Προς το περιεχόμενο

Καρτα γραφικων η κατι αλλο?Τι φταει..

TRILOBYTER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Παιζω ΑΙΟΝ (online game) τον τελευταιο καιρο και κατι παιζει με τον υπολογιστη μου. Εχω παιξει σε σερβερς που δεν ειχε πολυ κοσμο και ο υπολογιστης μου δεν ειχε κανενα προβλημα ακομα και σε high graphics..Τωρα παιζω σε εναν σερβερ που εχει πολυ κοσμο,και ο υπολογιστης μου κολλαει ασχημα. Ακομα και σε περιοχες που δεν ειναι κανεις,και τοτε παλι lag εχει ακομα και οταν παω να διαλεξω χαρακτηρα κολλαει..Παιζω στα πιο low graphics αυτην την στιγμη αλλα και παλι κολλαει. Δεν θελω να παω να αγορασω καρτα γραφικων πριν ειμαι 100% σιγουρος οτι αυτο ειναι το προβλημα. Μπορειτε να με βοηθησετε λιγο?

Αυτος ειναι ο υπολογιστης μου. Λιγο παλιος :P (αλλα απο οτι μου ειπανε ολοι,δεν θα επρεπε να κολλαει το αιον βασει αυτων που φοραει ο υπολογιστης μου).

Motherboard: ASUS M2N (SAM2,DDR2,NF430)

Ram DDR2 DIMM PC2 6400-800 (JM) 2GB

CPU AMD ATH.64x2 (SAM2) 6000 (3.0GHZ)/2x1 MB

Graphic card: SVGA TWINTECH PCI-X 8500GT 512MB HDMI

Επισης δεν ξερω αν εχει σημασια,αλλα η οθονη μου ειναι απο τις παλιες χοντρες..

Ευχαριστω..

PS: Οταν λεω κολλαει ενοω οτι σταματει εντελως για 1-2 δευτερολεπτα η παει καρε καρε μεχρι να ανοιξουνε τα γραφικα η εμφανιστουνε αλλοι παικτες,κατι τετοιο.

Δημοσ.

Τι σύνδεση έχεις ;

Ειχα φορθνετ "24" εδω και 8 μηνες,αλλαξαμε σπιτι τωρα εχω ΧΟΛ "6" τα ιδια σκατ@ ειναι.

Δημοσ.

Οι απαιτήσεις του παιχνιδιού είναι πολύ λίγες ακόμη και με ενα Pentium 4 κανείς την δουλεία σου και με μια agp ακόμη.

Οπότε κάτι τρέχει με τον server η με την σύνδεση σου

Δημοσ.

Οι απαιτήσεις του παιχνιδιού είναι πολύ λίγες ακόμη και με ενα Pentium 4 κανείς την δουλεία σου και με μια agp ακόμη.

Οπότε κάτι τρέχει με τον server η με την σύνδεση σου

Μα και οι 2 συνδεσεις να εχουνε προβλημα? Επισης εχω δει βιντεο απο αλλους που παιζουνε μαζι μου δεν εχουνε κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Ειναι καθαρα θεμα συνδεσης η server. Δεν φταιει η καρτα.

Εαν ειναι οντως ετσι,τοτε δεν υπαρχει καποια λυση στο προβλημα μου,γιατι και με φορθνετ και με χολ ειναι το ιδιο πραμα..

Καποιες ακομα απαντησεις - ιδεες θα ητανε χρησιμες,ευχαριστω :D

Δημοσ.

εγω παλι με forthnet double play (εχω βαλει ασυρματο μοντεμ ετσι ωστε ολοι μου οι η/υ να εχουν συνδεση) δεν εχω καθολου lag αλλα καποιες φορες κοβεται η συνδεση... το λαγκ ειναι θεμα του ιντερνετ!

Δημοσ.

εγω παλι με forthnet double play (εχω βαλει ασυρματο μοντεμ ετσι ωστε ολοι μου οι η/υ να εχουν συνδεση) δεν εχω καθολου lag αλλα καποιες φορες κοβεται η συνδεση... το λαγκ ειναι θεμα του ιντερνετ!

Εξηγησα οτι οταν λεω λαγκ η κολλημα ενοω οτι σταματει το παιχνιδι για 1-2 δευτερολεπτα η παει καρε καρε οταν ανοιγει γραφικα..κατι τετοιο τεσπα..

Δημοσ.

Εξηγησα οτι οταν λεω λαγκ η κολλημα ενοω οτι σταματει το παιχνιδι για 1-2 δευτερολεπτα η παει καρε καρε οταν ανοιγει γραφικα..κατι τετοιο τεσπα..

και ξαναλεω πως αυτο ειναι το lag!

Δημοσ.

και ξαναλεω πως αυτο ειναι το lag!

Τοτε και οι δυο συνδεσεις μου ειχανε προβλημα? Παραξενο μου φαινεται.. Δηλαδη ουτε με φορθνετ ουτε με χολ γινεται να παιζουμε ονλαιν? χμμ

Δημοσ.

Όπως σου είπα το σύστημα σου πληροί της προϋποθέσεις του παιχνιδιού οπότε δεν ειναι εκει το πρόβλημα .

Σε άλλα παιχνίδια οχι online εχεις πρόβλημα ;

Δημοσ.

Όπως σου είπα το σύστημα σου πληροί της προϋποθέσεις του παιχνιδιού οπότε δεν ειναι εκει το πρόβλημα .

Σε άλλα παιχνίδια οχι online εχεις πρόβλημα ;

Δεν παιζω αλλα παιχνιδια..μονο αιον παιζω. Αλλα δεν νομιζω να εχω προβλημα με αλλα παιχνιδια..ειχα το προ καποτε και επαιζε μια χαρα.

Παιζω αυτην την στιγμη αιον σε εναν αλλο σερβερ και ειμαι σε φουλ γραφικα,δεν εχω κανενα προβλημα. Φυσικα εδω δεν εχει πολυ κοσμο σε αυτον τον σερβερ που παιζω τωρα..

Δημοσ.

Να πω κι εγώ τα ίδια. Το HW του PC σου δεν έχει πρόβλημα. Μπορεί να φταίει το router σου όμως, αν δεν το άλλαξες όταν πήγες σε άλλον ISP.

Βέβαια με αυτό και μόνο που γράφεις ακριβώς από πάνω, προφανώς φταίει ο Server. Μήπως είναι γενικό το πρόβλημα? Έψαξες στα games forums να δεις τι λένε? Εγώ πχ στο EVE Online αν γίνει καμιά μεγάλη μάχη, δεν πα να έχω και τον TOP Supercomputer πάλι lag θα έχω.

Δημοσ.

Φιλος δυστηχως οσο και αν δεν το πιστευεις φταει η συνδεση σου! εισαι απο περιφερεια? αν ναι και η hol και η forthnet παιρνει γραμμες απο τον οτε (οχι τις καλυτερες)! οποτε μην περιμενεις και τρελα πραγματα! λογικα στον server με τα πολλα ατομα εχεις μεγαλο ping γιαυτο και lagαρεις πραγμα που συμβαινει λογο συνδεσης και οχι λογο pc. εγω στo lol που παιζω εχω 60 fps και παρολα αυτα δεν ειναι λιγες οι φορες που η οθονη freezarei! ψαξτο λοιπον και παρε κανα τηλ στην hol! τους πληρωνεις αλλωστε! εκτος αν πιστευεις πως το internet ειναι μονο για fb και skype! xD

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...