skantzoxoiraki Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Σκέφτομαι να αλλάξω κινητό και επειδή από νέα τεχνολογία δεν το έχω ελπίζω να βοηθήσετε. Αυτά που θέλω να έχει σίγουρα είναι: οι ήχοι κλήσεις να ακούγονται στερεοφωνικά, να είναι καθαροί ήχοι όχι μουντοί, να μην αγχώνομαι αν θα το ακούσω όταν με πάρει κάποιος ή όχι. να μπορώ να βάλω ότι ήχο θέλω για ξυπνητήρι να έχει δόνηση εννοείται mp3 radio bluetooth οθόνη από 3.5'' και άνω να είναι αφής μόνο βιντεοκλήση κάμερα τουλάχιστον 5MP να βγάζει καθαρές φώτο από τιμές θα το ψάξω αργότερα Βρήκα αυτά: N8 Dark Grey Optimus 2x Galaxy S Galaxy S II Αλλά δεν ξέρω αν έχουν καθαρό στερεοφωνικό ήχο ή τις υπόλοιπες λεπτομέρειες (ξυπνητήρι, φώτο για πχ.) Κάποια γνώμη; ή να προτείνετε κάποιο κινητό που να έχει σίγουρα τις παραπάνω προδιαγραφές; Sony Ericsson Xperia Arc και αυτό καλό φαίνεται
oldnew Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Το 1ο δεν το ξέρω. Τα αλλα 3 τρέχουν android, και κάνουν 100 φορές περισσότερα από οσα θες. Είναι και τα 3 εξαιρετικά κινητά, και σίγουρα από αυτά που ψάχνεις σήμερα κάποιος να πάρει αναλόγως των χρημάτων που θέλει να δώσει. Παρόλα αυτά, πρέπει να καταλάβεις ότι πολλά απλα πράγματά που ζητάς, πχ να αλλάζεις ήχο στο ξυπνητήρι, πολλές φορές δεν γίνονται τόσο "αυτόματα" κάνοντας κλικ σε μια επιλογή, αλλα μπορεί να αναγκαστείς πχ να κανείς μια ερώτηση στο φόρουμ. Επειδή τα παραπάνω παντως είναι smartphone, δηλαδή υπολογιστες τσέπης, πρέπει να σκεφθεις αν θες κάτι τέτοιο, γιατί αυτά που ζητάς συνήθως τα κάνουν εντελώς απλα και φθηνά κινητά. Δεν αναφέρεις καν στα απαιτούμενα χρήση ιντερνέτ. Παντως σου προτείνω σε κάθε περίπτωσή καποιο από αυτά. Ίσως το galaxy s που είναι άριστο και φθηνο. Το galaxy s2 (που εχω), δε νομίζω να σου χρειάζεται κάτι τόσο πολυ δυνατό και ακριβό. Και αν θες να δώσεις και λιγότερα κοιτά και το ideos5, που έχει κακη κάμερα, και χειρότερη ποιότητα, αλλα είναι καλο για τα λεφτά του.
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Και αν θες να δώσεις και λιγότερα κοιτά και το ideos x5, που έχει κακη κάμερα, και χειρότερη ποιότητα, αλλα είναι καλο για τα λεφτά του. ε, δεν την λες και κακιστη την καμερα του. 720mp @30fps δεν ειναι και ασχημα. απλα δεν ειναι τοσο τελεια και clear οσο θα επρεπε γι αυτες τις αναλυσεις!
skantzoxoiraki Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μα θέλω να έχει καλή κάμερα. ίντερνετ δεν με νοιάζει να έχει. αλλά θέλω να πάρω κατηγορία smartphone αλλά να κάνει και αυτά τα απλά που θέλω. Τα κάνουν; Αν ναι σε κάποιο από αυτά θα καταλήξω. Είμαι ανάμεσα στο Sony Ericsson Xperia Arc και στο Galaxy S. Απλά όποιος έχει κάποιο από αυτά θα με βοηθούσε να μου πει αν έχει τα ελάχιστα που ζητάω σε προϋποθέσεις. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μα θέλω να έχει καλή κάμερα. ίντερνετ δεν με νοιάζει να έχει. αλλά θέλω να πάρω κατηγορία smartphone αλλά να κάνει και αυτά τα απλά που θέλω. Τα κάνουν; Αν ναι σε κάποιο από αυτά θα καταλήξω. Είμαι ανάμεσα στο Sony Ericsson Xperia Arc και στο Galaxy S. Απλά όποιος έχει κάποιο από αυτά θα με βοηθούσε να μου πει αν έχει τα ελάχιστα που ζητάω σε προϋποθέσεις. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Το Galaxy S έχει αρκετα έως πολύ καλή κάμερα, αλλά δεν έχει φλας, και αυτό για κάποιους είναι μεγάλο μείον (πιθανολογώ και για εσένα αφού λες ότι το χρειάζεσαι). Από την άλλη, δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσεις 100+ ευρώ παραπάνω για το Arc μόνο και μόνο για αυτό. Σήμερα έπαιζα με το Arc στο πλαίσιο και, έχοντας ήδη SGS, δεν έσκισα και τα ρούχα μου. Δεν μπορώ να πω ότι είδα κάτι που να με ξετρέλανε. Αν άλλζα το SGS θα προτιμούσα να έπαιρνα το Desire S παρά το Arc, κι ας έχει χαμηλότερα specs (νομίζω). Αν πάλι μπει και θέμα design, είναι υποκειμενικό, εκεί δεν μπορεί κανένας να μπει στα γούστα του άλλου. BTW, αν πάρεις smartphone και μάλιστα android, και παραμερίσεις το ιντερνετ, του κόβεις τα πόδια του κινητού, όποιο μοντέλο και να είναι.
skantzoxoiraki Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Το κυριότερο για μένα είναι οι φώτο και οι ήχοι κλήσεις. Η ανάλυση μπροστινής και πίσω κάμερας να είναι είναι αρκετά καλές γι'αυτό κοιτάζω προς τα εκεί. Για το LG Optimus Βlack λέει κάτι από αυτά που ζητάω; Ψάχνω ψάχνω και δεν μπορώ να καταλήξω σε τίποτα.
