Προς το περιεχόμενο

Acer aspire καμμένο pixel πλαίσιο

paulchro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γίνεται όταν το laptop έχει καμμένο πίξελ απ την αρχή? Το αλλάζουν? Έχει κανείς κάποια εμπειρία? Εγώ πάντως Θα το φτάσω στα άκρα.

Δημοσ.

λοιπον φιλε το ιδιο ακριβως επαθα και εγω οταν πηρα acer απο το πλαισιο και δεν μου το αλλαζαν με τιποτα οτι και αν εκανα! τελικα ο μονος τροπος για να το αλλαξεις ειναι ενας! στελνεις email στην acer και περιμενεις απαντηση.μην σου που να παρεις τηλεφωνο γιατι δεν εχει σχεση με τα κεντρικα της acer που παει το email.

Δημοσ.

αν διαβασεις τους ορους εγγυησης της ασερ θα δεις πως δικαιολογει αντικατασταση απο καποια πιξελ και πανω, οχι ομως απο το 1ο.

εισαι σιγουρος πως ειναι καμμενο κι οχι κολλημενο (τα κολλημενα επανερχονται)

Δημοσ.

δεν επανερχεται φιλε μου,τουλαχιστον εμενα ηταν μια κοκκινη κουκιδα και δοκιμασα ολους τους τροπους και δεν εφτιαξε.απλα στειλε ενα email στην acer και πες τους οτι επιθυμεις αντικατασταση κλπ και μονο ετσι ισως στο αλλαξουν

Δημοσ.

δεν επανερχεται φιλε μου,τουλαχιστον εμενα ηταν μια κοκκινη κουκιδα και δοκιμασα ολους τους τροπους και δεν εφτιαξε.απλα στειλε ενα email στην acer και πες τους οτι επιθυμεις αντικατασταση κλπ και μονο ετσι ισως στο αλλαξουν

Δηλαδή αν παω αύριο στο πλαίσιο Θα φάω άκυρο? Τι να τους πω? Να το παω κατευθείαν Στην ασερ Στην αντιπροσωπεία Θα βγάλω άκρη? Θα κάνουν κανένα μήνα να μ το αλλάξουν?

Δημοσ.

στο πλαισιο οτι και να κανεις δεν στο αλλαζουν αν δεν τους πει η acer! κανε αυτο που σου ειπα,στειλε ενα email και πες τους το προβλημα που εχεις και οτι εμποδιζει τη δουλεια σου το πιξελ το χαλασμενο αυτο και περιμενε απαντηση

Δημοσ.

επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.) και

β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του.

--------------

Απο το (α) δεν καλυπτεσαι γιατι λεει "με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα"

απο το (β) παλι δεν καλυπτεσαι αφου λεει "πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος"

αφου ο πιο πανω φιλος ειπε οτι η acer δεν καλυπτει ενα μοναδικο καμενο pixel.

Τεσπα πηγενε το και μιλα με τον διευθυντη και ο θεος βοηθος..

Δημοσ.

εγώ πλήρωσα 600 ευρώ για ένα laptop. Δεν γουστάρω να έχει ούτε τρίχα πάνω. Έτσι δεν είναι? Τι λογική είναι αυτή? Δεν φαίνεται πολύ το πίξελ αλλά δεν γουστάρω να υπάρχει καν. Το doa δεν το καλύπτει αυτό?

Δημοσ.

Εχεις απολυτο δικιο φιλε.

Να πας και αν χρειαστει να τους κρατσεις. Αλλα παραλληλα στειλε και στην Acer που σου ειπαν πιο πανω.

Λογικα αφου ηταν ετσι απο την αρχη καποιος απτους 2 θα στο αλλαξει.

Δημοσ.

παιζει να σου δωσαν και το δικο μου που μου αλλαξαν μετα απο φασαριες :P που ειναι το πιξελ?προς τα δεξια της οθονης?

Δημοσ.

πες μου οτι ειναι και κοκκινο???

Μπλε. Να παω η όχι sto πλαίσιο? Ρωτάω γιατί πρέπει να φύγω από λούτσα να παω βύρωνα να πάρω το κουτί κ την απόδειξη κ μετά να παω πάλι λούτσα. Εν το μεταξύ δεν το έχει ούτε στο σαιτ τώρα..

Δημοσ.

δεν υπαρχει περιπτωση να στο αλλαξει το πλαισιο! κανει αυτο που σου ειπα με το mail!

Αν τους πω ότι θέλω να το αλλάξω γι αυτό το λόγο κ να δώσω κ λίγα λεφτά ακόμα να πάρω ένα άλλο λεσ?... Τι ζώα είναι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...