cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Τρομερό ποστ. Τι και? Και όσοι αγοράζουν απο την συγκεκριμένη αλυσίδα να προσέχουν αυτό το διάστημα; Και όσοι έχουν ήδη αγοράσει καλύτερα να μην τα φάνε; Μπα, χαλάρωσε. Δεν το 'πα για να προσβάλω τίποτα ξερω 'γω
marantonis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 την 4η μέρα πλέον έχεζα μόνο αίμα Εδω μου κοπηκε η ανασα. Θα μεινω μακρυα απο σαλαμια ακομα κι αν πρεπει να το κανω με τη ζωη μου.
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Νομίζατε ότι είναι τυχαίο που λέγεται e-κώλοι;
marantonis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Νομίζατε ότι είναι τυχαίο που λέγεται e-κώλοι; Αφου το καναμε στη βιολογια του λυκειου βρε! Αυτο το βακτηριο βρισκεται στο κωλαντερο μας και παραγει τη βιταμινη κ αλλα αν μεταναστευσει ή πολλαπλασιαστει υπερμετρα τοτε μας αλλαζει τα φωτα.
dimkorinthos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 αχαχαχαχαχαχα freedubus έχω πεθάνει στα γέλια με τα posts σου. Πάντως δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά έχετε πιάσει μια συζήτηση του κώλου. :D :D
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Νομίζατε ότι είναι τυχαίο που λέγεται e-κώλοι; Εδω προσεξτε γιατι το e-κωλοι του Archie μπορει να δεχεται και αλλες ερμηνειες.
kage Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 1.ελληνικη αλυσιδα τα lidl?απο ποτε?αυτη δεν ειχε πει οτι βαραει πτωχευση κτλ?γιατι υπαρχει ακομη ? 2.Επίσης καταγράφηκαν 15 νέα κρούσματα ασθενών του EHEC ή ασθενείς που παρουσίασαν συμπτώματα ουραιμικού αιμολυτικού συνδρόμου -- σοβαρά νεφρικά προβλήματα που προκαλεί το βακτήριο E.coli. Η περιοχή του Αμβούργου έχει ιδιαίτερα πληγεί από την επιδημία, καθώς 1.071 κρούσματα του EHEC έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα, υπογράμμισαν οι αρχές.>> σε 38 τον συνολικό αριθμό των νεκρών στην Ευρώπη, οι 37 από τους οποίους στη Γερμανία και 1 στη Σουηδία>>
FedonasP Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Έφαγα κάτι σαλαμοτύρια από το λίντλ παραμονές 25 Μαρτίου πριν φύγω για ταξίδι στην Ουγγαρία. Το αποτέλεσμα ήταν μια χαοτική γαστρεντερίτιδα με e-coli. Υποψιάζομαι οτι ήταν αυτό το νέο μεταλλαγμένο στέλεχος γιατί πραγματικά με θέρισε. Από τις 10 μέρες του ταξιδιού, τις 7 τις πέρασα στο χόστελ με το σώβρακο κάνοντας διαδρομή κρεβάτι-λεκάνη και πονώντας φρικτά στην κοιλιά, πήγα στάνταρ πάνω από 60 χίλιες φορές τουαλέτα σε 3 μέρες, την 4η μέρα πλέον έχεζα μόνο αίμα και σύρθηκα στο γιατρό που μου έδωσε αντιβίωση ειδική για e-coli, μου απαγόρευσε να τρώω οτιδήποτε παρά μόνο νερό και ηλεκτρολύτες και μετά από 2 μέρες άρχισα να ισιώνω κάπως. Το έντερό μου έκανε άλλες 2 βδομάδες να συνέλθει τελείως, το αναπαραγωγικό μου σύστημα δεν λειτουργούσε από το τόσο σφίξιμο, έχασα 6 κιλά, μούφυγε