Προς το περιεχόμενο

Μια υποθετικη, φιλοσοφικη ερωτηση

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι είχες γράψει κάτι αστείο πριν, κρυφό ή όχι

Αυτο που εγραψα πριν το εγραψα για αστειο και το εγραψα ακριβος για να πω οτι μετα τον ευνουχισμο,οι αντρες θα τον αρπαζαν γενικος απο παντου...

Αστο...παγωσε...

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να τον άρπαζαν από παντού και επίσης ο ευνουχισμός δεν αφορά μόνο τους άντρες. Για αυτό λέω ότι έχει πολλά που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Τέλος πάντων

Δημοσ.

Αυτο που εγραψα πριν το εγραψα για αστειο και το εγραψα ακριβος για να πω οτι μετα τον ευνουχισμο,οι αντρες θα τον αρπαζαν γενικος απο παντου...

Αστο...παγωσε...

Κι αυτοι που τον αρπαζουν ηδη;

Ενιγουέι, καταλαβε τι ειπες ο κθουλου, απλα δεν στεκει.

Δημοσ.

Θελω να απαντησετε σοβαρα. Φυσικα και επιτρεπεται η πλακα αλλα μην το σοδομισετε.

Ποσο διαφορετικη πιστευετε οτι θα ηταν η κοινωνια αν ολοι οι ανθρωποι ηταν ευνουχισμενοι;

Οπως ειναι φανερο, η σεξουαλικοτητα ασκει τεραστια επιδραση στις ανθρωπινες συμπεριφορες. Ευθυνεται σε επιθυμια, ποθο, αποθυμενα και διαστροφες, πραγματα που επιδρουν στις προσωπικοτητες σε πτυχες που θα φαινονταν εξαρχης τελειως ασχετες με τη σεξουαλικοτητα. Τα ελεγε κι ο φιλτατος Freud. Ποσο διαφορετικος λοιπον πιστευετε οτι θα ηταν ο κοσμος ελλειψει αυτου του χαρακτηριστικου;

Θα ηταν καλυτερος ή χειροτερος;

Μηπως θα υπηρχε λιγοτερη βια, λιγοτερη εχθρικοτητα, λιγοτερος κομπλεξισμος και αρμονικοτερα αισθηματα;

Και πνευματικα και μεσα απο αιωνες εξελιξης στο μελλον ο ανθρωπος θα βελτιωνοταν πιο γρηγορα και θα γινοταν επιστημονικοτερος και πνευματικοτερος,καποιοι μονο ενα απο τα δυο καποιοι και τα δυο.Αλλα και τωρα υπαρχουν μερικοι ανθρωποι που ελεγχουν απολυτα τις σεξουαλικες τους αναγκες για χαρη των συναισθηματων τους,της ιδεολογιας τους,η για κατι που τους εμπνεει. Παραδειγμα ο Τσε,ενω ηταν ενα ομορφο παλικαρι και γιατρος,που για την εποχη του ηταν εγγυηση ευημεριας και κοινωνικης επιτυχιας,θυσιασε μια ησυχη και καλη ζωη,για να βοηθησει τους συνανθρωπους του.

Αλλο παραδειγμα πιο καθημερινο,εγω,οταν καποτε ειμουν 20 ετων με ερωτευτηκε η κοπελα του καλυτερου μου φιλου,και ενω μου αρεσε πολυ,της ξεκαθαρισα οτι δε υπηρχε περιπτωση να προδωσω τον φιλο μου.Αργοτερα του το ειπε,και με αγαπουνε μεχρι και σημερα και οι δυο παρα πολυ και εχουν μια ευτυχισμενη οικογενεια.Αυτο δεν το ειπα για φιγουρα,αλλα για να δειξω ενα γνησιο,καθημερινο παραδειγμα.

Μερικοι ανθρωποι ειναι υπερανω του σωματος τους αλλα και του περιορισμενου προσωπικου εγωισμου τους,γιατι εχουν περισσοτερο πνευματικες τασεις απο μικροι.Καποιοι αλλοι ειναι πιο κτηνωδεις και αυτοπροσδιοριζονται απο το σεξουαλικο τους οργανο,αν τους το στερησεις τους στερεις την ταυτοτητα τους.Ειναι αυτοι που γινονται χαφιεδες,οι ψευτοεπανασταστες,οι κιβδηλοι,αυτοαπατωνται και απατουν,ειναι αυτοι που την πρωτη φορα που κανουν ερωτα με μια γυναικα θα την ρωτησουν αν ηταν καλο και μετα αν ηταν καλυτερο απο ολους τους αλλους με τους οποιους το ειχαν κανει πριν.Ειναι αυτοι που σεβονται τον δυναμισμο και οχι την ουσια,αυτοι που θα ηθελαν να ειναι τσακ νορρις στην θεση του τσακ νορρις και τελος εινα αυτοι που ειναι φτιαγμενοι για να οδηγουνται απο καποιους ανωτερους απο αυτους.

