Προς το περιεχόμενο

Αυτόματη ρύθμιση

JimxxZe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,κάτι συμβαίνει με το ρούτερ μου και όταν έχω αυτόματες ρυθμίσεις (Ipv4) δεν αναγνωρίζει το οικιακό δίκτυο,μου το δείχνει ως δημόσιο ή δε το αναγνωρίζει καθόλου και δεν έχω ιντερνετ,ευτυχώς είχα αποθηκεύσει σε ενα αρχείο κειμένο τις ρυθμίσεις του οτέ (10.0.0.39 κτλπ) και μπορώ και συνδέομαι στο ίντερνετ τώρα, δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό,ο αδερφός μου μου λέι πριν λίγη ώρα στο δικό του pc δούλευε κανονικά και αφότου το σύνδεσα στο δικό μου δε δουλεύει.

(thomson 530v6 το ρούτερ))

να πώ πως στο σπίτι στην ΑΘήνα πριν έρθω Πύργο,συνδέομαι σε δίκτυο με καλώδιο δικτύου όπου είχα ρυθμίσει τις πύλες με τις ip εκείνου του δικτύου,παίζει να έγινε τίποτα απο αυτό;

τι φταίει;

Δημοσ.

καταρχην το Thomson εχει 192.168.1.254.δευτερη gateway ειναι το 10.0.0.138

και ο dhcp πρεπει ναμοιραζει Ip στο δικτυο 192.168.1.χ

για βαλτα ολα στο αυτοματο και μετα κανε ενα ipconfig.Και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι κλειστος ο dhcp στο ρουτερ.με καλωδιο συνδεεσαι η ασυρματα?

Δημοσ.

Καλώδιο,

το άλλαξα σε αυτόματη ρύθμιση,στην αρχή τα ίδια δε το αναγνώριζε και μπήκα στην ip του στον browser και ξαφνικά έφτιαξε απο μόνο του..

ευχαριστώ για την απάντηση!

Δημοσ.

οταν το γυρνας σε αυτοματο θελει καποια seconds για να παρει Ip απο τον dhcp οποτε μαλλον ηταν λογικο που στην αρχη δεν ειχες.στα xp πχ δειχνει τις οθονες καπως σαν διαφανες και οταν παρουν ip σου λεει connected Κτλ.sta 7 απλα δεν βγαινει η υδρογειος η μπλε και συνηθως βλεπεις και το μυνημα aquiring network address.ισως στην ορθογραφια να σκοτωσα την λεξη aquiring

και σε Ipconfig θα πρεπει να εχεις παρει λογικα ip απο 192.168.1.χ

μαλλον το δικτυο στην αθηνα ειναι διαφορετικο απο αυτο στον πυργο.οποτε μαλλον ηταν λαθος Ip μεσα και δεν επαιζε.και μαλλον στην αθηνα δεν ηταν στο αυτοματο αλλα τις ειχες βαλει καρφωτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...