Προς το περιεχόμενο

Crysis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν το κατεβάσει ο κόσμος παίζει να βγάλουν και καμία "εορταστική" μαζί με τα 2 crysis σε retail...Εδώ θέλει να το κάνει η capcom με τα devil may cry!

Δημοσ.
Crytek designer Sten Huebler has revealed that the console version of Crysis will use a similar control setup to Crysis 2, with the Nanosuit's functions split three ways to fit the constraints of a pad.

Okay, πάνε να γ@μήσουν το gameplay του Crysis που ήταν καλύτερο από του 2 (υποθέτω ότι κι οι δυνάμεις της Nanosuit αλλάζουν και γίνονται όπως αυτές του 2, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τρέξεις χωρίς ενέργεια). Εύγε ρε Crytek, γερά στην κατηφόρα. Epic fail αν όντως αλλάξουν την nanosuit και την κάνουν ίδια με του 2!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.gametrailers.com/video/console-gameplay-crysis/721759

Καθόλου interaction στους θάμνους όταν πετάει τον αντίπαλο και όταν πυροβολεί τον άλλο. Ένα από τα καλύτερα features του Crysis ήταν το immersion, το οποίο πλέον καταστράφηκε.

PS: Ευτυχώς που η λειτουργία της nanosuit έμεινε ακριβώς η ίδια και δεν άλλαξε. Καλό αυτό :D

Δημοσ.

Ενα μετριο fps είναι το crysis που χωρις τα εξαιρετικα του γραφικα στις κονσολες θα φανει ακομη περισσοτερο ποσο overhyped ηταν η περιπτωση του.

Δημοσ.

Μεγαλε privateer πες τα για να μην λενε μονο εμενα οτι λεω οτι να ναι.

Νταξ δεν αλλαξε κατι

Απλα τωρα δεν λες ΜΟΝΟ ΕΣΥ οτι ναναι.

Δημοσ.

Νταξ δεν αλλαξε κατι

Απλα τωρα δεν λες ΜΟΝΟ ΕΣΥ οτι ναναι.

+1

Ακόμα και στα Reviews φάνηκε τι παιχνιδάρα ήταν..

Απλώς κάποιοι δεν έχουν PC για max settings και trollaroun..

Δημοσ.

+1

Ακόμα και στα Reviews φάνηκε τι παιχνιδάρα ήταν..

Απλώς κάποιοι δεν έχουν PC για max settings και trollaroun..

Ενα παιχνιδι φενεται ποσο κακο ειναι οταν -απαιτει- να εχεις ανεβασμενα τα settings παντα στο max για να πιασεις την μετριοτητα σε gameplay. Εξαλου το συστημα μου και το set-up μου νομιζω πως το ξερεις ;) Τιποτα δεν αλλαξε απο οταν επαιζα το Crysis στα low-medium σε 17" CRT monitor με μια 8800gts. Τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου.

Δημοσ.

μια χαρα game ηταν το crysis ,απο τα λιγα fps που χαρηκα τοσο (ελευθερια επιλογων,γραφικα κλπ) απο εκει και περα απλα οτι γουσταρει παιζει ο καθενας.

Δημοσ.

Ενα παιχνιδι φενεται ποσο κακο ειναι οταν -απαιτει- να εχεις ανεβασμενα τα settings παντα στο max για να πιασεις την μετριοτητα σε gameplay. Εξαλου το συστημα μου και το set-up μου νομιζω πως το ξερεις ;) Τιποτα δεν αλλαξε απο οταν επαιζα το Crysis στα low-medium σε 17" CRT monitor με μια 8800gts. Τα ιδια παντελακη μου, τα ιδια παντελη μου.

Εγώ ένα θα πω, ''2007 PC Gaming Is Changed Forever''

Φάε στη μούρη τα Rage τώρα..

Αφού σας φαινόταν κακογραμμένο το Crysis, παίξτε Rage να σας δω..

Δημοσ.

Εγώ ένα θα πω, ''2007 PC Gaming Is Changed Forever''

Φάε στη μούρη τα Rage τώρα..

Αφού σας φαινόταν κακογραμμένο το Crysis, παίξτε Rage να σας δω..

Το RAGE σαν gameplay και κυριως σαν -shooter- ειναι 10 level πανω απο το Crysis. Το crysis 2 σαν -shooter- ειναι εξισου πολυ καλυτερο απο το πρωτο. Δεν γινεται ενα -shooter- να κανει fail στην αισθηση των οπλων (οπως το crysis). Δεν νοιωθεις "βαρος" και "αντισταση" απο τα οπλα. Ακομα και το Goldeney του Ν64 εχει καλυτερη αισθηση στα οπλα του σε σχεση με το Crysis.

Ετσι πρεπει να νοιωθεις σε ενα -shooter- παιχνιδι. Οτι βαρας με οπλο και οχι με νεροπιστολο. Αν πετυχεις αυτο -και μονο- εχεις ηδη το 50% της επιτυχιας του τιτλου. Αν παλι οχι, ΟΤΙ και να κανεις γυρω απο αυτο δεν θα ειναι το ιδιο. Το crysis ειναι τρανο παραδειγμα ακριβως οπως και το Doom 3 ηταν τρανο παραδειγμα fail στον τομεα οπως και το πρωτο Farcry. Ολα τα αλλα προβληματα του Crysis ειναι απλα γαρνιτουρα.

Edit: Επισης οπως ειπε και ο privateer ενα παιχνιδι καλο δεν μειωνει την αξια του αν του μειωνεις τα γραφικα. Τι συμβαινει λοιπον με το Crysis? Οσο ποιο πολυ μειωνεις τα γραφικα τοσο μειωνεται και η αξια του. Πραγματι, καταπληκτικο παιχνιδι! B)

Δημοσ.

Τα όπλα ήταν λίγο ναι, αν και το Scar μια χαρά ήταν..

Το Rage είναι τουλάχιστον 100 level κάτω από το πρώτο Crysis σε όλους τους τομείς.

Το Far Cry 1 άστο, δεν το πιάνει τίποτα..

Και το Crysis 2 είναι ακόμα μία κονσολο-αποτυχία.

Edit: Τα γραφικά από την εποχή του Crysis 1 και μετά επηρεάζουν άμεσα το Gameplay λόγω Physics κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...