η μαγκιά. Περαστικά σε όσους συναγωνιστές το πάθουν. Ή καλή αντάμωση στη Βαλχάλα. μήπως απλά κάποιος σου έβαλε πολλά αντισυλληπτικά στο ποτό σου? http://www.youtube.com/watch?v=kBRz5uQ79uw&feature=player_embedded Όταν τελειώσει βάλτε το βιντεάκι αυτο προς την μέση έχει μια ακόμη πιο αστεία σκηνή που αρχίζει να τρέχει αίμα και η μύτη του απλά δεν το έβαλα γιατί ήταν μεγάλο με σπαστική μουσική (αν και καλύτερη εικόνα..) Colon. Ορθό. Η φαρέτρα του τοξοβόλου. εκ του ΚΟΛΟΝ (η φαρέτρα μονο συγκεκριμένου τοξοβόλου -που καμια σχέση δεν έχει με τις κατηγοριες τοξοβόλων και την τοξοβολία- )
opera Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 το χέσατε το τόπικ (μόνο ελληνική δεν είναι η αλυσίδα σούπερ-μάρκετ)
FedonasP Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Εγώ τις παρενθέσεις θα τις έβαζα αντίστροφα για να ειμαι ontopic Πάντως τώρα εξηγείται μια φορα που μου συνέβη κάτι πολύ περίεργο που τρόμαξα (αλλα επειδή δεν μου ξανασυνέβη δεν το έψαξα) ήμουν στην χαλκιδική γυρνώντας στο σπίτι πήγα στην τουαλέτα έκανα την ανάγκη μου αλλα έβγαλα ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ αίμα..(-καλά όχι τόσο πολύ για πεθάνω η να ασπρίσω.. πάντως παραπάνω από μερικές σταγόνες που έβγαζα που και που σπανια τα τελευταία χρονια γιατι εχω μια αιμορροΐδα μικρή) περίπου όπως όταν σου τρέχει από την μύτη.. αλλα έμενε έτρεχε από αλλου x0a0xa0x0axa βασικά είχα σηκωθεί και άρχισε να στάζει αίμα από τα πόδια μου... μεγάλη τρομάρα... αιστανόμουν όμως υγιής.. και δεν μου έχει ξανασυβμει κάτι παρόμοιο.. (πίστεψα ότι κάτι είχε να κάνει με το ποτό.. μιας και ήταν μπόμπες όλα αλλα πάραυτα ήπια μέχρι να κάνω κεφάλι.. ) αλλα τελικά μάλλον θα έφαγα κάτι...
DhZou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μ'αυτά και μάυτά μήπως θα έπρεπε να λέγεται ξε-κόλι?
apd453 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Πάντως τώρα εξηγείται μια φορα που μου συνέβη κάτι πολύ περίεργο που τρόμαξα (αλλα επειδή δεν μου ξανασυνέβη δεν το έψαξα) ήμουν στην χαλκιδική γυρνώντας στο σπίτι πήγα στην τουαλέτα έκανα την ανάγκη μου αλλα έβγαλα ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ αίμα..(-καλά όχι τόσο πολύ για πεθάνω η να ασπρίσω.. πάντως παραπάνω από μερικές σταγόνες που έβγαζα που και που σπανια τα τελευταία χρονια γιατι εχω μια αιμορροΐδα μικρή) περίπου όπως όταν σου τρέχει από την μύτη.. αλλα έμενε έτρεχε από αλλου x0a0xa0x0axa Μην είσαι σίγουρος για τίποτα. http://www.youtube.com/watch?v=r1dRnyLCXQg
siracos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δεν είναι η πρώτη φορά που οι γερμανοι προσπαθούν να καλύψουν ένα δικό τους διατροφικό σκάνδαλο ρίχνοντας το φταίξιμο σε άλλους. Σκεφτήτε μόνο την ζημειά που πάθαν οι Ισπανοί με τα αγγούρια και εμείς με το εμπάργκο από τους Ρώσους στα αγροτικά προιόντα.
