marantonis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Θελω να απαντησετε σοβαρα. Φυσικα και επιτρεπεται η πλακα αλλα μην το σοδομισετε. Ποσο διαφορετικη πιστευετε οτι θα ηταν η κοινωνια αν ολοι οι ανθρωποι ηταν ευνουχισμενοι; Οπως ειναι φανερο, η σεξουαλικοτητα ασκει τεραστια επιδραση στις ανθρωπινες συμπεριφορες. Ευθυνεται σε επιθυμια, ποθο, αποθυμενα και διαστροφες, πραγματα που επιδρουν στις προσωπικοτητες σε πτυχες που θα φαινονταν εξαρχης τελειως ασχετες με τη σεξουαλικοτητα. Τα ελεγε κι ο φιλτατος Freud. Ποσο διαφορετικος λοιπον πιστευετε οτι θα ηταν ο κοσμος ελλειψει αυτου του χαρακτηριστικου; Θα ηταν καλυτερος ή χειροτερος; Μηπως θα υπηρχε λιγοτερη βια, λιγοτερη εχθρικοτητα, λιγοτερος κομπλεξισμος και αρμονικοτερα αισθηματα;
freedubus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Και πώς θα αναπαραγόμασταν ρε; Θα φυτρώναμε στα δέντρα; Η σεξουαλικότητα δεν ασκεί απλά επίδραση στην ανθρώπινη φύση, είναι η ανθρώπινη φύση.
FilipposMD Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 marantonis, αν ήμασταν ευνουχισμένοι, τι θα μας έπρηζες με τα φιλοσοφικά σου ερωτήματα;
marantonis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Και πώς θα αναπαραγόμασταν ρε; Θα φυτρώναμε στα δέντρα; Η σεξουαλικότητα δεν ασκεί απλά επίδραση στην ανθρώπινη φύση, είναι η ανθρώπινη φύση. Αυτο δεν απασχολει το ερωτημα μας, αλλα μπορεις να φανταστεις οτι θα φτιαχναμε ανθρωπους σε επιστημονικα εργαστηρια.
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Υποθετικές ερωτήσεις φέρνουν και υποθετικές απαντήσεις οπότε άκρη δεν θα βγάλουμε
marantonis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 marantonis, αν ήμασταν ευνουχισμένοι, τι θα μας έπρηζες με τα φιλοσοφικά σου ερωτήματα; Μεσα στο θεμα εισαι, χωρις πλακα. Κατα 90% οχι, δε θα σας τα επρηζα. Ισως να μην υπηρχε καν το φορουμ:-P
freedubus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Κοίτα φίλε το πέος και τους όρχεις μπορείς να τα κόψεις, το γκρόβερ όμως δεν μπορείς να το βουλώσεις.
bluesattack Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Και πώς θα αναπαραγόμασταν ρε; Θα φυτρώναμε στα δέντρα; Η σεξουαλικότητα δεν ασκεί απλά επίδραση στην ανθρώπινη φύση, είναι η ανθρώπινη φύση. Λεπτομερειες .Φαρμα με ανθρωπους ''πρωτογονους'' που θα χρησιμοποιουνται μονο για αναπαραγωγη. @marantonis στηνουμε το σεναριο του equilibrium 2 να το παμε σε καποιο studio ?
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Κοίτα φίλε το πέος και τους όρχεις μπορείς να τα κόψεις, το γκρόβερ όμως δεν μπορείς να το βουλώσεις. Θα εκπλαγείς Απορία. Πώς κατουράνε οι ευνούχοι ? Καλαμάκι
marantonis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Υποθετικές ερωτήσεις φέρνουν και υποθετικές απαντήσεις οπότε άκρη δεν θα βγάλουμε Δεν υπαρχει ακρη εδω, με την εννοια μιας απολυτα σιγουρης απαντησης, αλλα μπορουμε να βγαλουμε αρκετα πιθανα συμπερασματα. Αν μιλησετε χωρις να χλευαζετε για το τοπικ. Μου φαινεται ενδιαφερον σαν θεμα, οποιος δε θελει μπορει να μη συμμετασχει.
bluesattack Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Απορία. Πώς κατουράνε οι ευνούχοι ? Χημικος ευνουχισμος .
marantonis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Η σεξουαλικότητα δεν ασκεί απλά επίδραση στην ανθρώπινη φύση, είναι η ανθρώπινη φύση. Ναι, αλλα ενας ανθρωπος δε πεθαινει οταν ευνουχιζεται. Εκτος αυτου πια δε σου κοβουν τ' αρχιδια με το μαχαιρι για να σε ευνουχισουν. Θεωρητικα δεν ειμαστε στο μεσαιωνα.
nickarmy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δεν υπαρχει ακρη εδω, με την εννοια μιας απολυτα σιγουρης απαντησης, αλλα μπορουμε να βγαλουμε αρκετα πιθανα συμπερασματα. Αν μιλησετε χωρις να χλευαζετε για το τοπικ. Μου φαινεται ενδιαφερον σαν θεμα, οποιος δε θελει μπορει να μη συμμετασχει. προφανως εχουμε το δικαίομα ... τέλος πάντων την τενία με τον σταλόνε (αν δεν κάνω λάθος) που τον βάζουν στν κατάψηξη κτλ την έχεις δει ε αυτη η τενια δινει την απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.