mynam3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Αποφάσισα να κάνω restore τα windows μιας και Προκόπη δεν βλέπω με το θέμα του ασυρμάτου δικτιου. ( αν κάποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά στο ιστορικό των μηνυμάτων μου, είμαι από το κιν καιδεν μπορώ να παραθέσω εγώ το λινκ ) έχω ένα amilo pi 3660. Όταν το πήρα, απλά το έβαλα μπρος, έβαλα όνομα χρήστη και συνδέθηκα στα windows. Ξέρω ότι τα λάπτοπ κρατάνε σε ένα σημείο το λειτουργικό και μπορώ να το κάνω restore. Να σημειώσω εδώ ότι δεν εδώ κάνει κάποιο image . Τα Αρχεια μου τα εσωσα. Παταω f8 όταν ανοίγει και βγάζει τα παρακάτω: Επιδιόρθωση του υπολογιστή σας ασφαλής λειτουργία ( 3 φορές ) τελευταία γνώστη σωση ρύθμιση παραμέτρων κανονική εκκίνηση των windows παταω το 1ο. Φορτώνει, διαλεγω γλώσσα για το πληκτρολόγιο και φορτώνει. Μου βγάζει: startup repair system restore system image recovery windows memory diagnostic command prompt restore δεν κάνει. Με το system imag recovery λέει ότι δεν βρίσκει κάτι, τι θα κάνω για να το επαναφερω οπως ήταν μπάς και φτιάξει το wifi; cd δεν έχω από το λειτουργικό. Αν έχει κάποιος όρεξη ας ρίξει μια ματιά και στο άλλο θέμα μπάς λαό το γλυτωσω..
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Αυτά που λες είναι από τα windows,θέλει να έχεις πάρει image ή να έχεις το dvd, δες στο εγχειρίδιο θα σου λέει ποιο κουμπί είναι για να το κάνεις από το πρόγραμμα της amilo ή περίμενε κάποιον που το έχει και ξέρει στα σίγουρα να σου πει το σωστό.
shodan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Για κάποιο λόγο δεν βρίσκει το image επαναφοράς ή μπορεί κατά λάθος να το έσβησες. Σε πολλά μηχανήματα το image βρίσκεται στο δεύτερο partition του σκληρού σε κάποιο φάκελο. Μπορεί όπως είπε και ο TheELF τα amilo να έχουν κάποιο ειδικό κουμπί επαναφοράς (δεν έχω δουλέψει τετοιο μηχάνημα τα τελευταία χρόνια). Εναλλλακτικά αν έχεις επιβεβαιωμένα πρόβλημα με το ασύρματο δίκτυο στείλτο στην εταιρεία αν είναι εντός εγγγύησης. Είναι υποχρεωμένοι να στο φτιάξουν χωρίς χρέωση. Αν πάλι είσαι εκτός εγγύησης κατέβασε μια έκδοση windows από το δίκτυο και χρησιμοποιήσε το product key που είναι κολλημένο στο κάτω μέρος του υπολογιστή σου (έτσι θα γλυτώσεις και τυχόν σαβούρα/bloatware που περνάει η fujitsu). edit: το μηχάνημα υποθέτω λειτουργεί, σωστά; Αν πάς στο start menu στη λίστα προγραμμάτων δεν υπάρχει κάτι σαν "fujitsu recovery disk creator" για να δοκιμάσεις να φτιάξεις ένα dvd αποκατάστασης;
mynam3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω για το χρονο σας Τελικα ειχε dvd, το εκανα restore και μπηκα στα windows. Το θεμα ειναι τωρα, που θα βρω τους drivers? Mπηκα στο http://ts.fujitsu.com/ τους βρηκα και τους κατεβασα 1-1, το θεμα ειναι οτι ειναι ολα .inf Πως θα τα περασω για να τελειωνω ? Περασα προς το παρον του wifi και δεν βρισκει συνδεσεις
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Mπηκα στο http://ts.fujitsu.com/ τους βρηκα και τους κατεβασα 1-1, το θεμα ειναι οτι ειναι ολα .inf Πως θα τα περασω για να τελειωνω ? Από την διαχείριση συσκευών σε κάθε άγνωστη συσκευή θα κάνεις δεξί κλικ και Evημέρωση πρoγράμματoς oδήγησης.... και Avαζήτηση λoγισμικoύ πρoγράμματoς oδήγησης στov υπoλoγιστή μoυ στο παράθυρο που θα βγει θα του δείξεις που είναι ο φάκελος με τα inf και θα τα περάσει,πρώτα ο gates.
mynam3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ. Όλα εντάξει, ασυρματο δεν βρίσκει όμως. Τους πέρασα χειροκινητα και εξαφανίστηκε εντελώς. Με καλώδιο μπαίνει, με ασύρματο όχι. Έψαξα για υλικό, προσπάθησα να τους περάσω πάλι χειροκινητα και τζιφος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.