paulchro Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Τι γίνεται όταν το laptop έχει καμμένο πίξελ απ την αρχή? Το αλλάζουν? Έχει κανείς κάποια εμπειρία? Εγώ πάντως Θα το φτάσω στα άκρα.
jmallen3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 λοιπον φιλε το ιδιο ακριβως επαθα και εγω οταν πηρα acer απο το πλαισιο και δεν μου το αλλαζαν με τιποτα οτι και αν εκανα! τελικα ο μονος τροπος για να το αλλαξεις ειναι ενας! στελνεις email στην acer και περιμενεις απαντηση.μην σου που να παρεις τηλεφωνο γιατι δεν εχει σχεση με τα κεντρικα της acer που παει το email.
basilis5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 αν διαβασεις τους ορους εγγυησης της ασερ θα δεις πως δικαιολογει αντικατασταση απο καποια πιξελ και πανω, οχι ομως απο το 1ο. εισαι σιγουρος πως ειναι καμμενο κι οχι κολλημενο (τα κολλημενα επανερχονται)
jmallen3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 δεν επανερχεται φιλε μου,τουλαχιστον εμενα ηταν μια κοκκινη κουκιδα και δοκιμασα ολους τους τροπους και δεν εφτιαξε.απλα στειλε ενα email στην acer και πες τους οτι επιθυμεις αντικατασταση κλπ και μονο ετσι ισως στο αλλαξουν
pavlospav Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 δεν επανερχεται φιλε μου,τουλαχιστον εμενα ηταν μια κοκκινη κουκιδα και δοκιμασα ολους τους τροπους και δεν εφτιαξε.απλα στειλε ενα email στην acer και πες τους οτι επιθυμεις αντικατασταση κλπ και μονο ετσι ισως στο αλλαξουν Δηλαδή αν παω αύριο στο πλαίσιο Θα φάω άκυρο? Τι να τους πω? Να το παω κατευθείαν Στην ασερ Στην αντιπροσωπεία Θα βγάλω άκρη? Θα κάνουν κανένα μήνα να μ το αλλάξουν?
jmallen3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 στο πλαισιο οτι και να κανεις δεν στο αλλαζουν αν δεν τους πει η acer! κανε αυτο που σου ειπα,στειλε ενα email και πες τους το προβλημα που εχεις και οτι εμποδιζει τη δουλεια σου το πιξελ το χαλασμενο αυτο και περιμενε απαντηση
impel123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 επιστροφές προϊόντων Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του. -------------- Απο το (α) δεν καλυπτεσαι γιατι λεει "με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα" απο το (β) παλι δεν καλυπτεσαι αφου λεει "πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος" αφου ο πιο πανω φιλος ειπε οτι η acer δεν καλυπτει ενα μοναδικο καμενο pixel. Τεσπα πηγενε το και μιλα με τον διευθυντη και ο θεος βοηθος..
pavlospav Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 εγώ πλήρωσα 600 ευρώ για ένα laptop. Δεν γουστάρω να έχει ούτε τρίχα πάνω. Έτσι δεν είναι? Τι λογική είναι αυτή? Δεν φαίνεται πολύ το πίξελ αλλά δεν γουστάρω να υπάρχει καν. Το doa δεν το καλύπτει αυτό?
impel123 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εχεις απολυτο δικιο φιλε. Να πας και αν χρειαστει να τους κρατσεις. Αλλα παραλληλα στειλε και στην Acer που σου ειπαν πιο πανω. Λογικα αφου ηταν ετσι απο την αρχη καποιος απτους 2 θα στο αλλαξει.
jmallen3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 παιζει να σου δωσαν και το δικο μου που μου αλλαξαν μετα απο φασαριες που ειναι το πιξελ?προς τα δεξια της οθονης?
pavlospav Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 πες μου οτι ειναι και κοκκινο??? Μπλε. Να παω η όχι sto πλαίσιο? Ρωτάω γιατί πρέπει να φύγω από λούτσα να παω βύρωνα να πάρω το κουτί κ την απόδειξη κ μετά να παω πάλι λούτσα. Εν το μεταξύ δεν το έχει ούτε στο σαιτ τώρα..
jmallen3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 δεν υπαρχει περιπτωση να στο αλλαξει το πλαισιο! κανει αυτο που σου ειπα με το mail!
pavlospav Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 δεν υπαρχει περιπτωση να στο αλλαξει το πλαισιο! κανει αυτο που σου ειπα με το mail! Αν τους πω ότι θέλω να το αλλάξω γι αυτό το λόγο κ να δώσω κ λίγα λεφτά ακόμα να πάρω ένα άλλο λεσ?... Τι ζώα είναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.