Προς το περιεχόμενο

lg optimus 7 vs htc trophy

pigos23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Αποφασισα ετσι κ απο περιεργεια να πουλησω το παλιο μου κινητο για να ασχοληθω με τα windows 7 phones...

Οι δυο επιλογες που εχω ειναι το lg optimus 7 κ το htc trophy

Θα ηθελα να με βοηθησετε σχετικα με το ποιο να επιλεξω...

Δινω βαση στo internet browsing,στην αυτονομια κ στο gps (υπαρχει δυνατοτητα φωνητικης πλοηγησης στα windows 7 phones ?? )

Γενικα απο διαφορα reviews ενα κλικ πιο πανω σε βαθμολογια κ εντυπωσεις παρουσιαζετε το Lg.Παρολα αυτα εχω διαβασει οτι το Htc εχει καλυτερη αυτονομια.Ποσο πιο ασχημα ειναι το lg σε αυτον τον τομεα??Ειμαι λιγο confused....Help

Δημοσ.

Λοιπόν...Το LG συγκριτικά με το HTC είναι πιο δυνατό...Το HTC όπως είναι πιο όμορφο..Το LG έχει μνήμη 16 GB ενώ το HTC 8 GB(Δεν υπάρχει δυνατότητα επέκτασης..) Εγώ προτείνω το LG, αν και εμφανισιακά το HTC είναι πολύ πιο ωραίο...(προσωπικά για μένα..)

Υ/Γ: Τα WP7 νομίζω πως δεν έχουν δυνατότητα για GPS χωρίς σύνδεση στο internet...Και νομίζω πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο τους χάρτες (BING)...Νομίζω πως μετά την αναβάθμιση θα μπορείς να έχεις GPS...Έτσι δεν είναι..?

Δημοσ.

Μερικές εντυπώσεις από το LG μπορείς να βρεις εδώ από όταν ακόμα το έψαχνα εγώ. GPS παίζει κανονικά και χωρίς internet απλά με λίγο μαγείρεμα. Ρίξε του μια ματιά και αν έχεις και άλλες απορίες για το LG ρώτα με.

Το HTC δεν το ξέρω καθόλου οπότε δεν μπορώ να πω.

Δημοσ.

[...]ενώ το HTC 8 GB(Δεν υπάρχει δυνατότητα επέκτασης..)[...]

υπάρχει αλλά θέλει άνοιγμα της συσκευής οπότε χάνεται η εγγύηση... just sasying...

Δημοσ.

Μπορεις να το κανεις και στο LG ετσι alexzzz;

Για το lg δεν ξέρω. Έχω διαβάσει οδηγούς μόνο για τα htc trophy και hd7, για τα άλλα δεν το έψαξα

Δημοσ.

Γιατί ωρε συνονόματε; :P

Ε, θα το ψάξω όταν φύγει από την εγγύησή του (<--αν ζήσει τόσο πολύ :P :D )

Τίποτε άλλα κολπάκια για τα WP7 έχουμε; Κανένα νέο για το πότε θα βγει το τελικό mango; (ξέρω ότι έχει διαρρεύσει το beta αλλά δεν παίζει να το βάλω :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...