι ολα καλα τα κανει οθονη 4 κ σε συγριση εγω ο ιδιος με το galaxy s2 σε ταινια 720p βγαζουν το ιδιο καλα χρωματα

το optimus black το δινει παιδι μεσα στο site σφραγημεσνο στα 300e

απο φωτος δεν το συγκρηνω καν με το galaxy s k το Nexus s.

κ στα λεω εχωντας περασει απο τα εξηκς κινητα

iphone 4-htc hd2-htc desire-htc desire s-htc desire hd-galaxy s-nexus s-nexus one-galaxy s-lg optimus 2x-lg optimus black

με το Optimus black θα μεινω κανα χρονο μεχρει να πεσει το s2 θα σου πει καποιος μην παρεις το optimus black εχει υψηλο δικτη κ θα απαντησω πως αυτα ειναι @@@@@ ο δεικτης του κινητου αλαζει καθε φορα που πεφτει η μπαταρια καθε φορα που χανετε το σημα καθε φορα που χρησιμοπιιεις wirless

κ επεισης πολυ απο μας τρωνε απο φουρνο μικροκυματων μηλαμε για την ακτινοβολια.

μην ψαχνουμε ψυλους στα αχυρα...

Δημοσ.

Το lg optimus black λόγω σαρ το σκέφτομαι.. αν και νομίζω έχεις δίκιο για αυτό, και κάπου είχα διαβάσει δεν έχει τόσο καλό ήχο. Θέλω να ακούω τραγούδια στερεοφωνικά όσο γίνεται. Τα lg δεν έχουν τόσο καλό ήχο από όσο ξέρω. Το desire στα ίδια λεφτά έχει μικρή ενσωματωμένη μνήμη, άρα από τα 4 κινητά πάει η σειρά προτίμησης έτσι:

1. sgs

2. lg optimus

3. nexus s.

4. desire

Από το πλαίσιο θα το πάρω και λέω να το πάρω το σκ. Γι'αυτό προσπαθώ να αποφασίσω. Λόγω δουλειάς δεν έχω προλάβει να τα δω από κοντά αλλά έχω δει πολλά βιντεάκια. Πάντως στο δρόμο προχτές είδα έναν με sgs λευκό και είναι τόσο όμορφο!!! Αλλά δεν πειράζει να κοιτάξω και το πιο οικονομικό.

Δημοσ.

Το lg optimus black λόγω σαρ το σκέφτομαι.. αν και νομίζω έχεις δίκιο για αυτό, και κάπου είχα διαβάσει δεν έχει τόσο καλό ήχο. Θέλω να ακούω τραγούδια στερεοφωνικά όσο γίνεται. Τα lg δεν έχουν τόσο καλό ήχο από όσο ξέρω. Το desire στα ίδια λεφτά έχει μικρή ενσωματωμένη μνήμη, άρα από τα 4 κινητά πάει η σειρά προτίμησης έτσι:

1. sgs

2. lg optimus

3. nexus s.

4. desire

ειχα μονο το galaxy s και το nexus s απο αυτα που αναφερεις και το nexus s εχει τον καλυτερο ηχο μακραν!

Δημοσ.

Αλήθεια; Νόμιζα αυτά τα δύο έχουν τον ίδιο ήχο. Βέβαια όταν πάω να τα δω από κοντά θα βάλω να ακούσω αλλά δε ξέρω αν είναι εφικτό αυτό βέβαια. Αν ισχύει θα επιλέξω το nexus. Μέχρι το σάββατο όποιος έχει κάποιο από αυτά τα κινητά και θέλει ας μου πει την γνώμη του παρακαλώ όσο περισσότερες γνώμες τόσο το καλύτερο.:-D

Το sgs τι αριθμό έχει; i9000? Μην με πιάσουν και κορόιδο άλλο να θέλω και άλλο να μου δώσουν..

Δημοσ.

Το optimus 2x δεν συγκρινετε με το sgs 1.Ειδικα τωρα που εχει φτασει στα 360.... Ειναι τοπ value for money επιλογη.

Δημοσ.

Αλήθεια; Νόμιζα αυτά τα δύο έχουν τον ίδιο ήχο. Βέβαια όταν πάω να τα δω από κοντά θα βάλω να ακούσω αλλά δε ξέρω αν είναι εφικτό αυτό βέβαια. Αν ισχύει θα επιλέξω το nexus. Μέχρι το σάββατο όποιος έχει κάποιο από αυτά τα κινητά και θέλει ας μου πει την γνώμη του παρακαλώ όσο περισσότερες γνώμες τόσο το καλύτερο.:-D

Το sgs τι αριθμό έχει; i9000? Μην με πιάσουν και κορόιδο άλλο να θέλω και άλλο να μου δώσουν..

Μια χαρά είναι ο ήχος του Galaxy S.

Και δυνατό/καθαρό ηχείο έχει,

και εξαιρετικό ακουστικό.

Αν πρέπει να προτιμήσεις το Galaxy S έναντι του Nexus S, τα έχουμε πει σε άλλο thread.

Απλά προσπάθησε να διακρίνεις την παραπληροφόρηση από την είδηση.

Επίσης όσο έχει πουλήσει το Galaxy S σε 1 μέρα, έχει πουλήσει το Nexus S σε 6 μήνες.

Μέχρι το Galaxy SII ήταν το best seller της Samsung και ακόμα πουλάει φυσικά.

Το optimus 2x δεν συγκρινετε με το sgs 1.Ειδικα τωρα που εχει φτασει στα 360.... Ειναι τοπ value for money επιλογη.

Αν και από τα διπύρηνα δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Όντως είναι καλύτερο από τα περισσότερα(αν όχι όλα) μονοπύρηνα.

Δημοσ.

Αν και από τα διπύρηνα δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Όντως είναι καλύτερο από τα περισσότερα(αν όχι όλα) μονοπύρηνα.

Οντως δεν ειναι οτι καλυτερο. Το εχω και με παιδεψε αρκετα, ομως εχει την καλυτερη gpu για games ^^

Δημοσ.

Μιας και το galaxy 2 επεσε στα 479 και ειναι στο οριο που θετεις νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις αυτη την στιγμη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...