Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε runner 2t...! :(

greenhool13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μαγκες πριν λιγες μερες πηρα ενα μεταχειρισμενο runner sp 09' με mallossi mhr μπιλιες και ιμαντα.το μηχανακι πηγαινε παρα πολυ καλα.μετα απο δυο μερες οταν πηγα να το βαλω μπρος το πρωι μπουκωνε και εκανε σαν βαριοταν να γκαζωσει.τερμα το γκαζι και πηγαινα με 10 και διακεκομενα!!!μετα απο τρεισ ωρες προσπαθουσα να βαλω μπρος επερνε και μετα απο δυο δευτερολεπτα εσβηνε μονο του οσο γκαζι και αν εδινα.απελπισια στο full!!!!!!τωρα δεν ακουγεται ουτε η μιζα οταν παω να το βαλω μπρος:((( να πω οτι μου χε βαλει λαδια ενας μηχανικος και το ξεχυλισε και εσταζε στην μηχανη απο κατω συνεχεια!και οταν το πηγα να το πλυνω αυτος ξεχασε στην αρχη να βαλει σακουλα στη φιλτροχωανη) θα το παω στον μηχανικο αυτες τις μερες αλλα μηπως γνωριζεται τι επαθε???εχω σκασει στο full για οσο να ναι ειναι και το πρωτο μου μηχανακι!)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπα μην το λες με τα λαδια παιζει να βραχυκυκλωσε το μπουζι γιατι απο κατω εσταζε.θα μου πει κ ο μηχανικοσ αυτες τις μερεσ.με την φιλτροχοανη οχι και μετα το πλυσιμο μια χαρα πηγαινα.

Βγαλε την χοανη, πεταξε την και βαλε το μανισιο φιλτρο και καθαρισες. Αλλοιως αγορασε καινουρια χοανη αλλα με τα πρωτα νερα ετοιμασου να την αλλαξεις.

Γενικα οι χοανες στα 50'ρια δεν βοηθανε, στα σκουτερ λερωνονται και βουλωνουν και με λιγα λογια ειναι ζασιμο χρονου-χρηματων.

Επισεις μαθε και να βαζεις λαδια μονος σου, δεν ειναι και καμια δυσκολη διαδικασια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...