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Βασικά άρχισε να σκέφτεσαι τιμές που προτίθεσαι να δώσεις γιατί θα χαθούμε. To LG δεν το έχω δει καθόλου, δεν έχω άποψη.
skantzoxoiraki Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέχρι 500 λέω. Βέβαια όσο φθηνότερο τόσο καλύτερο. Βλέπω βιντεάκια για το Galaxy S και το μόνο που με κρατάει είναι ότι δεν έχει φλας. Την μέρα βγάζει καλές φώτο τουλάχιστον; και η ποιότητα κατασκευής του είναι καλή; Πάντως αν συγκρίνω Samsung Galaxy S και LG Optimus Βlack το δεύτερο έχει καλύτερη κάμερα και έχει και φλας.
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δεν μου είπες αν κοίταξες καθόλου το Desire S. Το λέω επειδή δεν είσαι του σκαλίσματος (μάλλον), και γενικά τα HTC εχουν καλή φήμη για out-of-the-box απροβλημάτιστη λειτουργία. Είναι και ελαφρώς μικρότερο, αφού δεν θέλεις ιντερνετ δεν θα σε πειράξει αυτό (μάλλον στα + θα είναι). Η ποιότητα κατασκευής του SGS είναι συζητήσιμη, γιατί είναι όλο πλαστικό, και είναι από τις μεγάλες γκρίνιες που εισέπραξε όταν βγήκε. Πάντως δεν χαλάει με το καλημέρα, το έχω 10 μήνες, και ένα κάρο κόσμος, και κανένας δεν παραπονέθηκε ότι του έμεινε στο χέρι. Από εκεί και πέρα, ναι, πολύ θα ήθελα να είχε το brushed alu υλικό των HTC, αλλά τί να κάνουμε. Δεν μετάνιωσα καθόλου πάντως που το πήρα. ΑΛΛΑ μπορεί να χρειαστεί σκάλισμα (εγώ του έχω περάσει ρομ που δεν υπάρχει επίσημα για ελλάδα, και πολλοί άλλοι έβαλαν custom rom, κυκλοφορούν άπειρες). Όσο για το φλας, στα περισσότερα κινητά είναι τόσο ψόφιο που είναι σχεδόν άχρηστο έτσι κι αλλιώς.
skantzoxoiraki Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Το κοίταξα αλλά δεν με τρέλανε. έκανα εδώ μια σύγκριση http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=22&Category=69978004&Products=1532723,1659359,1633058 και είμαι χαμένη. Γιατί το SAR του LG Optimus Βlack είναι 1,27! Δηλαδή έλεος εκεί που λέω να καταλήξω βγαίνει άλλο.
arxaggelos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Πάνε σε ένα μαγαζί τύπου πλαίσιο, public κλπ που τα έχουν όλα ανοιχτά, παίξε όση ώρα σου χρειάζεται για να σχηματίσεις γνώμη, και διάλεξε αυτό που σου έκανε πιό πολύ κλικ, ακόμη κι αν θεωρητικά είναι υποδεέστερο. Στα specs ολα υπέροχα φαίνονται.
orlox Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Αν εισαι gamer, θες μεγαλη οθονη, σου αρεσει το σκαλισμα, εχεις χρηση για το hdmi out, πας σε optimus 2x (406E) Το desire S ειναι πολυ καλο κινητο και τα εχει ολα σε ενα out of the box σε πολυ καλη τιμη χωρις να χρειαζετε να ψαχνεις σχεδον καθολου. Ο ενας πυρινας του τα κανει ολα ταχυτατα μιας και εχει ισως το καλυτερο software(368E) Αν θες τον "Βασιαλια" με 520 το galaxy s2 ειναι δικο σου. Δεν εχει τοσο καλο software οσο το htc ουτε υποστιριζει τα τοσα games οσα το optimus 2x out of the box ομως εχει τα καλυτεροτεροτερα specs. Μικρι διαφορα αλλα την κορυφη την πληρωνεις. Το galaxy S αν και "παλιο" κινητο εχει πολυ δυνατο gpu ακομα και για σημερα ομως δεν εχει φλας η καμερα και η οθονη του ειναι περιεργη στο ματι μερικων. Αν δεν σου αρεσει το σκαλισμα καλυτερα ισως να πας σε Desire μεταχειρισμενο ή αν σου αρεσουν τα καινουρια υπαρχουν αξιοπιστες λυσεις πιο χαμηλα οπως το ideos x5 στα 180
skantzoxoiraki Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Παιδιά τελικά είμαι ανάμεσα σε αυτά... έχω σε xls χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν. Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά ποιο θα επιλέγατε εσείς? Μοντέλο.doc
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Παιδιά τελικά είμαι ανάμεσα σε αυτά... έχω σε xls χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν. Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά ποιο θα επιλέγατε εσείς? διορθωσε τα: το sar του nexus s ειναι 0.37 το nexus s τραβαει και HD βιντεο αλλα με συγκεκριμενες ρυθμισεις υπαρχει και εκδοση nexus s με super amoled αμαρτια ειναι να κρυβουμε ολα τα καλα του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.