Προς το περιεχόμενο

Καρτα γραφικων η κατι αλλο?Τι φταει..

TRILOBYTER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλος δυστηχως οσο και αν δεν το πιστευεις φταει η συνδεση σου! εισαι απο περιφερεια? αν ναι και η hol και η forthnet παιρνει γραμμες απο τον οτε (οχι τις καλυτερες)! οποτε μην περιμενεις και τρελα πραγματα! λογικα στον server με τα πολλα ατομα εχεις μεγαλο ping γιαυτο και lagαρεις πραγμα που συμβαινει λογο συνδεσης και οχι λογο pc. εγω στo lol που παιζω εχω 60 fps και παρολα αυτα δεν ειναι λιγες οι φορες που η οθονη freezarei! ψαξτο λοιπον και παρε κανα τηλ στην hol! τους πληρωνεις αλλωστε! εκτος αν πιστευεις πως το internet ειναι μονο για fb και skype! xD

Εμενα καμαρα θεσσαλονικη ειχα φορθνετ και τωρα μενω δυτικες συνοικιες θεσσαλονικης και εχω χολ,το προβλημα παραμενει. Ουτε σκαιπ μπαινω φeισμπουκ δεν εχω καν :P

Σιγα μην μου κανουνε καμια αλλαγη δηλαδη,να σου πω την αληθεια απο αυτους τους χαζους δεν περιμενω τιποτα καλο,ΟΤΙ προβλημα ειχα,δεν μου το λυσανε ΠΟΤΕ. Σιγα μην με βοηθησουνε τωρα,και ας τους πληρωνω,λες και ειμαι ο μονος που σκαει 25 ευρω για ιντερνετ..Ισως η λυση να βρισκεται σε αλλο παροχο,κονεξ μαλλον..Αλλα πολα λεφτα ρε φιλε..

Δηλαδη μου λετε οτι φταιει το ιντερνετ,τρελενομαι δεν ξερω,2011 και κολλαει το παιχνιδι λογω ιντερνετ. Δεν παμε καλα. Εχω συμπεκτες απο φιλιππινες και βουλγαρια τουρκια,ειδα τα βιντεο δεν εχουνε τετοιο προβλημα. Αν και ολοι μου εχουνε πει οτι το αιον δεν θα επρεπε να κολλαει βασει του υπολογιστη μου... "sadface"

Δημοσ.

Για να σου φύγει, πάνε το PC σου καναν φίλο που δεν έχει παρόμοια προβλήματα με εσένα (σχεδόν όλοι online games παίζουν) και δοκίμασέ το εκεί.

Δημοσ.

Για να σου φύγει, πάνε το PC σου καναν φίλο που δεν έχει παρόμοια προβλήματα με εσένα (σχεδόν όλοι online games παίζουν) και δοκίμασέ το εκεί.

Οκ θα το κανω αυριο αν ειναι. Θα ποσταρω τα αποτελεσματα. Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δημοσ.

εμένα πάλι μου ακούγεται για CPU ... μπορεί να έχεις κολήσει καναν ιό και να χρησιμοποιεί 100% την CPU σου... το τσέκαρες αυτό? πάτα CTRL - ALT - DEL όταν είσαι στα windows πήγαινε Task Manager και δές αν υπάρχει κάτι που χρησιμοποιεί χωρίς λόγο μεγάλο μέρος της CPU...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...