Δημοσ.

Θελω να απαντησετε σοβαρα. Φυσικα και επιτρεπεται η πλακα αλλα μην το σοδομισετε.

Ποσο διαφορετικη πιστευετε οτι θα ηταν η κοινωνια αν ολοι οι ανθρωποι ηταν ευνουχισμενοι;

Οπως ειναι φανερο, η σεξουαλικοτητα ασκει τεραστια επιδραση στις ανθρωπινες συμπεριφορες. Ευθυνεται σε επιθυμια, ποθο, αποθυμενα και διαστροφες, πραγματα που επιδρουν στις προσωπικοτητες σε πτυχες που θα φαινονταν εξαρχης τελειως ασχετες με τη σεξουαλικοτητα. Τα ελεγε κι ο φιλτατος Freud. Ποσο διαφορετικος λοιπον πιστευετε οτι θα ηταν ο κοσμος ελλειψει αυτου του χαρακτηριστικου;

Θα ηταν καλυτερος ή χειροτερος;

Μηπως θα υπηρχε λιγοτερη βια, λιγοτερη εχθρικοτητα, λιγοτερος κομπλεξισμος και αρμονικοτερα αισθηματα;

δε θα υπηρχε λογος να ζουμε....

δε θα ειχαμε κανεναν στοχο στη ζωη μας.

μπορω να στο θεσω αλλιως:

αν απο αυριο εξαφανιζοντουσαν ολες οι γυναικες απο το πλανητη γη,

Ποσο διαφορετικη πιστευεις οτι θα ηταν η κοινωνια;

Δημοσ.

@Benign Τα συναισθηματα δεν τα ελεγχεις. Τα καταπιεζεις. Ειναι πολυ πολυ διαφορετικο.

Κανενας δεν ειναι υπερανω του σωματος του. Ο,τι ειμαστε ειναι μερος του σωματος μας, οι σκεψεις, τα συναισθηματα, οι φοβοι, οι αποφασεις, ολα συμβαινουν στο μυαλο μας, και το μυαλο ειναι μερος της ανατομιας μας.

Ακομα, η εντονη σεξουαλικοτητα δε συνεπαγεται απαραιτητως ελλειψη πνευματικοτητας. Η βλακεια ναι. Μπορει να μπερδευτει κανεις οταν υπαρχου και τα 2 σ' ενα ατομα και να νομισει οτι φταιει η σεξουαλικοτητα.

Πώς ξερεις οτι ο τσε δε γαμουσε; ασχετα αν αφιερωσε τη ζωη του στην επανασταση.

Και στο κατω κατω αυτο εγινε επειδη η επιθυμια αυτου ηταν ισχυροτερη απο αλλες που θα τον οδηγουσαν σε διαφορετικα μονοπατια. Πού ειναι η υποτιθεμενη ελευθερη βουληση;

Δημοσ.

αν ήσασταν ευνουχισμένοι ολες οι γυναικες θα ηταν λεσβιες και κακοκεφες.για σκεψου ποσο μπορεις να αντεξεις τη γκρινια μιας γυναικας?

Δημοσ.

δε θα υπηρχε λογος να ζουμε....

δε θα ειχαμε κανεναν στοχο στη ζωη μας.

μπορω να στο θεσω αλλιως:

αν απο αυριο εξαφανιζοντουσαν ολες οι γυναικες απο το πλανητη γη

Ο μονος στοχος στη ζωη σου ειναι να γαμας; κι αν ναι, οφειλεις να παραδεχτεις οτι δεν ειναι ο μονος στοχος ολων. Δε θα οδηγουσε στην απραξια η αδυναμια σεξουαλικης διεγερσης, γιατι δεν ειναι η αποκλειστικη διεγερση που μπορει να αισθανθει ενας ανθρωπος.

αν ήσασταν ευνουχισμένοι ολες οι γυναικες θα ηταν λεσβιες και κακοκεφες.για σκεψου ποσο μπορεις να αντεξεις τη γκρινια μιας γυναικας?

Ενα μυστικο ειναι κι οτι οι γυναικες ευνουχιζονται. Δε ξερω αν επρεπε να το πω.

Δημοσ.

@Benign Τα συναισθηματα δεν τα ελεγχεις. Τα καταπιεζεις. Ειναι πολυ πολυ διαφορετικο.

