alexandros4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ζητησω τη βοηθεια σας για την αμυνα στο φιφα 11.Οταν παιζω ονλαιν τυχαινει να αντιμετωπιζω αντιπαλους των οποιων οι παιχτες τρεχουν πολυ πιο γραηγορα απο τους δικους μου,αμυνονται τοσο σκληρα οπου δεν μπορω καν να τους περασω, και παρομοια φαινομενα.Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος διαφορετικος τροπος μαρκαρισματος απο το συνεχομενο κρατημα των RT+A για (xbox),απο το κρατημενο Β για πρεσαρισμα απο δευτερο παικτη και απο το τζοκευ που γινεται με το LT+RT.'Η αν ολο αυτο οφειλεται στο γεγονος της τακτικης...Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας.Ευχαριστω! Υ.Γ:Βρισκομαι σε πολυ καλο επιπεδο στο φιφα,γι αυτο αλλωστε προβληματιζομαι γιατι δεν μπορω να τους περασω.Ενα παιδι που ειχα ρωτησει μου ειπε οτι ειναι θεμα τακτικης. Να σας πω επισης οτι αυτο συμβαινει και οταν παιρνω δυνατες ομαδες οπως μπαρτσα,ρεαλ και γενικοτερα ομαδες αυτης της δυναμικοτητας.
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Θα το 'χει στήσει ο Μπεος απλα το παιχνιδι δεν σε θελει! αλλα αλλαξε τακτικη κι ολας!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Lt-RT και πισω,οποτε χρειαζεται δινεις και βοηθειες.Οτανλες δεν μπορεις να αμυνθεςι τι ενοεις ομως?Πες κατι παραπανω.Παιζεις ψηλα,παιζεις αμυντικα?Αμα πιεζεις και χασεις την μπαλα στο κεντρο λογικο ειναι να εχεις Τρυπες στην αμυνα και οτι και να κανεις να μην μπορεις να του σταματησεις καθως εχουν το πλεονεκτημα.
alexandros4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δες εννοω οτι με δυσκολευουν παρα πολυ στο να τους περασω.Δηλαδη για να καταλαβεις βγαινω με καποιον παικτη στην αντεπιθεση και οι αμυντικοι των αντιπαλων με προλαβαινουν ενω βρισκονται πολυ πισω.Η για παραδειγμα σε μια διεκδικηση της μπαλας δεν μπορω σχεδον ποτε να την κερδισω.Ουσιαστικα ειναι σαν οι δικοι του να ειναι πιο ξεκουραστοι...Αλλα αυτο συμβαινει ακομα και οταν κανω αλλαγες,γι αυτο θεωρω οτι ισως να ειναι καποιο διαφορετικο στησιμο της ομαδας και να οφειλεται στην τακτικη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.