Προς το περιεχόμενο

Case 60-70Ε

shinigami

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!ψαχνω θηκη pc για ενος φιλου και το θελει εφετσιδικο αλλα ταυτοχρονα και ποιοτικο.υπαρχει κατι καλυτερο απο best value for money απο το coolermaster 430 ?? τα φωτα σας :)

Δημοσ.

Αθηνα μενω οποτε απο οποιοδηποτε εμπιστο καταστημα. Θα φορεσει εναν Ι5 2500κ με την μαμα ψυκτρα (εκτος αν μου προτεινετε μια καλη,30-40Ε, ωστε να παει στα 4.4@ οπου εχω ακουσει οτι πηγαινει ευκολα)και καρτα γραφικων ειναι η 6850 + αλλη μια ιδια που θα μπει τον σεπτεμβρη-οκτοβρη.

Δημοσ.

Λίγο τσιμπημένη η τιμή αλλά είναι καλό κουτί, έχει καλής ποιότητας υλικά, και από πάνω είναι ανοιχτό ;)

Ε δείξτο μας βρε αδερφέ :P

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα μου φαινεται το ψηνω για το Ζαλμαν φαινεται πολυ καλο και εχει καλη τιμουλα. Μπορειτε να μου πειτε και μια ψυκτρα για τον Ι5 απο 30 max 40E ?

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα μου φαινεται το ψηνω για το Ζαλμαν φαινεται πολυ καλο και εχει καλη τιμουλα. Μπορειτε να μου πειτε και μια ψυκτρα για τον Ι5 απο 30 max 40E ?

Προτίμησε το coolermaster ή το xigmatek για κουτί ..

Δημοσ.

Εγώ πάντως με το Χigmatek Midgard που έχω αποκτήσει εδώ και μια εβδομάδα περίπου είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

Link

Δημοσ.

Εγώ πάντως με το Χigmatek Midgard που έχω αποκτήσει εδώ και μια εβδομάδα περίπου είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

Το είχα και εγώ για κανένα χρόνο και μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Πολύ καλός αερισμός, ευκολόχρηστο cage για τους σκληρούς δίσκους και ρεοστάτη για τους ανεμιστήρες. Το μόνο αρνητικό είναι ότι με παίδευαν λίγο τα πλαϊνά του καπάκια στο βάλε-βγάλε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...