Κανενας δεν ειναι υπερανω του σωματος του. Ο,τι ειμαστε ειναι μερος του σωματος μας, οι σκεψεις, τα συναισθηματα, οι φοβοι, οι αποφασεις, ολα συμβαινουν στο μυαλο μας, και το μυαλο ειναι μερος της ανατομιας μας.

Ακομα, η εντονη σεξουαλικοτητα δε συνεπαγεται απαραιτητως ελλειψη πνευματικοτητας. Η βλακεια ναι. Μπορει να μπερδευτει κανεις οταν υπαρχου και τα 2 σ' ενα ατομα και να νομισει οτι φταιει η σεξουαλικοτητα.

Πώς ξερεις οτι ο τσε δε γαμουσε; ασχετα αν αφιερωσε τη ζωη του στην επανασταση.

Και στο κατω κατω αυτο εγινε επειδη η επιθυμια αυτου ηταν ισχυροτερη απο αλλες που θα τον οδηγουσαν σε διαφορετικα μονοπατια. Πού ειναι η υποτιθεμενη ελευθερη βουληση;

Δεν διαβασες καλα τι σου εγραψα.Και ο Τσε γαμουσε και εγω γαμω και εσυ κτ.λ. αλλα εγω μιλησα για ελεγχο των ορμων σου.Να το πω απλα ο ανωτερος εαυτος σου,(εγω επειδη ειμαι αθεος θα πω πνευμα και οχι ψυχη)μπορει να ελεγχει τις ορμες σου.Δεν ειπα πουθενα να τις αποκλεισει η να τις διαγραψει.Αλλο ενα παραδειγμα,εμενα οι χαζογκομενες με απωθουν.Γυναικα χωρις πνευμα και μορφωση δεν υπαρχει περιπτωση να πηδηξω,δεν παει να ειναι η θεογκομενα.Στην αρχη βεβαια πριν την καταλαβω θα με ελκυσει,αλλα αν αρχισει τις γνωστες μικροαστικες νοοτροπιες η ειναι χαζη και εγωιστρια,η το χειροτερο αν ακουει Bieber εχω λακισει στο δευτερολεπτο.Η μαλακια της θα με ευνουχισει προσωρινα.:devil:

Δημοσ.

η υποθετικη ερωτηση ηταν και για εμας?motherf***!!

νομιζω οτι τωρα το επιασα το νοημα :confused:

και τα παιδια θα τα βγαζαμε απο τα δεντρα?

Δημοσ.

Δεν διαβασες καλα τι σου εγραψα.Και ο Τσε γαμουσε και εγω γαμω και εσυ κτ.λ. αλλα εγω μιλησα για ελεγχο των ορμων σου.Να το πω απλα ο ανωτερος εαυτος σου,(εγω επειδη ειμαι αθεος θα πω πνευμα και οχι ψυχη)μπορει να ελεγχει τις ορμες σου.Δεν ειπα πουθενα να τις αποκλεισει η να τις διαγραψει.Αλλο ενα παραδειγμα,εμενα οι χαζογκομενες με απωθουν.Γυναικα χωρις πνευμα και μορφωση δεν υπαρχει περιπτωση να πηδηξω,δεν παει να ειναι η θεογκομενα.Στην αρχη βεβαια πριν την καταλαβω θα με ελκυσει,αλλα αν αρχισει τις γνωστες μικροαστικες νοοτροπιες η ειναι χαζη και εγωιστρια,η το χειροτερο αν ακουει Bieber εχω λακισει στο δευτερολεπτο.Η μαλακια της θα με ευνουχισει προσωρινα.:devil:

Ναι, το ιδιο πραγμα λεμε τοτε. Αλλα ακυρωνεται το υπερανω του σωματος. Καθε αποφαση απο το σωμα προερχεται.

Στο παρτ με τις χαζες, δυσκολα τα πραγματα για σενα. Δηλαδη θα πρεπει να βγαινεις για καμακι σε πανεπιστημια, και παλι οχι για να βρεις αυτο που θες αλλα για να αυξησεις λιγο τις πιθανοτητες:-P

Εκτος κι αν τα φτιαξεις με καμια συμφορουμιτισα.

Δημοσ.

Ο μονος στοχος στη ζωη σου ειναι να γαμας; κι αν ναι, οφειλεις να παραδεχτεις οτι δεν ειναι ο μονος στοχος ολων. Δε θα οδηγουσε στην απραξια η αδυναμια σεξουαλικης διεγερσης, γιατι δεν ειναι η αποκλειστικη διεγερση που μπορει να αισθανθει ενας ανθρωπος.

