Material boy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Γειά σας παιδιά, έχω ένα μικρό πρόβλημα με τα γένια μου. Πριν λίγο καιρό, μάλλον κατα λάθος όπως ξυριζόμουν, ξύρισα λίγο πιο πάνω στο μάγουλο από το κανονικό και έχουν αρχίσει να μεγαλώνουν κάποιες τρίχες, λίγες βέβαια, αλλά φαίνονται. Δεν θέλω να τα ξυρίσω ξανά και ξανά γιατί τότε μάλλον θα αγριέψουν περισσότερο. Από αυτούς που ξυρίζονται, κάποια βοήθεια ή κάποια συμβουλή; Μπορώ να κάνω κάτι ή δεν υπάρχει σωτηρία; Ευχαριστώ!
-nick- Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δε νομιζω οτι το σωζεις. Επισης ομως δε νομιζω οτι ειναι τραγικοο
Andreas2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Κοίτα εγώ έχω μεγαλύτερο πρόβλημα με τα μαλλιά.Έκαναν κάτι σαν κόλλημα πίσω,έβαλα σαμπουάν TRESemme Deep Cleansing,καθαρίσαν και ανοίξαν αρκετά,πέσαν και αρκετές τρίχες που τράβησα κιολάς,αλλά ένα κομμάτι έμεινε και το έκοψα.Λέω θα μεγαλώσιε γλήγορα λόγω Σαμπουάν με βιοτίνη και σο παλμέτο και λόγω του ότι μακριά τα έκοψα απότομα.Αλλά πίσω φαίνονται χάλια τώρα και πιάνω πίσω τα μαλλιά μου,δηλαδή μόνο το πίσω σημείο της κεφαλής,κότσο.Αλλά τι να κάνω;Δεν θέλω να τα κόψω.
Makaros1994 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Φίλε μου, εγώ πάντα ήμουν τριχωτός. Και εχω και εγώ τρίχες στα μαγούλα πάνω, στο σημείο που λες. Δεν τις ξύρισα πότε γιατί ηξερα ότι θα γίνουν θαμνοι. Πάντα προσέχω. Από εδώ και πέρα πρόσεχε! Δεν μπορείς να κανείς κάτι απλό για να φύγουν. Εγώ είμαι 17. Μπορεί γύρω στα 20 να παω σε ειδικό να τις βγάλει με λέιζερ. Γιατί σε μένα φαίνονται άσχημα. Το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να μην τις ξαναγυρίσεις.
jason_rethymno Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Εγω πάντως που ξυρίζομαι πάντα λίγο πιο ψηλα απο τα μάγουλα δεν έχω βγάλει τριχες.Πως γίνεται να βγάλεις τρίχες αν ξυρίσεις ένα σημείο που δεν έχει;
Andreas2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Φαντάστου να πάρεις και Minoxidil.Θα γινείς Μπαλού.
erziko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 μπορεις να αφησεις και μουσι οποτε δεν θα φαινοντε και τοσο
devil-ji Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Πως γίνεται να βγάλεις τρίχες αν ξυρίσεις ένα σημείο που δεν έχει; +1 Αμα εκεινη η περιοχη εχει ΜΟΝΟ αυτες που ξυρισες και δεν βγαινουν νεες , ξυριζε τες. Αλλιως αν βγαινουν συνεχεια και νεες πας για λειζερ
freedubus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Κοίτα εγώ έχω μεγαλύτερο πρόβλημα με τα μαλλιά.Έκαναν κάτι σαν κόλλημα πίσω,έβαλα σαμπουάν TRESemme Deep Cleansing,καθαρίσαν και ανοίξαν αρκετά,πέσαν και αρκετές τρίχες που τράβησα κιολάς,αλλά ένα κομμάτι έμεινε και το έκοψα.Λέω θα μεγαλώσιε γλήγορα λόγω Σαμπουάν με βιοτίνη και σο παλμέτο και λόγω του ότι μακριά τα έκοψα απότομα.Αλλά πίσω φαίνονται χάλια τώρα και πιάνω πίσω τα μαλλιά μου,δηλαδή μόνο το πίσω σημείο της κεφαλής,κότσο.Αλλά τι να κάνω;Δεν θέλω να τα κόψω. Το ίδιο ακριβώς είχε πάθει και μια πρώην μου επειδή δεν κρατήθηκα.
marantonis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Αυτο που λεει μη ξυρισεις τις τριχες γιατι θα γινουν αγριες ειναι ψιλομυθος. Το εχεις διαπιστωσει μονος σου ποτε; απλα οταν ξαναφυτρωνουν ειναι λιγοτερο στρογγυλεμενη η μυτη τους. Σιγα το πραγμα.
UpToDate_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Καλά και εγω 3-4 φορές το έχω κάνει σε εκείνα τα σημεία. Δεν είδα καμια τρομερή διαφορά εδώ και ένα χρόνο, από πριν. Και σιγά το πράγμα, τις ξαναπαίρνεις.. Λίγο δύσκολο βέβαια να είναι τρομερό το πρόβλημα και να θέλει λείζερ. Άντρες είμαστε στο κάτω κάτω.
christiana78 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Αυτο που λεει μη ξυρισεις τις τριχες γιατι θα γινουν αγριες ειναι ψιλομυθος. Το εχεις διαπιστωσει μονος σου ποτε; απλα οταν ξαναφυτρωνουν ειναι λιγοτερο στρογγυλεμενη η μυτη τους. Σιγα το πραγμα. ω ναι κι όμως... άκουσέ το απο μια γυναίκα που ξυρίζει πολύυυυ μεγαλήτερη επιφάνεια απο έναν άντρα.. Μην τα πειράξεις καθόλου αν τις ξανακόψεις σκουραίνουν και φαίνονται πολύ περισότερο.
FedonasP Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Είναι μύθος ότι το ξυραφάκι βοηθάει στο να φουντώσει μια συγκεκριμένη περιοχή με γένια.. είναι απλά η ιδέα των όσων ξυρίζονται τακτικά... έβγαλες εκεί τρίχες όχι επειδή ξυριστικές καταλάθος αλλα επειδή έτσι είναι το DNA σου και θα τις έβγαζες έτσι και αλλιώς.... το ξυραφάκι ίσως βοηθάει στο να γίνουν πιο γρήγορα σκληρές .. Αυτό που έχω ακουστά είναι να κανεις τουρκικη χαλάουα (δεν θυμάμαι τώρα πως λέγεται ) σου βγάζουν τις τρίχες με ένα λαστιχάκι και έτσι διατηρούνται απαλές σαν χνούδι.. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.