Hamurabi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 καλησπερα παιδια. θελω να παρω ενα antivirus ΠΟΛΥ ΚΑΛο, σχετικα ελαφρυ και να υσηχασω με τα κλειδια που ζητανε συνεχεια τα free antivirus. Προτεινετε μου παρακαλω το καλυτερο. Εβαλα δωρεαν το AVG και μου αρεσει παρα πολυ αλλα τωρα ληγει....αξιζει να το αγορασω αυτο; αν ναι, πληρωνω τα 50$ που λεει και ξενοιαζω για παντα ή καθε χρονο που θελει αλλο serial θα πρεπει να πληρωνω;
defacer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Αν έχεις γνήσια ή "γνήσια" Windows, τότε κατά την άποψή μου δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι: http://www.microsoft.com/en-us/security_essentials/default.aspx
Hamurabi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 αυτο ειναι καλυτερο απο AVG ή καποιο αντιστοιχο δηλαδη;
defacer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Είναι δωρεάν και έχω την εντύπωση ότι θεωρείται καλό (αλλά μην πιστεύεις εμένα, τώρα που έχεις μια συγκεκριμένη άποψη στα χέρια σου Google it). Εγώ το χρησιμοποιώ σε όλα τα μηχανήματα όπου βάζω το χέρι μου (δικά μου & γνωστών), εκτός από μερικά στα οποία δεν τρέχει κανένα antivirus.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 μην κανεις καμια πατατα και βαλεις της microsoft..υπαρχουνε και τα free antivirus...οπως το avast και το avira..αν θες την γνωμη μου..δεν θα σου συνιστουσα το avg..αν οπωςδηποτε θες να αγορασεις antivirus..θα σου προτινα το eset smart security που ειναι και ελαφρυ...αλλιως το kaspersky internet security...αλλα να ξερεις για το kaspersky πρεπει να εχεις ενα λιγο καλο συστηματακι γιατι ειναι λιγο βαρυ..αλλα ειναι κορυφαιο...
antbyron Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Σου προτείνω να μην αγοράσεις γιατί και τα free κάνουν καλή δουλειά. Δες εδώ
defacer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 μην κανεις καμια πατατα και βαλεις της microsoft..υπαρχουνε και τα free antivirus...οπως το avast και το avira..αν θες την γνωμη μου..δεν θα σου συνιστουσα το avg..αν οπωςδηποτε θες να αγορασεις antivirus..θα σου προτινα το eset smart security που ειναι και ελαφρυ...αλλιως το kaspersky internet security...αλλα να ξερεις για το kaspersky πρεπει να εχεις ενα λιγο καλο συστηματακι γιατι ειναι λιγο βαρυ..αλλα ειναι κορυφαιο... Φίλε μου έχεις κάποιο αξιόπιστο συγκριτικό υπόψη σου και το λες αυτό για το MSSE? Αν ναι, θα μ' ενδιέφερε να πληροφορηθώ καλύτερα. Επίσης, με ποιό ακριβώς κριτήριο προτείνεις avast και avira αντί για MSSE?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.