εγω σου ειπα για τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ετσι οπως το λες ειναι σαν να εχεις τις γυναικες μονο για σεξ και σκευος ηδονης!

δεν εννοω το σεξ, ουτε το εγραψα πουθενα, εννοω σαν ΑΝΘΡΩΠΟ την γυναικα,

ως συντροφο, συζυγο και την οικογενεια που δημιουργεις με αυτη.

για μενα, ο μονος σοβαρος στοχος που πρεπει να εχει ενας αντρας ειναι να εχει μια γυναικα διπλα του

για αυτα που περιγραφω... και εννοειτε και το σεξ.

αλλα το σεξ δεν ειναι το νουμερο 1 που πρεπει σκεφτεται ενας αντρας για μια γυναικα

αλλωστε μη ξεχνας οτι απο μια ηλικια και μετα οι ανθρωποι δε κανουν σεξ, ΑΛΛΑ παραμενουν παντρεμενοι και ζουν

μαζι, και σε αλλες περιπτωσεις ακομα και ηλικιωμενοι ψαχνουν καποιον ανθρωπο (αν δεν εχουν) για συντροφια....

αλλοι αντρες και γυναικες ΔΕΝ μπορουν βιολογικα να κανουν παιδια, ΟΜΩΣ θελουν να εχουν καποιον διπλα τους

και να κανουν σεξ...

με τον ευνουχισμο, δε μπορεις να εχεις σε καμια περιπτωση γυναικα διπλα σου

οποτε και στην δικια σου ερωτηση και στη δικια, απαντω "η ζωη εδω τελιωνει"

δεν υπαρχει λογος να ζεις χωρις να εχεις/ακουμπας/μιλας μια γυναικα πλαι σου

Δημοσ.

για μενα, ο μονος σοβαρος στοχος που πρεπει να εχει ενας αντρας ειναι να εχει μια γυναικα διπλα του

1. Το οτι ειναι ο μονος σοβαρος στοχος που εχεις εσυ δε σημαινει πως πρεπει να ειναι οποιουδηποτε ο μονος σοβαρος λογος. Αυτο ειναι στενομυαλο, μονοδιαστατο.2. Ξερεις οτι υπαρχουν και αντρες που δε γουσταρουν γυναικες και γυναικες που δε γουσταρουν αντρες, ε; απλα ενημερωτικα.

3. Λες στην ουσια οτι ο ευνουχισμος θα σκοτωσει καθε συναισθημα αναμεσα σε ενα ζευγαρι. Ενταξει, θα κανει μεγαλη ζημια, αλλα ευνουχισμος ειναι κι οχι λοβοτομη. Υπαρχει η συμπαθεια, η συμπονια, ο πλατωνικος ερωτας και τα λοιπα.

Δημοσ.

1. Το οτι ειναι ο μονος σοβαρος στοχος που εχεις εσυ δε σημαινει πως πρεπει να ειναι οποιουδηποτε ο μονος σοβαρος λογος. Αυτο ειναι στενομυαλο, μονοδιαστατο.2. Ξερεις οτι υπαρχουν και αντρες που δε γουσταρουν γυναικες και γυναικες που δε γουσταρουν αντρες, ε; απλα ενημερωτικα.

3. Λες στην ουσια οτι ο ευνουχισμος θα σκοτωσει καθε συναισθημα αναμεσα σε ενα ζευγαρι. Ενταξει, θα κανει μεγαλη ζημια, αλλα ευνουχισμος ειναι κι οχι λοβοτομη. Υπαρχει η συμπαθεια, η συμπονια, ο πλατωνικος ερωτας και τα λοιπα.

ή δε καταλαβαίνεις ή κανεις πως δε καταλαβαίνεις!

η συντροφικοτητα ειναι αναγκη καθε ανθρωπου, straight ή gay!

ευνοχισμος παει παρεα με τη συντροφικοτητα.

ΑΝ θες να εχεις συντροφια μια γυναικα, τοτε αυτη σου ζηταει σεξ.

αν δεν τις δινεις σεξ, δε σε γουσταρει για γκομενο!

αν εισαι gay και θες αντρα, παλι αυτος θελει σεξ

πως αλλιως να στο πω να το καταλαβεις?

οι πλατωνικοι ερωτες ειναι GTP (ειδες? ακομα και σε αυτη την εκφραση αναφερεται το οργανο)

δηλαδη δεν υπαρχουν.... ειναι οπως οι ανηλικες που λενε "εγω ποτε δε θα κανω σεξ"

ή οι καλογριες και μετα απο καποιο χρονικο διαστημα κανουν οργια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...