apd453 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 "Tο γερμανικό πανευρωπαϊκό σκάνδαλο του E-coli και του γερμανικού κολοσσού Lidl μεταλλάσσεται σε πολιτικό σκάνδαλο στην Ελλάδα", σχολίασε για την παραίτηση του προέδρου του ΕΦΕΤ ο Ν. Χουντής. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως δεν θα ήθελε να πιστέψει αυτό που φημολογείται για μέρες και που παρουσιάζεται σε όλο το Διαδίκτυο, ότι "ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ υποχρεώθηκε σε παραίτηση εξαιτίας της ανακοίνωσης που εξέδωσε πριν λίγες μέρες ο ΕΦΕΤ, ότι ανιχνεύθηκε το βακτήριο E-Coli σε προϊόντα της αλυσίδας Lidl στη Βόρεια Ελλάδα". Μια τέτοια υπόθεση, πρόσθεσε, "δημιουργεί τεράστια ανησυχία για την υγεία του ελληνικού λαού και την 'προστασία' που του παρέχουν οι υπεύθυνες προς τούτο Αρχές της ελληνικής Πολιτείας. Σε κάθε περίπτωση, θέλω να πω ότι ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ έκανε το καθήκον του και γνωστοποίησε τα ευρήματά του στον ελληνικό λαό και στο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης που λειτουργεί στο επίπεδο της Ε.Ε., όπως έκανε και ο αντίστοιχος γαλλικός φορέας όταν διαπίστωσε και αυτός την ύπαρξη του βακτηρίου E-Coli σε προϊόντα της αλυσίδας Lidl". Σε ανακοίνωσή τους επίσης οι Οικολόγοι Πράσινοι αναρωτιούνται αν "αληθεύει ότι ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ πιέστηκε να υποβαθμίσει το θέμα για να μην πληγούν οι πωλήσεις γνωστής γερμανικής αλυσίδας". πηγή Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών «Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τον «εξαναγκασμό» σε παραίτηση του προέδρου του ΕΦΕΤ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, ενώ ζητούν από τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν προϊόντα από τα καταστήματα της γνωστής γερμανικής αλυσίδας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: Σήμερα, Δευτέρα 11/7/2011, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών «Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» (ΠΟΜΕΚ) έλαβε την πληροφορία ότι ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ εξαναγκάστηκε σε παραίτηση διότι αρνήθηκε να ανακαλέσει την απόσυρση των δύο προϊόντων της γερμανικής αλυσίδας LIDL, τα οποία βρέθηκαν μολυσμένα με το παθογόνο βακτήριο E-COLI. Διαπιστώθηκε μεν ότι το στέλεχος που εντοπίστηκε δεν είναι το ίδιο με αυτό που προκάλεσε τους θανάτους στη Γερμανία αλλά είναι εξίσου επικίνδυνο. Οι ποσότητες αυτών των προϊόντων έχουν αποσυρθεί από τα ράφια του σούπερ μάρκετ αλλά δεν έχουν καταστραφεί. Η γερμανική αλυσίδα πιέζει για επιστροφή τους στην κατανάλωση. Οι Ενώσεις Καταναλωτών προκειμένου να προστατευθούν τα οικονομικά συμφέροντα και πρωτίστως η υγεία των καταναλωτών ζητάμε: Άμεση καταστροφή των μολυσμένων προϊόντων διότι δεν μπορούν να παίζουν παιχνίδια σε βάρος της υγείας και της ζωής των καταναλωτών, Ανάκληση της παραίτησης του προέδρου του ΕΦΕΤ κ. Γιώργου Νυχά, διότι πρέπει επιτέλους να αφήσουμε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να κάνουν τη δουλειά τους, Οι καταναλωτές να σταματήσουν τις αγορές τους από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ μέχρις ότου πραγματοποιηθούν τα δύο πρώτα αιτήματα μας Το ΔΣ της ΠΟΜΕΚ Παραθέτουμε και την τελευταία ανακοίνωση του LIDL που μιλά για τα ασφαλή προϊόντα της γερμανικής αλυσίδας καθώς δεν βρέθηκε στους ελέγχους το συγκεκριμένο βακτηρίδιο. Πηγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.