chrisosfp488 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Όπως λέει κι ο τίτλος ψάχνομαι να αγοράσω laptop, ένα 15άρι κατά προτίμηση dell ή hp. Το μηχάνημα προορίζεται για dreamweaver, κανα rpg,rts παιχνιδάκι και θα προβάλει καμιά ταινία στην τηλεόραση μέσω Hdmi. Αυτά τα ολίγα ευχαριστώ πολύ! Α και δίνω μέχρι 600€, παραπάνω μόνο αν τα αξίζει...
xristoforos89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παρηγγειλε το οσο ειναι σε προσφορα! http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12107
chrisosfp488 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Να σου πω την αλήθεια κ εγώ αυτό κοίταγα, απλά με χαλάει το κόκκινο καπάκι θα ήθελα μαύρο. Και τώρα με πιάνει το μικρόβιο του υπερκαταναλωτισμού! Μήπως αυτό τα αξίζει τα παραπάνω λεφτά; Έχει usb 3, πιο καινούργιο επεξεργαστή, 500gb σκληρό και δώρο διάφορα χρώματα καλύματα...
xristoforos89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ειναι και 80 ευρω παραπανω ομως. Αν δεν κανω λαθος, αν καλεσεις την dell μπορεις να αγορασεις και για το φθηνοτερο λαπτοπ καπακι και να στο βαλουν εκεινοι.
chrisosfp488 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Άκου(διάβασε) το σκεπτικό μου. Αυτό το λαπτοπ θα το κρατήσω το λιγότερο 2 χρόνια. Δεν πιστεύεις ότι πρέπει να έχει usb 3 κι ένα μεγαλύτερο σκληρό; υγ: γιατί να πάρω τη dell αφού είναι στην mystems.
hawkpilot Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Άκου(διάβασε) το σκεπτικό μου. Αυτό το λαπτοπ θα το κρατήσω το λιγότερο 2 χρόνια. Δεν πιστεύεις ότι πρέπει να έχει usb 3 κι ένα μεγαλύτερο σκληρό; υγ: γιατί να πάρω τη dell αφού είναι στην mystems. +1. Είναι κρίμα να παίρνεις σήμερα καινούργιο laptop χωρίς USB3.
xristoforos89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Άκου(διάβασε) το σκεπτικό μου. Αυτό το λαπτοπ θα το κρατήσω το λιγότερο 2 χρόνια. Δεν πιστεύεις ότι πρέπει να έχει usb 3 κι ένα μεγαλύτερο σκληρό; υγ: γιατί να πάρω τη dell αφού είναι στην mystems. Με αυτην την λογικη, εχεις δικιο. Ο δισκος αλλαζει πανευκολα ομως (ειδικα οι τιμες ετσι που πεφτουν, παιρνεις ενα ssd ή υβριδικο αργοτερα.) Στο θεμα usb 3 συμφωνω. Καλο ειναι να εισαι ενα βημα μπροστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.