phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δυστυχώς δεν έχω κάποια spare ΑΜ3 μητρική να σε βοηθήσω :/
superrambo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δεν πειραζει φιλε εχεις βοηθησει τα μεγιστα τι αλλο να πω..Τωρα εδωσα το τροφοδοτικο μου μιας και το αλλο δεν ειχε οχταπηνη και την 24αρα,αλλα 4απηνη και 24αρα και οποτε παει το δικο μου στο αλλο συστημα να δω αν θα το εκκινησει..Ελπιζω να ειναι αυτο μιας και ειναι εντος εγγυησης..
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Κάνε και αυτό που σου είπα με το βραχυκύκλωμα των pins πάνω στη μητρική (είναι αυτά στα οποία έχει συνδεθεί το καλώδιο που πάει στο κουμπί Power για να δεις μήπως φταίει αυτό. Δοκίμασε και τους συνδυασμούς με τα τροφοδοτικά στα δύο συστήματα και βλέπεις. Αλλά κάτι μου λέει ότι απεβίωσε η μητρική, ή τουλάχιστον κάνει τα δικά της και κάποια στιγμή μπορεί να ξεκινήσει (συμβαίνουν κι αυτά ενίοτε).
superrambo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Και αφου το τροφοδοτικο ειναι οκ τελικα μαλλον ειναι η μητρικη..Την εχω παρει απο EBAY και ο πωλητης δεν μου ειχε στειλει την αποδειξη και ειναι σιγουρα εντος εγγυησης..Τι κανω τωρα?
phanispal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Το δοκίμασες στο άλλο σύστημα και παίζει; Δοκίμασε και το άλλο στο δικό σου σύστημα. Το ότι δεν έχει 8πινη αλλά 4πινη δε σημαίνει ότι δε θα ξεκινήσει. Τώρα αν όντως είναι μητρική, πήγαινε σε σχετικό με τέτοιες περιπτώσεις thread να ρωτήσεις εκεί που θα ξέρουν καλύτερα. Ήταν καινούρια; Σου έδινε τη δυνατότητα αλλαγής ο πωλητής;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.