fortunebogi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Εχω την Nvidia GeForce 8400M GT Θελω να αναβαθμισω τους drivers και οπως διαβασα σε προηγουμενα topics πηγα στο laptopvideo2go Πηγα στην εκδοση 275.36 windows vista/32bit που με ενδιαφέρει κ κατεβασα τους drivers k το inf αρχειο. Ακολούθησα τις οδηγίες, δηλαδή τους έκανα extract και μεσα στο φακελο που δημιουργήθηκε εκανα c/p το inf αρχειο. Παρόλα αυτα οταν ξεκινάει το setup έχω το εξής πρόβλημα "Το προγραμμα εγκατάστασης Nvidia δεν ειναι δυνατόν να συνεχιστεί" "αυτο το προγραμμα οδηγησης γραφικων δεν ειναι δυνατον να βρει συμβατο υλισμικο γραφικων" anybody help...? p.s το μονο που δεν εκανα ειναι πριν απο αυτη την διαδικασία να σβίσω τους προηγουμενους drivers..ειναι απαραίτητο? γιατι φοβαμαι μην γινει καμια μλκια κ χασω κ αυτο που έχω...
fortunebogi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Συμφωνα με οσα διάβασα σε άλλα topics τα drivers απο το site της nvidia δεν κανουν για laptop.... και για αυτο δινουν οδηγιες, για το laptopvideo2go. Αλλα δεν εχω καταφερει να βγάλω ακρη
Sarandis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 οντως, δεν το ειδα καλα.. εδω την εχει στη λιστα παντως τσεκαρε το, θα ψαξω τι παιζει και θα σου πω αργοτερα (παρε απλα το inf, οι drivers ειναι παλιοι)
fortunebogi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μα και απο εκει που το κατέβασα την βρήκα στη λίστα, απλά δεν γινόταν το setup.. μηπως φτεει που δεν εχω σβήσει τους παλιους drivers? Ευχαριστω για την βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.